Отговори
# 570
Еси за озета  bouquet
Неси значи 3 фрагмант няма да има.И каталога на Ramsey е излезнал.А Чаатай мн добре стои на корицата бих казала. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 18:18 от megi7

# 571
Гледам сега части от серията. Интересно ми стана, когато Явуз каза, че не той е наредил да стрелят по Емир. Голяма е вероятността да е излъгал, на мафиот вяра никаква, обаче ами ако е мафията newsm78 Не знам дали тя вече свърши ли си работата в сериала. newsm78

# 572
Във връзка с писаното от Еси възможно ли е това да заради задълженията на Р и В,към мафиотите,които искаха парите от М.Той исля,че беше им дал някакви пари,но не пълната сума.Или греша.Възможно ли е стрелбата да е била насочена към М,а да са ранили Е?Или все пак е поръчана от Явуз?

# 573
Във връзка с писаното от Еси възможно ли е това да заради задълженията на Р и В,към мафиотите,които искаха парите от М.Той исля,че беше им дал някакви пари,но не пълната сума.Или греша.Възможно ли е стрелбата да е била насочена към М,а да са ранили Е?Или все пак е поръчана от Явуз?
Това и аз си го спомням, че им даде не цялата сума, ама те не се ли съгласиха да я вземат  newsm78 Не знам, Мехмет тогава защо не даде парите, които взе от работата в Хилса, на мафията, а ги даде на Левент. Дългът към мафията е по- спешен. Не знам какво да мисля вече newsm78 Да кажат тези, които си ги спомнят по- добре тези неща.

Ако не е Явуз, тогава ще имат материал за другите серии.

# 574
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОГА И В КОЛКО ДАВАТ ШОУТО НА БЕЯЗ?САМО ЗНАМ ЧЕ Е ПО КАНАЛ Д.МЕРСИ ПРЕДВАРЕТЕЛНО

# 575
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОГА И В КОЛКО ДАВАТ ШОУТО НА БЕЯЗ?САМО ЗНАМ ЧЕ Е ПО КАНАЛ Д.МЕРСИ ПРЕДВАРЕТЕЛНО
В 23:15 в петък вечер

# 576
Еси и аз не се сещам за продължението,ако има такова. Peace

# 577

Гледам че бройката на Девичките в темата се увеличава  Thinking hahaha трябваше братчетката да смени зодията на Чаги  Joy Joy на близне значи ooooh! hahaha hahaha hahaha

И аз това казах, ама късно е вече  ooooh! hahaha Нищо, остави ги да се радват hahaha

п.п: Ферда така и не каза зодията си Laughing

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 18:27 от nesi_

# 578
# 579
Да ви споделя, че и аз съм Дева, но мъй-дева не е най- добрия избор!

# 580
опс, мъж - дева исках да кажа!

# 581
# 582

Sette çalışan Tuğçe Vargın nikah zamanında feriha nın duvağıyla fotograf çekilmişti hatırlarsanız şimdide gelikle çekilmiş, acaba düğün mü var Grinning
Да не били Е и Ф да правят сватба? newsm78

# 583
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте деви-ци/ойки...!  Wink Hug

И каталога на Ramsey излезе.

Това ми припомни нещо - преди време исках да ви направя изненада-майтап, но после съм забравила...

# 584
Наде, мерси за притчата и за следобедното кафе. Hug Hug Hug
Благодаря за озета и за превода.  bouquet

ЕсиHug

Не мога да следя всичко, което се пише в темата, затова не съм го видяла. Извинявам се, че постнах онази информация за съдийката. Видях го и ми стана интересно, затова я сложих, не съм искала да дезинформирам никого. Peace
Снеже, няма защо да се извиняваш! Hug

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт