Намаления 2012

• 104 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
50% в Манго-има го и в сайта

# 211
  • с/у ОколоМръсТното
Чакам намаление в Маркс&Спенсър...
Който види/чуе да свирка  Whistling
За детско намаление в Некст и в Зара също се точа  Peace

# 212
50% в Манго-има го и в сайта
Днес бях в Манго има - 30% на определени стоки newsm78

# 213
-50% важи само за определени артикули, сега разгледах сайта  Peace

# 214
 В ЦУМ на първия етаж имаше 50 % намаление на Estee Lauder и друга маркова козметика. Останали са обаче малко неща. Аз успях да намажа фон дьо тен, лак за нокти на Estee и едни сенки на YSL - всичко това за около 100 лв. Продуктите са в срок на годност, просто затварят магазина. Казаха, че промоцията важи до изчерпване на количествата.

# 215
В обедната почивка бях в Манго на бул. Витоша - всичко е намалено с 50 % с много малки изключения - някои жилетки и блузки са с 30%. Панталоните и полите по 25 лева, ризките по 15 - 20, фанелките също. Всички чанти и обувки са на 50 % като малките шарени месинджър са по 14 лева.

# 216
В ЦУМ на първия етаж имаше 50 % намаление на Estee Lauder и друга маркова козметика. Останали са обаче малко неща. Аз успях да намажа фон дьо тен, лак за нокти на Estee и едни сенки на YSL - всичко това за около 100 лв. Продуктите са в срок на годност, просто затварят магазина. Казаха, че промоцията важи до изчерпване на количествата.

А Клиник има ли?

# 217
  • София
Моля дайте ми съвет откъде да си купя спортни сандали с лепенки от намаление, миналата година купихме страхотни на приятеля ми от интерспорт за 25лв, но женски няма.
Важното е да не с кожена стелка, за да могат да се мокрят.

# 218
  • София-Лагера
Аз взех много хубави дрехи от Бенетон.
-30%
Блузи 11,12-13лв
Панталони 27 лв
Анцунг комплект 33лв

# 219
Ходих до ЦУМ за намалената козметика, но -50% не видях. Малко от нещата бяха -30%, а по-хубавите кремове въобще не бяха намалени, само разни тоници и лосиони и по-стари парфюми. Декоративна не гледах много, но примерно на АртДеко също не видях намаление.

# 220

А Клиник има ли?

Аз моите си ги взех на 50 %, намалението беше основно на декоративната козметика на Estee Lauder, на Клиник някои неща, на YSL декоративната и не помня още какво, но основно декоративна козметика. Може да са привършили вече или пък да са приключили разпродаждбата, знам ли.

# 221
  • София
В Orange за учениците има намалени чанти,тетрадки и т.н. на 70% Simple Smile

# 222
Здравейте,
Някой знае ли в H&M кога започват намаленията?

# 223
 И аз днес минах през Манго. Намалението е 50 %, има чанти за по 20 лв.

# 224
а дънките на каква цена са? търся си готини дънки, прави или лек чарлстон...

Общи условия

Активация на акаунт