Как се обезоръжава любовница?

• 95 709
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да разбирам ли, че ако знаете, че мъжът ви има любовница и даже я познавате или сте я виждали ... няма да поискате развод????
Аз лично никога не бих позволила такова унижение.  
Много хора мислят така до дето не се случи.
Повечето действат като заглавието на темата.

И цял живот са на тръни. Който един път е направил нещо, ще го направи пак. И жената ще трябва цял живот да обогатява арсенала си, за да обезоръжава противничките си!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И накрая може да извлече финансова изгода като организира курсове за жени в подобна ситуация и предаде натрупания опит.  Laughing Laughing Laughing

# 121
  • София
 Видях този артикул http://www.otkacheno.info/1214/Devstvenite-poiasi-se-zavrushtat.html и се сетих за темата.

# 122
Днес прелистих една книга на сходна тема и според авторката едвва ли не,всичко е в секса-със секс можеш да "откраднеш" мъж,със секс да си го върнеш.Не ми се вярва обаче всичко да е толкова елементарно.

# 123
Днес прелистих една книга на сходна тема и според авторката едвва ли не,всичко е в секса-със секс можеш да "откраднеш" мъж,със секс да си го върнеш.Не ми се вярва обаче всичко да е толкова елементарно.

Мъжете търсят и други качества, когато става въпрос за това да живеят с една жена....а не само да я чук...т.

# 124
  • София

Мъжете търсят и други качества, когато става въпрос за това да живеят с една жена....а не само да я чук...т.

Така е.... Mr. Green

# 125

Кои са тези други качества?

# 126
  • Tам през Атлантическия океан

Laughing да, мъжа  сигурно  ходи при любовницата да папка т.е. че е добра готвачка   Joy

Whistling

Нямали химия и сеХ , забрави Wink

Не напразно думичката е ЛЮБОВница , ЛЮБОВник  не въртят манджи  а любов Wink

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 23:26 от Desss

# 127
А на съпруг и съпруга откъде идват думите?
За брака е ясно - бракувана стока тоест некачествена.  Mr. Green

# 128
  • Tам през Атлантическия океан
А на съпруг и съпруга откъде идват думите?
За брака е ясно - бракувана стока тоест некачественаMr. Green

Глупости сЯ  Wink
на мен любовника си ми е домек  под ръка  Mr. Green не ми е нужно да търся навън  Wink

Няма ли любовни отношения у гнездото  Mr. Green птицта може и да се разхвърчи  Joy Важи и за двете страни Wink

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 00:20 от Desss

# 129
Дес, е, хайде стига глупости....хайде пробвай да спреш да го переш твоя мъж, да не му готвиш, да не го оставяш да гледа мач и т.н. и дали ще е особено доволен от тази работа.
Секс можеш да получиш навсякъде....

# 130
Дес, е, хайде стига глупости....хайде пробвай да спреш да го переш твоя мъж, да не му готвиш, да не го оставяш да гледа мач и т.н. и дали ще е особено доволен от тази работа.
Секс можеш да получиш навсякъде....

Ти сериозно ли си държиш в къщи тартор който изказва недоволство за подобни неща? Joy

Мислех че претенции за подобни неща може да имаш към домашната помощница на която плащаш.

# 131
Според авторката на книгата,която прегледах,съпругата трябва да изслушва съпруга си,да го ухажва романтично,да го задоволява сексуално и разнообразно (за справка темата в  клюкарника изровена от архива) и то ВИНАГИ.Без право на главоболие,защото на тях това им е физиологична потребност.Не виждам нищо лошо да правиш неща за съпруга си,които му доставят удоволствие,но така написано (и прочетено) ми звучи някак пресилено,престорено,или не знам какво.Малко унизително,сякаш ролята на жената е да бъде в услуга на мъжа си.

# 132
Според авторката на книгата,която прегледах,съпругата трябва да изслушва съпруга си,да го ухажва романтично,да го задоволява сексуално и разнообразно (за справка темата в  клюкарника изровена от архива) и то ВИНАГИ.Без право на главоболие,защото на тях това им е физиологична потребност.Не виждам нищо лошо да правиш неща за съпруга си,които му доставят удоволствие,но така написано (и прочетено) ми звучи някак пресилено,престорено,или не знам какво.Малко унизително,сякаш ролята на жената е да бъде в услуга на мъжа си.

Аз мисля че ако не ти идва отвътре и не го правиш това от любов, никакви "трябва" няма да свършат работа.

Никой на никого без секс и любов не е нужен. Нито мъжът на жената, нито жената на мъжа. И на мен също ми е необходимо да ме желае и да е готов ВИНАГИ без оправдания и главоболия. И на мен също ми е физиологична потребност. Да ме слуша, да ме разбира и подкрепя, и разбира се да ме ухажва романтично.
Нещата са абсолютно взаимни.

# 133
Да,Лизет.И аз мисля,че това трябва да идва отвътре.Тогава е ОК.И да е взаимно.Но да се прави,защото ТРЯБВА-ето това не ми звучи добре.По скоро ме шокира,че това поведение беше посочено като рецепта за разкарване на любовницата.Точно когато на съпругата единственото желание ще е да му събере багажа и да му го изхвърли през балкона,и най-малко ще и е до секс,се оказва,че трябва да го играе влюбена и да го гледа с обожание.Колко жени го могат тов?!

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 11:17 от Мидичка

# 134
Lizet33, къде съм написала, че аз извършвам тези дейности?
Но масово жените го правят...Кой им е крив?
И понеже жената след цял ден бачкане и после слугуване на мъжа в къщи е изморена и за секс....той просто си намира любовница. ))))

Общи условия

Активация на акаунт