Отговори
# 450

sasi6, ти защо не я снимаш тази твоя тенджера за да я видим какво представлява?  newsm78

# 451
Здравейте! Намерих в хладилника един отдавна забравен кокос, може би поне преди 6-7 месеца купен. На вид нищо му няма, твърд е. Дали да не го запратя в кофата или мога да го оползотворя за нещо?

# 452
При всички положения го срежи и го провери, най-лесното е да го хвърлиш, но вероятно му няма нищо. Или е поизсъхнал  Crazy Отвори го и виж  Peace

# 453
И на мен ми стана интересно за тази тенджера. Снимай я да видим.

# 454
  • софия
Извадих да се размразява една гъска. Какво да я сготвя? (без кисело зеле, разбира се Grinning)
Имам намерение поне 2 яденета да направя - едното ще е супа със сигурност.

# 455
  • София
Ако смеся сладкарска сметана и пресен портокалов сок със захар и желатин ще се получи ли нещо?Примерно крем. Simple Smile

# 456
  • София
Макар и със закъснение Embarassed, ми се иска да благодаря за отговорите. В крайна сметка така и не ползвах маята де, купих си друга и стана перфектно Grinning Но за следващия път ще знам и ще пробвам и на д-р Йоткер (все пак купила съм я, няма да се хвърля  hahaha)

# 457
Ако смеся сладкарска сметана и пресен портокалов сок със захар и желатин ще се получи ли нещо?Примерно крем. Simple Smile

Да. Внимавай с пропорциите. (Аз лично предпочитам сметаната с ягоди.)

# 458
  • София
Благодаря.А пропорциите ще ги правя на око,мисля са сложа и малко заквасена сметана,и да оформя нещо като торта,като блатовете ще са палачинки. Simple Smile

# 459
За ставане - ще стане, но комбинацията палачинки, сметана, желатин и портокалов сок нещо не ми вдъхва доверие  Confused

# 460
  • София
Ох не знам.То и опитни свинчета ще ми трябват Simple Smile

# 461
  • България
имам около 20 яйца
половин кг захар
брашно 2ч.ч
маргарин
какао
иска ми се да направя нещо интересно и вкусно
предложения Praynig Hug

# 462
Привет и от мен! Не знам дали точно тук трябва да питам, но все пак ще си пусна питанката:
-Някой знае ли как се прави "Сурова шоколадова торта" като тази в "Слънце и Луна"? Намерих разни рецепти в нета, но много ми се иска да направя като тяхната, опитах я и определено доста ми хареса...

# 463
  • Пловдив
имам около 20 яйца
половин кг захар
брашно 2ч.ч
маргарин
какао
иска ми се да направя нещо интересно и вкусно
предложения Praynig Hug

с толкова много яйца- еклери Simple Smile

# 464
  • България