Отговори
# 555
Еси,  bouquet

Скрит текст:
Братята се оказаха от кръвната група на Клаус, но тъй като Аларик беше тръгнал по следите му Бони направи заклинание , с което Клаус се всели в тялото на Тайлър. Когато Аларик го намери му заби кола , но това вече не беше Клаус , а тялото му само.
Скрит текст:
Аха, така и си  мислех, че ще оставят вратичка за Клаус,нали много го харесаха. А това с Аларик си го спомням- превъртя заради пръстена, ами какво стана с него- умря ли? А Тайлър ми беше безразличен, така че никакви драми от смъртта му Laughing

# 556
  • в очите на дъщеря си
Еси,  bouquet

Скрит текст:
Братята се оказаха от кръвната група на Клаус, но тъй като Аларик беше тръгнал по следите му Бони направи заклинание , с което Клаус се всели в тялото на Тайлър. Когато Аларик го намери му заби кола , но това вече не беше Клаус , а тялото му само.
Скрит текст:
Аха, така и си  мислех, че ще оставят вратичка за Клаус,нали много го харесаха. А това с Аларик си го спомням- превъртя заради пръстена, ами какво стана с него- умря ли? А Тайлър ми беше безразличен, така че никакви драми от смъртта му Laughing

Скрит текст:
Аларик умря.

# 557
Тинче, все едно ми написа озета за няколко епизода.  bouquet

Честито на преоблеклите се! Много сте хубави! Hug

# 558
Еси за превода на озета   bouquet
Значи новия персонаж няма да е мъжа на Хатидже ,а сина й.Не се сещам да са го давали досега,а вие?Защо въобще го вкарват в сериала?

# 559
Еси за превода на озета   bouquet
Значи новия персонаж няма да е мъжа на Хатидже ,а сина й.Не се сещам да са го давали досега,а вие?Защо въобще го вкарват в сериала?
Точно това, че не се сещам въобще да са споменавали, че Х има син. Мислех, че Гюлсум е единствино дете. А за нов персонаж- хептен нищо не знам Laughing

Каква ли е тази изненада?Доколкото си спомням до сега май не са били хубави изненадите им.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 17:38 от Esi_3

# 560
Суперски озет(особено частта за ФЕмир). Еси,   bouquet а спойлерите са един път, Вани.  bouquet
Ако Зехра се върне за раждането на внука й, значи, че, ще има скок във времето.
На мен ми се беше паднала частта за превод в един от епизодите и си спомням, че Акиф, който е син на Хатидже е ходил някъде на война, но нищо повече не се спомена за него в последствие.

# 561
  • в подножието на планината
 iv4enceto_91,  bouquet

Еси, за озета  bouquet

Романтичка,  bouquet

Озетът е хубав като фрагманите, но тази изненада за ФЕмир не ми харесва! ooooh!

# 562
Звезде, споко, spokoкаквато и да е изненадата, няма да се разделят за пореден път, просто защото не остана време, а не, че не би могло да се случи ако зависеше от ФЕмир. Joy
Хриси 95, мяркам те, здрасти. Hug

# 563
Клюки ли са, не са ли, стари ли са, нови ли са? newsm78

İLK ÖNCE ARKADASLAR BU BÖLÜM BİR HARİKA OLACAK EMİR VE FERİHAMIZIN BİZLERİN BÖLÜMÜ OLACAK. GERDEK KONUSU HAKKINDA FAZLA BILGI VEREMIYORUM AMA BEKLENTILERINIZBOSA CIKMAYACAK ONU SOYLEYEYIM..

- BU BÖLÜM EMIR VE FERIHA ICIN UNUTULMAZ BOLUMLERDEN OLACK LAKIN NE KADAR BIRBIRLERINE SAHIP CIKARSA CIKSINLAR PESLERINI BUR UGURSUZLUKTUR BIRAKMAYACAK SULAR DURULMAYACAK.

- BÜTÜN HER...SEYIN BASINDA ECE KRİZİ VAR FERİHA ARTIK DUYGULARINI DAHA FAZLA BASTIRAMAYACAK EMIR HASTANEDE BU KEZ BEN OLUMDEN DONDUGUM ICIN BANA DONMEYECEKSIN DEDI VE ISTEDIGINIDE ELDE ETTI OYLE OLMADI FERIHA BÜLBÜL GİBİ ÖTECEK EMİRE..

- GÜLSÜM ARTIK KENDINI KAYBETME NOKTASINDA KORAYIN GOZUNDE DAHA NE KADAR KUCULECEK SADECE SUNU SOYLEYEYIM SIZKLERE HANDENIN ESKI HALINDEN FARKSIZ OLACAK ..

- GÜLSÜMDEN NEFRET EDECEKSINIZ.

# 564
Еси, Наде, Вани,   bouquet  bouquet  bouquet

п.п: Не знам това дали в този сериал Хазал ще участва, но отдавна потвърдиха, че тя няма да играе в сериала "Съдията от Бодрум" и аз писах в темата.

Не мога да следя всичко, което се пише в темата, затова не съм го видяла. Извинявам се, че постнах онази информация за съдийката. Видях го и ми стана интересно, затова я сложих, не съм искала да дезинформирам никого. Peace
Снеже, няма защо да се извиняваш! Hug

# 565
Уф, тези фенки нямат спирка - какъв 3-ти фрагман им се върти в главата - не знам.

Енгин беше туитнал, че не мисли да прави 3-ри фрагман, а сега погледнах, че е туитнал "Бях написал, че няма да има 3-ти фрагман - кой си измисля?"

# 566
Клюки ли са, не са ли, стари ли са, нови ли са? newsm78

İLK ÖNCE ARKADASLAR BU BÖLÜM BİR HARİKA OLACAK EMİR VE FERİHAMIZIN BİZLERİN BÖLÜMÜ OLACAK. GERDEK KONUSU HAKKINDA FAZLA BILGI VEREMIYORUM AMA BEKLENTILERINIZBOSA CIKMAYACAK ONU SOYLEYEYIM..

- BU BÖLÜM EMIR VE FERIHA ICIN UNUTULMAZ BOLUMLERDEN OLACK LAKIN NE KADAR BIRBIRLERINE SAHIP CIKARSA CIKSINLAR PESLERINI BUR UGURSUZLUKTUR BIRAKMAYACAK SULAR DURULMAYACAK.

- BÜTÜN HER...SEYIN BASINDA ECE KRİZİ VAR FERİHA ARTIK DUYGULARINI DAHA FAZLA BASTIRAMAYACAK EMIR HASTANEDE BU KEZ BEN OLUMDEN DONDUGUM ICIN BANA DONMEYECEKSIN DEDI VE ISTEDIGINIDE ELDE ETTI OYLE OLMADI FERIHA BÜLBÜL GİBİ ÖTECEK EMİRE..

- GÜLSÜM ARTIK KENDINI KAYBETME NOKTASINDA KORAYIN GOZUNDE DAHA NE KADAR KUCULECEK SADECE SUNU SOYLEYEYIM SIZKLERE HANDENIN ESKI HALINDEN FARKSIZ OLACAK ..

- GÜLSÜMDEN NEFRET EDECEKSINIZ.

-На първо място, приятели, в този епизод ще бъде страхотен, ще бъде епизода на Емир и Фериха към нас. Нямам много инфо за кекс, но да кажа, че ако имате очаквания, то те няма да бъдат напразни.

- Този епизод ще бъде един от незабравимите за Емир и Фериха, но колкото да защитават един друг, няма да се отърват от неприятностите, водите няма да утихнат.

- Преди всичко е кризата на Едже, Фериха повече няма да може да скрие чувствата си. Емир каза в болницата "Няма да се върнеш при мен само защото се върнах от смъртта" и получава това, което иска, Фериха ще каже всичко на Емир.

- Гюлсум вече е на път да изгуби контрол напълно - още колко ще пада в очите на Корай. Само това да кажа - ще видите Ханде без разлика от старият й вид.

- ще намразите Гюлсум.

# 567
Е, ама синьото много му отива Heart Eyes

# 568
Наде, добре, че помниш такива детайли.

Ако Явуз отвлече Фериха, направо отивам в Станбула вече и...... #2gunfire #2gunfire  Това момиче заслужава от сега нататък само хубави неща да му се случват.

Неси Hug, каква е тази премяна от тебе? Mr. Perfect... И аз мисля същите неща....обаче за Къванч. Simple Smile

# 569
И каталога на Ramsey излезе.

Общи условия

Активация на акаунт