Отговори
# 330
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
spam2

Скрит текст:
Зодията определя интересите в интернет - БЛИЗНАЦИ!

Представителите на този знак са с разнообразни интереси, преди всичко ползват търсачки и каталози. Обичат анимация, музика, обсъждат филми. Ценят не оформлението на сайтовете, а информационната им наситеност и интерактивност. Близнаците обичат да посещават и научни сайтове. Влече ги общуването и затова те редовно са из форуми и чатове. Способни са да завръзва добри приятелства в мрежата. Прекарват повече време в интернет, отколкото представителите на другите зодии. Понякога са като пристрастени.

Абе, Неси - май всички тук ще се окажем близнаци...  hahaha hahaha hahaha

# 331
  • Варна
Наде,   bouquet

Скрит текст:
Да, ще участва във ВВ.
Миналият четвъртък е посетила сета на ВВ и се е видяла с екипа. Всъщност тя е била там, защото ще участва в сериала. Всички любопитстват каква роля ще играе.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 332
spam2

Скрит текст:
Зодията определя интересите в интернет - БЛИЗНАЦИ!

Представителите на този знак са с разнообразни интереси, преди всичко ползват търсачки и каталози. Обичат анимация, музика, обсъждат филми. Ценят не оформлението на сайтовете, а информационната им наситеност и интерактивност. Близнаците обичат да посещават и научни сайтове. Влече ги общуването и затова те редовно са из форуми и чатове. Способни са да завръзва добри приятелства в мрежата. Прекарват повече време в интернет, отколкото представителите на другите зодии. Понякога са като пристрастени.

Абе, Неси - май всички тук ще се окажем близнаци...  hahaha hahaha hahaha
И аз единствения рак тука за да ви пощипвам  Joy Joy Joy

# 333
Охо че то все верни неща са писали за нас Братчетке Laughing hahaha hahaha я бърже си признават и другите кои зодии са ppp ей сега вадя тефтерЯ и почвам да записвам  smile3523
Ей сега ако беше тук Мамчето и ме чуе за тея зодии да се разправям  Joy Joy Joyзнае че са ми много любопитни тези неща  Laughing

Ей Бабче стига си ме щипала бе hahaha hahaha

# 334
В 13:08 Енгин туитна, че фрагмана ще излезе до 2-3 часа.
Дано и дано е по интересен че не ми се гледа Явуз и неговата мафия пак  ooooh! ooooh! ooooh!
Охо че то все верни неща са писали за нас Братчетке Laughing hahaha hahaha я бърже си признават и другите кои зодии са ppp ей сега вадя тефтерЯ и почвам да записвам  smile3523
Ей сега ако беше тук Мамчето и ме чуе за тея зодии да се разправям  Joy Joy Joyзнае че са ми много любопитни тези неща  Laughing

Няма начин аз щипя такава ми е природата  hahaha hahaha hahaha

# 335
Ей сега ако беше тук Мамчето и ме чуе за тея зодии да се разправям  Joy Joy Joyзнае че са ми много любопитни тези неща  Laughing

Няма начин аз щипя такава ми е природата  hahaha hahaha hahaha
Диди, не ме е страх от тебе - май на скорпионите това по- им е в природата... Хем и отровно щипят. А рачетата, по-скоро знаят да са опаки и да се крият в разни дупки.

Вили, пробвай да отгатнеш... макар че, вероятно от миналата година вече си имаш записки в ДефтерЯ...  Joy

Дали пак ще ни зарадват с някой хубав фрагман като последния?  newsm78  Фрагманите май са по-интересни от самите серии... Joy

# 336
  • в очите на дъщеря си
Ферда, 5.9 по Рихтер в района на Перник. Имало е поне 20 вторични труса от , които единия4.4 , другия около 4.0. В рамките на час е люляло почти постоянно. В цяла България е усетено , но най вече на юг от Стара планина и в София и областта.

И аз съм близне. На 31.05.

# 337
Тинче, благодаря ти, мила!   bouquet
Говорих с майка ми - цяла нощ е обикаляла из квартала (със съседите, де), уморена е, но не смее да легне (всъщност, не можела да се отпусне) - чака да повтори.

# 338
Диди, не ме е страх от тебе - май на скорпионите това по- им е в природата... Хем и отровно щипят. А рачетата, по-скоро знаят да са опаки и да се крият в разни дупки.

Вили, пробвай да отгатнеш... макар че, вероятно от миналата година вече си имаш записки в ДефтерЯ...  Joy

Дали пак ще ни зарадват с някой хубав фрагман като последния?  newsm78  Фрагманите май са по-интересни от самите серии... Joy

Леле да не  става и дума за скорпиони Laughing мойто Мамче е такова ама е много добричко  Hug

Ох Ферда ей тука ме хвана, губи ми се точно тази страница от Дефтеря  ooooh! hahaha ама ще си някое с рогца тъй те усещам май  Whistling Whistling

Ама направо си е верно това за фрагманите  hahaha hahaha напоследък са по интересни от сериите Joy Joy

# 339
Тц! Но, предполагам, че да съм рогата си е направо комплимент...  Joy Joy Joy Joy

Доколкото знам, близнаците са най-интелигантната зодия от всички, така че късметлийки се извъдихте.

# 340
Я да се разберем кой коя зодия е поне...  Joy
Joy Не знам за нашите в темата, но за тези в сериалчето:

Чаатай Улусой ---> Дева
Хазал Кая---> Везни
Джейда Атеш---> Дева
Юсуф Акгюн---> Дева
Вахиде Гьордум ---> Близнаци
Метин Чекмез---> Лъв
Седеф Шаин ---> Телец
Дениз Ур---> Везни
Баръш Кълъч---> Рак
Туба Мелис Тюрк ---> Дева
Ямур Танръсевсин---> Дева

Бреййй, много Деви бе! Да не би аз грешно да смятах newsm78 Няма начин hahaha

# 341
Тц! Но, предполагам, че да съм рогата си е направо комплимент...  Joy Joy Joy Joy

Доколкото знам, близнаците са най-интелигантната зодия от всички, така че късметлийки се извъдихте.
Еми комплинет си е да Mr. Green ама тъй си помислих ама и ти не казваш брей голяма тайна  Whistling hahaha hahaha

А че сме си готина зодия то си се знае  newsm47 hahaha и много сме скромни  Joy Joy Joy

ууууу че лош поглед тука вади Емирчо Laughing

# 342
Я да се разберем кой коя зодия е поне...  Joy
Joy Не знам за нашите в темата, но за тези в сериалчето:

Чаатай Улусой ---> Дева

Аз да си кажа че съм зодията на Чатай Peace

# 343
Това е секретна информация само с вас ще я споделя Mr. Green

Скрит текст:
Земетресението станало защото Бойко отрязал лентата на тектонската плоча вместо лентата на метрото!  tooth tooth tooth
[/color][/b][/i]

# 344
Това е секретна информация само с вас ще я споделя Mr. Green

Скрит текст:
Земетресението станало защото Бойко отрязал лентата на тектонската плоча вместо лентата на метрото!  tooth tooth tooth
[/color][/b][/i]

Ейй, уби ме!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт