Отговори
# 465
# 466
Цитат
 Верче  Hug Hug HugТина нещо я нама  ooooh! ooooh!ДЕка се покри това момиче  Laughing Laughing
Да пуска една анкета за бройката на фемирски кекс в 62 епизод  Laughing Laughing LaughingЗащото нашето счетоводство по този въпрос си е бетон  и прилежно калколирано Laughing Laughing Laughing LaughingЕмЧи тЪй де.... и за правенето на фемир младши се иска работа NaughtyЯ да се захващат за работа тези инати
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Whistling Whistling Whistling
Мери Hug Hug HugВикаш за тази работа бройката ли да вдигнем newsm78,че то не остана време и младши да се планира,и да се поработи по въпроса,и най важно трябва и да се роди,че двете баби да се погодят и на разходка да ходят с младши,че младите да могат и за младши2 да помислят.Така както нанизах нещата още два епизода аванта трябва да пуснат.
Тинче,хайде идвай анкета искаме.Моля те newsm17
Цитат
 Вера, то котето музикално,но аз съм в графата глУхари ooooh! ooooh! ooooh!А ,го докарвам на имидж  Hug Hug Hug/малей скромността кРасяла човека-доста отживяло  Embarassed Embarassed Embarassed/
Ти не си в графа глУхари,само какви музикални поздрави правиш,не лъжи.А и на имидж го докарваш.Ама мойта писана си е музикален инвалид,но от турски сериали много разбира,все двечките си ги гледаме и като се разцивря ме поухапва да спра да не разтройвам и нея.

# 467
Много сте тихи тази вечер.Видяхте хубавият фрагмент и се покрихте всички спокойни.Ей кой като нас тази седмица имаме си всичко-и сдобряване и с кекс ще ни почерпят,и заявка за младши ще направят.Направо 3в1 ще си имаме в епизод 62.Предлагам да залагаме колко пъти кекс ще бъркаме в този магичен 62 епизод.Аз залагам на 2-преди разговора и след него.А сутринта след като Фери сервира закуската в леглото може и още един,но за сутринта да не ставам нахална,че много еро вкарвам в драмата и развалям жанра.

Шампионке моя hug,да тази седмица желанията ми се сбъдват.Ама виж какво си пожелах сега Laughing

Вяра hug
Аз в моя сценарий ви бях написала 2 дни затоврени пак У апартаментУ 10 и колкото пъти се караха предния път толкова ,кексове в тоя епизод,че и ние да подишаме спокойно,то онова какво беше,бой на негри в тъмна нощ,пожари , свещи,хапчета и тем подобни,много добре , че от фрагманите не личи ,че е драма , че аман от нея.Божееееееееее,това , аз ли го написах?Къде ми останаха черните краски?Какво направихте с мен момичетаааааааааа?
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
Цитат
Абе момичета забелязвате ли кога правят кекс Фемир Първо беше 52 епизод а сега 62  Thinking Thinking Thinking
Аз затова на 2 заложих,че 72 епизод няма да има.Та тук да наваксаме.
Ей много кекс ни се е прияло   Mr. Green Joy Joy
Ми то след такива пости,как няма да ни се прияде,че ако може да от този хубавия с мноооооооооооооооогото цИлУфки и още нещо......... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 469
# 470
Цитат
Много сте тихи тази вечер.Видяхте хубавият фрагмент и се покрихте всички спокойни.Ей кой като нас тази седмица имаме си всичко-и сдобряване и с кекс ще ни почерпят,и заявка за младши ще направят.Направо 3в1 ще си имаме в епизод 62.Предлагам да залагаме колко пъти кекс ще бъркаме в този магичен 62 епизод.Аз залагам на 2-преди разговора и след него.А сутринта след като Фери сервира закуската в леглото може и още един,но за сутринта да не ставам нахална,че много еро вкарвам в драмата и развалям жанра.

Шампионке моя hug,да тази седмица желанията ми се сбъдват.Ама виж какво си пожелах сега Laughing

Вяра hug
Аз в моя сценарий ви бях написала 2 дни затоврени пак У апартаментУ 10 и колкото пъти се караха предния път толкова ,кексове в тоя епизод,че и ние да подишаме спокойно,то онова какво беше,бой на негри в тъмна нощ,пожари , свещи,хапчета и тем подобни,много добре , че от фрагманите не личи ,че е драма , че аман от нея.Божееееееееее,това , аз ли го написах?Къде ми останаха черните краски?Какво направихте с мен момичетаааааааааа?
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Венци Hug Hug Hug
Ще дишаме и то свеж въздух,че и прозорците ще отворим,пък и нали сме комшии ще сме на първа линия и провизии ще подаваме,че то 2 дни не са никак малко пък и за тази работа сили трябват,че то както си ги наредила доста кексове ще се пекат.А черните краски вече са заключени и ключа на Халил е поверен.Ха иди сега да си го вземеш,ако ти стиска Mr. Green Mr. Green.

# 471
  Ай,Вера... да те успокоява писаната,че аз имах кучо  Cry Cry Cry като лъв си беше/дакелите са голяма работа/,но като преживях и кучешка ефтаназия Cry Cry Cry Cryне бих се подложила пак на такова нещо.Макар,че синът ми ме заплашва,че ще ми вземе друго-сме на нож по този въпрос #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  Аз се отправям към покоите,че утре работа ме чака  Hug Hug Hug Hug

# 472
Привет на всички! Hug

Вилии, честит рожден ден!
Желая ти да си здрава, много, много обичана и само щастливи мигове Hug Hug Hug

# 473
Сиси ,здравей,маме hug

# 474
  • в очите на дъщеря си
Вера,  Hug тук съм. Казвай каква анкета искате?

Сиси,  Hug

Еййй мн ме разсмяхте Joy

# 475
Абе момичета забелязвате ли кога правят кекс Фемир Първо беше 52 епизод а сега 62  Thinking Thinking Thinking
Ааа и в 53 имаше, на диванчето в хола, а в края на серията я шамароса.
Сиси. Hug
Лек нощ на лягащите.
Гледам веселяшко е в темата, само така, а скръбната вест на заплатата ме разби.

# 476
  • в очите на дъщеря си

# 477
 istee junior sarrafoglu  Joy Joy
Грозновато е, не прилича ни на мама, ни на тати.

# 478
istee junior sarrafoglu  Joy Joy
Грозновато е, не прилича ни на мама, ни на тати.

И на мен взе да ми се приисква junior sarrafoglu, макар че с такива магарета за родители не знам неговите инати какви ще са  Mr. Green ще си ги разиграва както си иска  hahaha

# 479
Здравей те момичета,
От много отдавна следя темата, но досега нямах смелост да се включа в разговорите.
Според моите приятелки съм станала нетърпима покрай сериала, но виждам, че не е толкова зле тъй като не съм сама.
 Относно следващата серия чак ме е яд, че ще съм в Истанбул и няма да мога да я гледам.
Благодаря на всички за преводите. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт