Отговори
# 435
Момичета има промоция днес в мола който иска да заповяда  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

След това на пазара моля всички  hahaha hahaha

Скрит текст:
[/color][/b][/i]
Joy Joy Joy Виле шъ мъ умориш днеска бабе  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 436
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Вили, авторите на тези шедьоври да не са китайци/виетнамци?

# 437
Вили, авторите на тези шедьоври да не са китайци/виетнамци?
Ферда ако питаш мен са опънали пет дамаджани ракийка преди да го напишат  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 438
Вили, честит рожден ден.  Hug Желая ти здраве, много любов и щастие в семейството, както и успех във всички начинания.   bouquet  

Благодаря за почерпката, ама, ако може една салата от зИели с ракийка. Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 439
Ох не ги знам Ферда ама аз се притеснявам да не свърши зиелито  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha че докат отида до там, че и тука у МолЪ има опашка  Sick hahaha hahaha hahaha hahaha

Лелче здравей

Айде аз се омитам отивам да празнувам  Party Party

# 440
  • в подножието на планината
Хубаво е в мола и на пазара, но вижте какво ми се случи! Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 441
Лелче идва, идва  hahaha hahaha

# 442
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
 Joy Joy Joy Joy
Ами, мир на стотинките й!   bishop bishop bishop

Вили, весело празнуване! И умната...

# 443
# 444
Какъв Фрагман!!!  moresmile Божееее, какъв фрагман доживяхме  luvbed 1dating ............. и кекс е имало, и признания има  newsm68

Вили, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, късмет, много семейно щастие, безкрай поводи за усмивки и искрени приятели!   party023

# 445
Наде bouquet  bouquetкакто винаги всичко ,което си ни поднесла е прекрасно.
Дано днес и фрагмана си струва и да не се случват повече трагедий,че ми писна от черни краски,аз предлагам с една кекс сцена да ни зарадват ,а този Явуз да си взима жената и да се омита,така както се появи. Mr. Green
+1 И аз искам същото. Много ми харесват твоите променени в последно време сценарий, че от предишните ти страшници ми излезнаха. Joy
Майтапа на страни, но си мисля, че ФЕмир, ще са се сдобрили още преди идването на Явуз, което според мен няма да е същият ден на пристигането им. Така, че нощта е цялата на ФЕмир, без караници, без фасони, само с любов. Heart Eyes
Е ,на това му викам аз фрагман тези кукувелки,не само са ни прочели,но са ни и зарадва ли.

Привет отново момичета.Виле весело изкарване

# 446
Цитат
Звезде привет. Hug
Еее, недей да се тревожиш, нали ги искахме щастливи, ето ни ги, а и не остана време отново да ги скарат, и после пак да ги сдобрят. Сега сценаристите, ще работят в посока стапяне на ледовете между семействата им и приемането на Емир от Чепика както, и на Фери от Айсун, и Юнал, за да може като си дойде Зехра за финала, щастливата идилия да е пълна + едно бебешорче на път. Heart Eyes
Ето това е сериала,който искам да гледам и ако може всеки ден от седмицата да е петък.Наде hug
Звезде привет. Hug
Вяра,точно както си го пожела Hug Hug Hug Hug Hug

# 447
Благодаря.  Laughing  bouquet Весел празник. Hug

# 448
Пускам аз фрагмана и се дивя това за нашето сериалче ли е? Shocked Не съм свикнала да виждам такива любовни фрагмани. Mr. Green

# 449
Честит рожден ден Вили, да си здрава и щастлива, другото само ще дийде Hug

Я да се разберем кой коя зодия е поне...  Joy
Joy Не знам за нашите в темата, но за тези в сериалчето:

Чаатай Улусой ---> Дева
Хазал Кая---> Везни
Джейда Атеш---> Дева
Юсуф Акгюн---> Дева
Вахиде Гьордум ---> Близнаци
Метин Чекмез---> Лъв
Седеф Шаин ---> Телец
Дениз Ур---> Везни