Отговори
# 405
Здравейте и от мен!!! Hug Hug Hug

Тъкмо се включвам и гледам фрагмана излязъл.А то какъв фрагман luvbed

Направо ми оправи нстроението след снощните страхотии и днешното време. Weary

Много ми хареса,направо се разпищях от радост. Joy Joy Joy

Ванина,благодаря за кафето и  клюките smile3525

Неси,за превода на фрагмана  и преводите във VBox7  smile3525

Наде,за снимчиците  smile3525

Вили,Честит Рожден Ден!!!    love001  Да си жива,здрава,много щастлива и много да те радват близките ти Grinning

# 406
Хриси 95, идваш тъкмо навреме, ФЕмирския фрагман е още горещ.
Имам само положителни очаквания за предстоящия епизод, та да видим дали, ще бъда разочарована. Щом се сдобриха, всички други гадости, ще ги понеса.

# 407
  • в очите на дъщеря си

# 408
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
...
Аз си имам такива лекове за повдигане на настроението иии си се лекувам ако има нужда.

А-а, Тинче, ще ги споделяш, та и нас да ни поизлекуваш също. Между другото, вчера търсих онова момче с памтомимата (?), което беше постнала преди дни (Метин...), а и на кино се каня да ходя по твоята препоръка. Смятах да го пиша след като изгледам филма, но тъй като кой знае кога ще стане, нека си изкажа благодарностите овреме!   bouquet

# 409
Heart Eyes Heart Eyes Благодаря момичета.
Вяра машината сама си шие  Mr. Green Mr. Green

# 410
  • в подножието на планината
Здравейте ! Hug

Много хубав фрагман! Взе да ме хваща страх ,че много хубаво, не е на хубаво,но...!Да се насладим на Фемир ,докато не са забъркали пак някоя дивотия!

Виолетка, честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!  bouquet

Наде, за следобедното кафенце и притчата!  bouquet

Неси,за фрагмана и превода!  bouquet

Диде, пак си се барнала по новата мода  bouquet

# 411
# 412
# 413
  • в очите на дъщеря си
...
Аз си имам такива лекове за повдигане на настроението иии си се лекувам ако има нужда.

А-а, Тинче, ще ги споделяш, та и нас да ни поизлекуваш също. Между другото, вчера търсих онова момче с памтомимата (?), което беше постнала преди дни (Метин...), а и на кино се каня да ходя по твоята препоръка. Смятах да го пиша след като изгледам филма, но тъй като кой знае кога ще стане, нека си изкажа благодарностите овреме!   bouquet

Предполагам , че говориш за филма "Неразделни" newsm78? Ако да, ще ти хареса сигурна съм.

А клипчето на Метин Енимехмедов е блокирано в тубето.

# 414
Звезде привет. Hug
Еее, недей да се тревожиш, нали ги искахме щастливи, ето ни ги, а и не остана време отново да ги скарат, и после пак да ги сдобрят. Сега сценаристите, ще работят в посока стапяне на ледовете между семействата им и приемането на Емир от Чепика както, и на Фери от Айсун, и Юнал, за да може като си дойде Зехра за финала, щастливата идилия да е пълна + едно бебешорче на път. Heart Eyes

# 415
  • в подножието на планината
Звезде привет. Hug
Еее, недей да се тревожиш, нали ги искахме щастливи, ето ни ги, а и не остана време отново да ги скарат, и после пак да ги сдобряват. Сега сценаристите, ще работят в посока стапяне на ледовете между семействата им и приемането на Емир от Чепика както, и на Фери от Айсун, и Юнал, за да може като си дойде Зехра за финала, щастливата идилия да е пълна + едно бебешорче на път. Heart Eyes

Дано да е така! Praynig Praynig Praynig

# 416
Цитат
Вера, радвам се че ти хареса. Hug Hug Hug

Това са хубави лекове,смеха е най-големият лечител на душата.Споделяй по често от твоите лековити билета,аз специално имам нужда,колкото и да се правя на силна,колкото и да се шегувам тук при вас няма да крия,че се разкъсвам от вътре и духа ми често пада в момента,но се опитвам да го крия от близките си.Но да не Ви товаря,днес е прекрасен ФЕмирски ден.
Цитат
Хриси 95, идваш тъкмо навреме, ФЕмирския фрагман е още горещ.
Имам само положителни очаквания за предстоящия епизод, та да видим дали, ще бъда разочарована. Щом се сдобриха, всички други гадости, ще ги понеса.
Няма Наде да си разочарована,вече само ще чустваме магията наречена ФЕмир и само тя ще ни помогне да дочакаме финала спокойни,защото когато знаеш как да обичаш винаги намираш правилното решение.А Емир и Фериха знаят как се обича и защо се обича.

# 417
Вили, Честит рожден ден!
Бъди здрава и сбъдвай мечтите си! Всичко най-хубаво!!! Hug Hug Hug

# 418
Звезде привет. Hug
Еее, недей да се тревожиш, нали ги искахме щастливи, ето ни ги, а и не остана време отново да ги скарат, и после пак да ги сдобряват. Сега сценаристите, ще работят в посока стапяне на ледовете между семействата им и приемането на Емир от Чепика както, и на Фери от Айсун, и Юнал, за да може като си дойде Зехра за финала, щастливата идилия да е пълна + едно бебешорче на път. Heart Eyes

Дано да е така! Praynig Praynig Praynig
Дано  Praynig Praynig Praynig

# 419
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Предполагам , че говориш за филма "Неразделни" newsm78? Ако да, ще ти хареса сигурна съм.

А клипчето на Метин Енимехмедов е блокирано в тубето.

Да - 2 х.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт