Отговори
# 360
Сега се чувствате специални, че сте от зодията на Чаги, нали?! Laughing Да не би да кажа, че съм допуснала грешка и да я сменя на Близнаци? newsm78 hahaha

# 361
И аз без бой си признавам,че съм от зодията на Чатай.Бре те много от сериала са Деви Simple Smile Май трябва да кажа:Силни сме,много сме  Laughing

Айде да идва този фрагман.Все си мисля,че може да стане така:Явуз да иска да си вземе Еджето,Емир да не позволи и тогава Явуз да каже:щом не ми даваш моята жена-вземам твоята.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 362
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ферда Thinking ти нямаш ли намерение да си кажеш вече коя зодия си  hahaha hahaha hahaha или ще се криеш тука аааааа  Joy Joy кво е туй нещо Laughing

А-ха-хааа... и аз ще вадя дефтеряяя... Joy Чакам да видя колко има от мойте.

# 363
Ферда Thinking ти нямаш ли намерение да си кажеш вече коя зодия си  hahaha hahaha hahaha или ще се криеш тука аааааа  Joy Joy кво е туй нещо Laughing

А-ха-хааа... и аз ще вадя дефтеряяя... Joy
Ферда плюй камъка джанъм  Laughing Laughing

# 364
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ферда Thinking ти нямаш ли намерение да си кажеш вече коя зодия си  hahaha hahaha hahaha или ще се криеш тука аааааа  Joy Joy кво е туй нещо Laughing

Ферда плюй камъка джанъм  Laughing Laughing
Е-е, не удържах фронта, значи... Joy

# 365
  • в очите на дъщеря си
Много хубаво парче-черпя ви всички.

п.п Моето мъжле е дева Mr. Green

# 366
# 367
Мамче,   bouquet

Туит от Джумхур:
"Наистина смятам, че ще бъде фрагман, който всеки ще го гледа и ще го хареса...погледнах няколко кадри от него"

Леле, ами ако се кексирват?! Whistling

# 368
  • в очите на дъщеря си

А-ха-хааа... и аз ще вадя дефтеряяя... Joy Чакам да видя колко има от мойте.

Леле мале, кой туй нещУУУУ , дето мяза на онУй нещУ....... tooth tooth tooth

# 369
  • в очите на дъщеря си
Мамче,   bouquet

Туит от Джумхур:
"Наистина смятам, че ще бъде фрагман, който всеки ще го гледа и ще го хареса...погледнах няколко кадри от него"

Леле, ами ако се кексирват?! Whistling

Май фантазията ти дообре сработва hahaha. Лелките не са чак толкова благосклонни.

# 370
То тфа на Ферда е военна тайна... нали ходи на тренинг Laughing

# 371

Ферда плюй камъка джанъм  Laughing Laughing
Е-е, не удържах фронта, значи... Joy

Аз нищо не виждам  newsm78 newsm78

# 372

Май фантазията ти дообре сработва hahaha. Лелките не са чак толкова благосклонни.

Благосклонни или не - трябва да има, не може да няма! Много постно го караме от дълго време Whistling

# 373
Фрагмана ще се излъчи до 20 минути.

# 374
  • в очите на дъщеря си

Благосклонни или не - трябва да има, не може да няма! Много постно го караме от дълго време Whistling

Ми криза е hahaha

Общи условия

Активация на акаунт