Отговори
# 30
# 31
Снеже бабче честити дрешки  Hug Hug
Хриска   bouquet  bouquet

Здравейте,момичета!С голям интерес следя 1ви сезон на сериала,прекрасен е,не мога да му се нагледам по няколко серии на ден:)За 2ри сезон знам,че е бил преведен за viki.com,но поради липса на лиценз е бил свален сериалът:(Знаете ли дали има някакво развитие по въпроса,дали ще бъде отново качен сериала?И до колко са верни слуховете,че БТВ го е закупила? Thinking
За БТВ се говори на Есен но и аз незнам  Peace
А сериала никъде го няма с превод цял 2-ри сезон в профила на Неси има най-важното преведено може там да го видиш  Peace

# 32
Трябваше ни такъв фрагман, за да ни посъживи малко Simple Smile  baloni yesyes yesyes yesyes

# 33
contessa24, добре дошла.  bouquet

Диди, благодаря. Hug

# 34
Трябваше ни такъв фрагман, за да ни посъживи малко Simple Smile  baloni yesyes yesyes yesyes
smile3521

Момичета, лека нощ от мен!  smile3524
Желая хубава и усмихната седмица!  sun

# 35
contessa24, добре дошла.  bouquet

Диди, благодаря. Hug

Hug Hug За нищо

# 36
Да ни е честита новата тема! Hug

Мамче, благодаря за темичката и колажа! newsm51

Защо не казвате, че днес е неделя?! Щях да изпусна предаването.

Момичета,знаете ли тази вечер от колко е клюкарника по фокаса?
Ще започне в 22:55 и ще има няколко новини за Чаги.

# 37

Несе аз тъкмо се чудех дали да питам дали ще го гледаме  Hug Hug Hug
Ама щом ще дават за Чагито ме бройте  Whistling Whistling

# 38
# 39
Бройте ме за фокса Peace

# 40
Венци,  Hug чувствам как ще "запееш"  друга песен и ще промениш сценариите си! Heart Eyes hahaha
Звезде,аз нямах такова намерние,права си вчера моята фея ме провокира да го направя,но наистина започна да ми харесва,тоя с романтично-еротичните елементи. Joy Joy Joy Joy Joy

# 41
  • Ямбол
Благодаря ви,момичета  bouquet Великолепен сериал,великолепна актьорска игра,от както го започнах не ми се гледат останалите турски сериали,които следя  GrinningС интерес ще ви следя и чета Hug

# 42

Неси   bouquet

И аз май ще поостана заради Чаги  newsm53

Обаче сигурно него ще го оставят за накрая,тъй че ще си почакаме. Simple Smile

# 43
Снеже, честита премяна! Hug Олее, тези сини очи Heart Eyes

contessa24, добре дошла и от мен! Приятни минути в темата!

Ай сега остава Фери да сдобри Емир и Айсун и сама ще връча награда на Вяра,че ме подтикна към нови творения.Ако и Явуз си вземе жената и изчезне,направо с Неси стягам багажа и отивам да творя сценария на новия филм на Ч.
Е уверявам ви ,че такъв филм ще ви спретнем,та умът ви ще изчезне,в главната роля Неси и Ч.,а моментите на любов в  изобилие. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
А да не пропусна,ще скача в басейна и ,ще се къпе по няколко пъти на серия,другото го оставям на вас,подскажете ми , че да е доволен драгия зерител.т.е.ние. Joy Joy Joy Joy
А тези със слабите сърца,направо не знам как ще издържът. Mr. Green
Гледай ти! Направо не е за изпускане! Повече любовни моменти -  вайй изчервих се  Blush Хубаво си го измислила това с басейна hahaha  

# 44
Снеже, честита премяна! Hug Олее, тези сини очи Heart Eyes

contessa24, добре дошла и от мен! Приятни минути в темата!

Ай сега остава Фери да сдобри Емир и Айсун и сама ще връча награда на Вяра,че ме подтикна към нови творения.Ако и Явуз си вземе жената и изчезне,направо с Неси стягам багажа и отивам да творя сценария на новия филм на Ч.
Е уверявам ви ,че такъв филм ще ви спретнем,та умът ви ще изчезне,в главната роля Неси и Ч.,а моментите на любов в  изобилие. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
А да не пропусна,ще скача в басейна и ,ще се къпе по няколко пъти на серия,другото го оставям на вас,подскажете ми , че да е доволен драгия зерител.т.е.ние. Joy Joy Joy Joy
А тези със слабите сърца,направо не знам как ще издържът. Mr. Green
Гледай ти! Направо не е за изпускане! Повече любовни моменти -  вайй изчервих се  Blush Хубаво си го измислила това с басейна hahaha  
Радвам се ,че ти харесва,така ще съм сигурна,че героинята ни няма да се дърпа ,като магаре и с желание , страст и ентусиазъм , ще подхожда към ролята си и драгия зерител ще остане доволен.
 LaughingНе се изчервявай сега ,запази го за сцените с Ч. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт