Отговори
# 60
Видяхте ли анонса за Небахат Чехре.Нещо за бюста и......... ooooh! ooooh! ooooh!

# 61
Лошо се избъзикаха с АФК.

Али Ааолу: Не се крий, Фериха. Излез наяве.

# 62
  • в очите на дъщеря си
Зори ще дават за Гьокче.

# 63
Добър вечер милички Hug Hug Hug
Пак сте се изтреляли в космоса,пишете със скороста на светлината,пак ще има четене до посреднощ.
Тинче newsm51 newsm51 newsm51темата е страхотна,а колажа прекрасен.Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet И вече никакви черни мисли и сценарии,само красиви моменти ни чакат до края с ФЕмир,а лошите нека си бесуват,той Халил си ги чака като специални гости.За мен вече ФЕмир са непоклатими и каквито и бури да последват лодката им ще стигне до пристана на тяхното тихо пристанище.
Фрагмента е суперски и тази седмица ще е огрята със слънце,защото ще съм спокойна,че се прегърнаха отново двете магарета.Защото са магарета и то с най големия инат на света.Вече всичко сте писали за фргмента и аз няма какво да добавя.
Снежи,честита премяна. Hug
Меги честито и на теб за промяната в облика ти/извинявам се ако бъркам/ Hug
Диде пак се премени и то с най пресния изтрелян от Енгинчо тоалет.Горещият ти фен те поздравява за хубавите творения. newsm51
Неси Hug Hug Hug благодаря за преводи  bouquet.Честита модна феерия и на теб,но да си кажа предишната по ми харесваше.Грееше от далеч.
Тинче Hug Hug Hugидвам,идвам.  love001  love001  love001и аз теб.Искам специално да ти Благодаря за клипа с който си ни поздравила в предната тема,много красива мелодия и така те гали и докосва,а моментите в него са подбрани много сполучливо.Това за мен е АФК-една прекрасна любов започнала още с първото докосване на очите,и една любов закъсняла,но открита и невъзможна.Емир и Фериха,Корай и Ханде това за мен са истинските двойки на АФК.И не ме замервайте,моля,но аз харесвам Ханде,тя върши много злини,игра много игри,нарани много хора,но себе си също и призна единствено себе си за виновна за провала си в живота.Точно това ме спечели в нея,че имаше сили да признае,че е победена от себе си,а това го могат много малко хора.Ако може Тинче пусни това клипче и тук в новата тема,че аз не мога да му се наситя.Благодаря предварително.
Шампионке Hug Hug Hugще даваш ти награда,ама голяма да знаеш.Нали ти казах,отсега нататък само твойта ФЕЯ ще слушаш и няма да те подведе.Ако снощи пак бе творила в черно,какво ли ни чакаше днес newsm78.Кукувелкуте взеха,че те прочетоха и резултата днес е по цветен от всякога.А,къде сте хукнали без мен към Стамбила,ще оставиш музата си тук ли?И да знаеш от сега Неската е либето на Чаги в новият ти сценарий,а аз ще съм му майка,тази роля си я спечелих и хънта-мънта няма.Ама няма като анем Айсун да го давам,ще съм по модерна в мисленето и на Неската проблеми няма да създавам.
Еси и от мен успех утре,успеха се крие в теб и вярата ти.

# 64

Неси какво беше?

# 65
Вера здравей Hug
Не бъркаш имам нов ав.

# 66
Неси Hug Hug Hug благодаря за преводи  bouquet.Честита модна феерия и на теб,но да си кажа предишната по ми харесваше.Грееше от далеч.
Вярче Hug С маската ли? Аз не пера на ръка дрешките, направо ги пускам в пералнята, но вече беше време да се пременя Flutter

Неси какво беше?
Още не ги даваха, това е от анонса. С тази театрална постановка са се избъзикали с АФК.

# 67
Вярче Hug С маската ли? Аз не пера на ръка дрешките, направо ги пускам в пералнята, но вече беше време да се пременя Flutter

Неси какво беше?
Още не ги даваха, това е от анонса. С тази театрална постановка са се избъзикали с АФК.
Оф,оф.
Неси Hug

# 68
Защото мен ме няма, затова!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

Пууу, че късмет, успях да се прибера навреме, очаквам освен за Чаги, репортаж със Сарп и Къванч!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Таман щях да пиша, че пак отсъстваш. А сега екипа е пълен Hug

а не може все да ме няма! Ще вземете да свикнете, а не бива!!! Naughty

Hug Hug Hug Hug Hug

# 69
  • в очите на дъщеря си
Вяра,  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=IuDaBZBOCrE&feature=g-all-lik

Сарпче,  Hug

# 70
# 71
Меги Hug Hug Hug
Цитат

Неси какво беше?
Да с перата,ама пуская тази пералня по бързо и после със сушилнята и пак на лика ти я искам,е разбира се ако и ти си я искаш.

# 72
Ох, пак ще чакаме доста  ooooh! ooooh! ooooh!

# 73
Е тая като я видя Оркюто и ме хваща обрив много я мраза. ooooh! ooooh!

# 74
Тинче  Hug, аз пък най-невъзпитано връхлетях в новата тема, без да поздравя за нея!!!
Отново стилна и гостоприемна, благодаря!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт