Намаления 2012

• 104 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна

То пък ако някой ме светне какво му е хубавото на Карфур, ще съм му много благодарна.  Grinning
Щанда с подправките  Flutter

# 256
  • София
Хубаво подправките, но лично аз за една подправка не бих отишла до там. Харесвам магазини, от където да си накупя всички стоки/марки, които харесвам. В Карфур има много измислени куче-марка стоки. Като ходя и се кокоря - нито моето олио го има там, нито спагетите... Не го възприемам този магазин и това е. Е, освен декември месец, когато са намаленията на парцалките.  Mr. Green

# 257
  • София
Аз в Карфур си купувам само еко таблетки за съдомиялната,иначе и за мен нищо друго интересно няма.Да и веднъж имаше промоция на Брита филтър.Та такива неща ми трябват и чат пат ходя и до там,но мразя лудницата.Все пак е и мол-а на вход на СФ и още повече хора го посещават освен от Сф и от страната.

# 258
Аз в Карфур си купувам само еко таблетки за съдомиялната,иначе и за мен нищо друго интересно няма.Да и веднъж имаше промоция на Брита филтър.Та такива неща ми трябват и чат пат ходя и до там,но мразя лудницата.Все пак е и мол-а на вход на СФ и още повече хора го посещават освен от Сф и от страната.
Много тесногръдо изказване. Всеки може да си пазарува от къде иска - ако преценя и от Варна ще отида да пазарувам и се надявам варненци да нямат нищо против, дори напротив  Joy Карфур е страхотен магазин - по много причини. Но за всеки влак си има пътници, така че не виждам смисъл да се надприказвате за глупости  Thinking

# 259
  • София, България
 Карфур е излишно голям, докато го изходя целия и се измарям. Купувам от там еко веро и еко бебешки перилен препарат. Като ми свършат - отивам и си правя пазара там. И бельото им е хубаво (особено на намаление). Иначе не  обичам да ходя в тоя мол и то заради голяяяямата навалица в паркинга. Преди с часове не можеше да намериш място, сега сложиха бариера и вече проблема е на излизане. Абе няма оправия. И веднъж съм купувала вмирисано пилешко оттам. И на щанда с информация много бавно стават нещата. И тая работа с опаковането на багажа не ме кефи. Абе има си плюсове и минуси, но основно го избягвам, защото ме умаря.

# 260
Много тесногръдо изказване. Всеки може да си пазарува от къде иска - ако преценя и от Варна ще отида да пазарувам и се надявам варненци да нямат нищо против, дори напротив  Joy Карфур е страхотен магазин - по много причини. Но за всеки влак си има пътници, така че не виждам смисъл да се надприказвате за глупости  Thinking

Карфур изобщо не е страхотен защото са едни от най-големите лъжци и крадци! А глупостите си ги написала ти! Това, че е огромен е вярно, както и, че се казва уморявам! Това с багажа също е отврат! Stop

# 261
Аз пък страшно харесвам кучите им марки бисквити и прочее евтинии.
Ако ми беше по-близко, щях да ходя много по-често да си консумирам ниския и овчи (заради блъсканицата) статут Laughing

# 262
  • София
Темата за намаленията ли е????Или за Карфур?

# 263
  • София
Дам,темата е все пак за намаленията.Днес се поразходих из Сердика и забелязах,че в повечето магазини намаленията са започнали.Мислех,че ще е от 1 юли,но имаше почти навсякъде 30-50%.

# 264
Лошото е, че реалните намаления са ДО Х%. Аз мислех днес да мръдна до Манго, но ще чакам да махнат ДО-то отпред. Зимата имаха  такъв период.  Heart Eyes А и хубавите неща все още са си на редовна цена сякаш. Не че съм обикаляла скоро, но така е всеки път в началото на намаленията.

# 265
Лошото е, че реалните намаления са ДО Х%. Аз мислех днес да мръдна до Манго, но ще чакам да махнат ДО-то отпред. Зимата имаха  такъв период.  Heart Eyes А и хубавите неща все още са си на редовна цена сякаш. Не че съм обикаляла скоро, но така е всеки път в началото на намаленията.
И мен това ДО ме дразни .... много ....

# 266
  • София

В МАНГО намалението като цяло е -50%, само на някои неща,а те са по-малко намалението е -30%. Лично аз винаги проверявам цената на сайта, защото тя отговаря едно към едно с магазина и така преценявам дали си заслужава да ходя до там.Факт е, обаче че бях там на първия ден от намалението и вчера и да, вчера ми се стори,че всичко хубаво /по моите представи/ е обрано Peace

# 267
Аз минах в Манго още първата вечер на намалението. Е, имаше си намаление, само че стоките бяха  ooooh! . Пробвах 8 рокли, които си бях набелязала в сайта и всички бяха с дефекти! Криви кройки, разпрани, непоръбени...Една позната от друг магазин, каза че по намаленията вкарват стока от Испания, та си мисля че всичко е с дефекти...

# 268
  • София
Много, много тъпи намаления има в момента... по-точно не са намаления, ами отърваване от старата стока.
В Н&М последния път като ходих ми харесаха някои неща, сега имах чувството, че съм в магазин за дрехи 2-ра употреба... Намалението се състои от ..боклуци най-страшни  ooooh!  Хубавите неща естествено не са намалени.

В Orange са намалени 5-6 модела тетрадки, големи, но не особено красиви раници и разни джунджурий-папки, чаши за моливи...и стига толкова

В Некст също беше частично намалението, както и в още няколко магазинчета, но като цяло имам чувството, че направо битака се премести на Цариградско шосе...   SickTired

# 269
  • София
Кенвело - до 60 процента, Теранова и Калиопа също.
Колинс -второто на -50.
SO sportmania - купи 2, третото безплатно. Има намаления и приятни неща в Ню Йоркър, Тели Уели, Капаска, Елизабет. В магазините за обувки са -30, на определени модели до -60 процента. Скъпарските обувки- йок.
В Андрюс също има хубави неща- 50 процента е.
Оптиките са отпуснали душа, ако искате хубав, качествен и марков модел слънчеви очила- сега започва момента.
В Некст, Манго и Зара- имам чувството, че вадят чувалите с дрипите и хубавите неща ги прибират за намалението ooooh! Некст не го и коментирам, че никога няма размер от нещо като затърся.

Карфур си го харесвам. И днес бях там. Препаратите им са много хубави и много евтини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт