7-ми клас - Пропуснат срок за подаване на заявление

• 1 382
  • 4
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте!
Не мислете, че съм лоша майка - просто последните 10-тина дни ни се случи какво ли не /болни родители, ремонти в къщи и какво ли още не/.....
Не подадох заявление в срок до 15.05.2012 г. Всъщност не знам вече какво да правя?!
Приеха я в АК и събираме документи за намаляване на таксата, тъй като ни е множко + всички други ангажименти, съвсем забравих за срока за подаване на заявление за прием в държавните училища, а утре е  ДЗИ по БЕЛ и тя ще го направи целия, има ли някакъв шанс за включване в класирането?
Интересуваме се от Испанската и 1-ва Немска.
Има ли смисъл и към кого да се обърна за съдействие за включване в класирането? В смисъл преди да са излезнали резултатите още?
Моля, дайте съвет.... Praynig

# 1
  • у дома
Ако питаш за 7 клас,за БЕЛ и математика не се подават заявления,просто си се полага задължителната матура   Peace след като излязат резултатите се подават заявления за участие в класирането.

# 2
dama_pika, детето ти трябва да има служебна бележка дадена му от училището, на която има номер и разпределението му в коя стая ще е по БЕЛ и МАТ.
Без тази бележка няма да можете да проверите резултатите от матурите, които както ти е казала Светла са задължителни или по-скоро е задължителен само първия модул.
Така, че ако си имате тази служебна бележка всичко си е ОК. Утре и в сряда си се явява на матурите, като е желателно и на двата модула, за да има по- висок резултат и след това продължавате по следващите стъпки като обявят резултатите.

# 3
  • Sofia
Това е ок, обаче какъв е тогава този срок до 15.05.2012 г. за подаване на заявление за явяване на изпит за проверка на способностите? Това е заповед на МОН от 03.09.2011 г. ?
Значи подаваме заявления след като излезат резултатите, така ли?
Ох, добре че ме успокоихте - значи нищо не е изгубено ...
Ще се пробваме в класирането.

Летисия, Светла, благодаря от все сърце!
Успех на децата !

# 4
  • у дома
Това е за деца,които искат да учат в спортни паралелки или такива  рисуване,тогава се полага допълнителен изпит за проверка на способностите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт