Отговори
# 390
Нещо ми подсказва, че кекс е имало или, ще има. Така като ги гледам са се запътили натам, или вече се връщат.
Тази седмица са много благосклонни към нас относно фрагманите. Еййй, знаят, че зрителите ги харесват и ги изцеждат, като лимони до последно.
Мерси за фрагмана и превода му.    bouquet

# 391
  • в очите на дъщеря си
Ферда, песента е БН, нооо малко на моменти прекрачва границата.

Скрит текст:

# 392
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Неси, благодаря ти!   bouquet

Много почнаха да ни радват нещо... Дано и серията да е хубава!

Според мен, кексът е бил преди миналия фрагман, затова и целувката беше така "спокойна".

Не знам, защо предишната картинка ми беше цензурирана, ей мЪ мен:

# 393
А-а, Тинче, мерси - нещо ми е убягнало това клипче.  Joy

Наде, можем само на фрагмани да го караме, всичко интересно е там в последно време...

# 394
Добър ден Hug Hug Hug
Радвам се,че всички сте добре и близките Ви също след снощният трус .При нас се усети и то доста,а какво ли е било в Перник и околноста,но важното е,че няма жертви и всичко се е разминало само със страха от преживяното.
Вили с магията на този ден,да превърнеш всеки следващ в живота си във вълшебна приказка изпълнена със скъпоценно здраве,неповторима любов и желани приятели поделии всичко с теб.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! smile3525 smile3525 smile3525
Ванина  bouquet за сутрешната доза кафе и клюки.
Наде  bouquet
Неси newsm51благодаря за всичко миличка.
Ферда  bouquet,благодаря за филма ,който си ни предоставила,много съм заинтигувана и непременно ще го гледам в най- скоро време.Новият проек на Хазал /ако е вярно това/определено много ме заинтересува поне мен,защото това е много сериозна роля и много сериозен проект за който трябват и много сили и опит за да пресъздадеш такъв сериозен образ.Браво на Хазал,че ще се нагърби с такъв образ,определено знае на къде е тръгнала и какво иска от професията избрана в живота й изкачвайки се все по-нагоре с все по сериозни роли за изпълнение.А за Нихат Алтънкая мога да кажа,че е един отличен актьор с голяма харизматичност и аура.
Тинче,честита премяна.Ах,този поглед...може да отключи всички сърца.
Диде  bouquetчудесен клип си направила пак.Благодаря.
Неска аз за коне не занам дали има там,но има един мотор и то доста класен.И аз предлагам Явуз да си пребира палавата женичка с хиликоптера,а Емо да си качва Ферито на моторчето и да си направят една хубава разходка до някоя полянка,къбки да си наберат и цветенца,да разкажат за  любовта си на гората и да се приберат свежи и росни по живо и здраво във виличката.Ама незнам само как ще кара Емчо,че като го гушне  Фери отзад и педалите може да обърка.
Ето това е фрагмент който може само да се съзерцава ,за него думи не трябват.Магията се завърна и ни покори.Другото е без значение.

# 395
Защо не качвате преведените епизоди в thepiratebay? От днес почнах да гледам сериала
мн ми допада,но жалко,че не могат да се качват преведените епизоди.
Не съм чела предишните теми и не знам каква е причината.

# 396
Аз съм много доволна и от двата фрагмана, защото от първия разбрах, че са се сдобрили още в чифлика, а от втория, който е в спалнята в апартамента им ми стана ясно, че не се е случила трагедия на РД на Корай и, че нищо не е успяло в крайна сметка да помрачи щастието им. Повече от това не мога да искам.
Вяра. Hug

# 397
  • Варна
Много ама много са сладки Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като гледам Емир голичък в леглото май са правили нещичко  Mr. Green

# 398
Много ама много са сладки Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като гледам Емир голичък в леглото май са правили нещичко  Mr. Green

А, щерката се появи, рече и отсече. Joy

# 399
Леле много ми хареса фрагмана та взех че пак се барнах  Flutter Flutter

# 400
Добре се барна бабе с нова премяна, че да те не мисля. Joy А, да ти е честита новата ФЕмирска дрешка.

# 401
Добре се барна бабе с нова премяна, че да те не мисля. Joy А, да ти е честита новата ФЕмирска дрешка.
Чи как ако не се барна аз кой ще се барне  hahaha hahaha
Мерси бабче  Hug Hug Hug

# 402
Много ама много са сладки Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като гледам Емир голичък в леглото май са правили нещичко  Mr. Green

Joy Joy Затова пък Ферито си е както на улицата, само кожухче дет' не е надянало.  Joy

Диди, все си в крак с модата!  Hug Да ти кажа, че благодарение на подписа ти се нагледах на последната ФЕмирска целувка, даже нямах нужда от звук.

Наде, май не ти благодарих за притчата -   bouquet  Хареса ми (и ме касае), хаха.

Едит:
Момичета, забелязахте ли, че този път (за първи път) фрагманите са блокирани в YouTube??!

# 403
Наде Hug
Цитат
Ферда, песента е БН, нооо малко на моменти прекрачва границата.

Скрит текст:

Тинче,така ме разсмя,че и аз като Дидка май счупих стола.Какво ли е това нещо? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАз ДЯДО МРАЗ не съм била и аджеба Снежанка да питам.  Joy Joy Joy JoyУмори ме от смях.
Диде честито,то твойта машина трябва да е вълшебна,щом толкова бързо шие новите тоалети.
Неси  bouquet  bouquet  bouquet

# 404
  • в очите на дъщеря си
Вера, радвам се че ти хареса. Hug Hug Hug

Аз си имам такива лекове за повдигане на настроението иии си се лекувам ако има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт