Как се обезоръжава любовница?

• 95 708
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 705
Еееее, Краси с Боровец ме разби, класика от 80-те, класа направо Grinning Joy

# 706
Не че са патки понеже не искат нищо освен един гол.
Просто от позицията на крокодил говоря Mr. Green

# 707
1ви женен мъж - ходене където пожелая и т.н. Това сигурно се брои към пресметливите. )
2ри женен мъж - никакво криене, плащане на сметки и ползване на определени облаги. Подаръци за празник като РД и подобни. (не нещо грандиозно).
Но реално, където ще платиш 1кафе, там ще платиш и 2 дето се вика. Все едно си почерпил колега да речем. )

# 708

Е, да, ама пък този гол х....може да си струва. ))))))  Laughing

# 709
  • Сопот, Пловдив
С други думи, трябва да сме материалисти, за да не сме патки и да не е селско.  Grinning

# 710
  • София

Е, да, ама пък този гол х....може да си струва. ))))))  Laughing

Да, бе, да не е златен! Или да е с два! Или чуждото врабче патка ще изглежда?

Роис, да кажем, че на млади години жените сме наивни, и нищо не ни трябва освен "всичко е любов". Ама, дай поне на стари да я караме по-така, опитът струва доста!  Laughing

# 711
Mirama, боже от всички разхождащи се членове баш пък един конкретен ли?

Все ми се върти в главата че жените които предпочитат семейните членове изпитват някакво извратено сексуално чувство че ползват нещо чуждо.

Като в груповия секс ама този е с криминален елемент

# 712

Да, бе, да не е златен! Или да е с два!

Дааа.. на млади години всичко е възможно... но рано или късно момента настъпва.  Laughing

За чий уй плачеш бабче???
За чий и да е сине!!!

Laughing Laughing Laughing

# 713
  • Сопот, Пловдив
Andariel, всеки кара както знае  Grinning . Аз мъж не мога да си избирам по евентуалните материални блага, които ще ми донесе, независимо женен или не. Не че ще върна някой, ако му се харчат пари по мен, но няма да му пиша червени точки за това.  Simple Smile

# 714
Andariel, е, точно златен ли трябва да му е, че да е ок?. )

Kasidy, хахаха, не съм изпитвала извратено чувство, че ползвам нещо чуждо. ) Изобщо не ми е пукало "чужд" ли е мъжа, или не. Нямам и не развивам собственически чувства към хората. Който го прави, проблема е негов.

# 715
  • Italia
Все ми се върти в главата че жените които предпочитат семейните членове изпитват някакво извратено сексуално чувство че ползват нещо чуждо.
  Като в груповия секс ама този е с криминален елемент

Изобщо не мога да се съглася с теб - има много предимства да си със женен мъж - човекът идва изпран, изгладен, нахранен.  Laughing

# 716
  • София
Andariel, е, точно златен ли трябва да му е, че да е ок?. )

Какво да ти кажа..., мисля, мисля, и не мога да измисля какво повече може да ми предложи друг мъж, отколкото ми предлага мъжът ми в секса, че да го предпочета. Освен да му е златен или да е с два, не знам какво трябва да е по-по от моя, че да се навия. Освен, ако не се вържа на поговорката за чуждата кокошка патка изглеждала, само защото е чужда.

# 717
Andariel, ееее, ама не всички жени имат идеалният мъж до себе си. )))) Така че, когато нещо ти липсва в секса, може да го потърсиш и навън. )

# 718
  • София
Оооо, не е идеален, просто ми пасва! А и наистина, след толкова много години, предполагам и някакво естествено съзряване в живота, не мисля, че някой мъж може сексуално да ми даде кой знае колко по-добро. Ако се стигна до връзка с друг мъж, то определено няма да е заради секса.

# 719
Andariel, а как точно си сигурна какво може да ти предложи друг мъж, след като дори не си пробвала?. )
Можеш пък да останеш изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт