38 ОДЗ Дора Габе в Надежда /София/ - мнения и информация

• 5 135
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте! Бихте ли споделили мнението си за 38 ОДЗ Дора Габе в Надежда? Много благодаря!  Hug

# 1
Моето дете е там вече трета година и съм много доволна и от госпожите в яслата и от тези в градината.

# 2
  • София
Много благодаря за информацията Simple Smile а базата как е? И яслите ходят ли на плуване или само градинските групи? Hug

# 3
В яслата ги гледаха много добре,но не ходеха нито на театър ,нито на допълнителни дейности,защото бяха мънички.Тази година ходят на танци,плуване,футбол и английски език по избор на детето и на родителя.Базата е много добра и госпожите от моите наблюдения също.

# 4
  • София
снуки, плуването започва от 2ра група. Евентуално може и от 1ва, ако има желаещи от родителите. Навремето казаха "малки са".
Моята дъщеря ходеше на плуване, танци (латино), английски.
Базата е добра, преподавателите също.

# 5
  • София
Много ви благодаря за мнението! А в яслата дали спят в кошарка или в креватче. Това много ме вълнува, но забравих да питам при записването. Нашето момиче много се върти докато спи и ако не е в кошарка ще падне.  Blush

# 6
  • София
Не помня да е имало кошари в яслата.
Моята дъщеря тръгна късно на ясла, на 2,8 г. Спи както и падне, с крака на възглавницата, с крака на пода,... Не е имала произшествия в яслата.
Ще предупредите персонала и ще го имат предвид.

Едно от притесненията ми беше да не я учат да рисува или пише с дясната ръка. Предупредих в яслата и нямаше проблем с това.

# 7
Знам, че е било преди 20 години, но не мога да се сдържа да не кажа колко хубави спомени имам от там Simple Smile Там се научих да плувам, също ходех на английски и балет. За всеки празник имахме празненство и изнасяхме представления. Учеха ни на часовника, да си връзваме обувките, да си мажем филийките, да готвим, правихме компоти и какво ли още не. Водеха ни на театър и дори на море! Спомням си също, че много харесвах яденето и карах мама да ми готви същото. В предучилищната ни подготвиха доста добре за учиище. Препоръчвам я горещо и се надявам след време и синът ми да го приемат там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт