Как се обезоръжава любовница?

• 95 626
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 780
Твърде си крайна Краси.
В повечето случаи това е само в главата на засегнатия.
Кое?
Смяташ, че когато един мъж тръгне да хойка по чуждо, мисли, че това е най-правилното и почтено нещо на земята?   Laughing

# 781
  • София
Краси  е права, точно така се получава на практика - вменява се на жената да поеме тя отговорността за семейното благополучие и да мълчи и да търпи в името на децата и семейството! Патриархат, ко да прайм, равноправието (и равноотговорността) го има само в книгите, а не в главите на жените, поне ако се съди по демострираното! Не мога да повярвам, че жени, които ужким твърдят, че мъжете и жените са равни, са готови да оправдаят изневярата, че и  да изкарват точно жената виновна, що не й харесвало и какво толкова се било случило! Бас държа, че ако мъжът знае, че ха си е свалил панталона - ха е останал без жена и  деца, ще се въздържи, ако  ще да е мъртво пиян и дрогиран. Цялата работа е в това доколко е сигурен ответният удар - ако знае, че наказанието ще го сполети веднага и безкомпромисно, ще внимава, а ако си мисли, като много хора тук, че не е кой знае какво и ще му се размине с един скандал и сълзи и сополи, не само ще кръшне веднъж, а и ще мустане навик. Тези неща се разбират между партньорите в процеса на опознаване и не е като единият да не подозира каква би била най-вероятната реакция на другия, а много често хората си казват кои неща не биха простили и преглътнали, и едно от най-често спряганите е изневярата.

# 782
Каква е целта на "обезоръжаването"? за да си приберем после мъжа ли?
Аз малко го разбирам по друг начин: като ми изневерявам и то дълго време както пита авторката, просто се разделяме и всеки си продължава живота. Има неща, които в брак/семейство нямат място и едно от тях е третия. Поне при нас е така с мъжа ми.

# 783
  • София
Краси...*, какво общо имат децата с цялата тази работа?
Или ще ги извикаш специално твоите да им кажеш - баща ти чука мадамата Х.?

И да не ги извикаш да им кажеш (както правят по лошите филми) да не мислиш, че децата не усещат напрежението между вас. Като не му сложиш да вечеря или му отвърнеш троснато на негов въпрос, как мислиш, че ще го възприемат децата? Или като детето се гушне в баща си и те извика и теб, ти ако си му сърдита да не би с усмивка да отидеш  newsm78 newsm78 newsm78

# 784
Naddya, това само при изневяра ли се случва?
Явно да, тук забравям че всички са с идеални семейства и цари мир и любов. ))))

# 785
Цялата работа е в това доколко е сигурен ответният удар - ако знае, че наказанието ще го сполети веднага и безкомпромисно, ще внимава, а ако си мисли, като много хора тук, че не е кой знае какво и ще му се размине с един скандал и сълзи и сополи, не само ще кръшне веднъж, а и ще мустане навик.
Ако го разкрият и хванат.
При тежки случаи не важи, както при престъпленията. Да оставим, че има и хора които не считат това за престъпление, а  за леко провинение.

# 786
  • София
Naddya, това само при изневяра ли се случва?
Явно да, тук забравям че всички са с идеални семейства и цари мир и любов. ))))

Не, но при изневярата трае по-дълго, може би до развода. Ако си сърдита за друго, ден - два (а понякога и час - два) и ти минава. Ама при изневяра да ни мине за ден - два  newsm78 newsm78 newsm78

# 787
  • София
И защо така се заяждаш? Кажи, кое от нещата, които каза Надя, Краси или аз, не са верни! Нека видим аргументите, не да се заяждаме на дребно!  Peace

Според мен нещата като изневярата, винаги се разсмърдяват по много грозен за домочадието начин, просто няма как да се скрие миризмата на развалено!

# 788
Naddya, струва ми се уточнихме, че всеки разбира и реагира на изневярата по един начин. )
Ако ти ще се разведеш с мъжа си, защото е изчукал някоя мадама, ок, това е за теб. Но други жени не биха го направили.

Andariel, хмм, винаги...не бих казала, но всеки си има мнение. )
Ако изобщо не разбереш за изневярата на мъжа си, кое точно ще се разсмърди?

# 789
  • София
Цялата работа е в това доколко е сигурен ответният удар - ако знае, че наказанието ще го сполети веднага и безкомпромисно, ще внимава, а ако си мисли, като много хора тук, че не е кой знае какво и ще му се размине с един скандал и сълзи и сополи, не само ще кръшне веднъж, а и ще мустане навик.
Ако го разкрият и хванат.
При тежки случаи не важи, както при престъпленията. Да оставим, че има и хора които не считат това за престъпление, а  за леко провинение.

кои хора? Много бих искала да се запозная с такъв човек, който без проблем е приел в действителност изневярата на жена си/мъжа си за леко провинение. Но да видя истинското му лице, истинската му душа! Просто няма човек, който леко да приема изневярата на партньора си (освен ако не е с някои особености на психиката, дето клонят насякъде), пък на трети лица може да твърди каквото си иска, за да си запази  достойнството пред себе си.

Неверниците са като мошениците -  с всеки следващ път стават все по-небрежни и самоуверени, докато в един момент се издънят тотално.

# 790
  • София
Naddya, струва ми се уточнихме, че всеки разбира и реагира на изневярата по един начин. )
Ако ти ще се разведеш с мъжа си, защото е изчукал някоя мадама, ок, това е за теб. Но други жени не биха го направили.

Andariel, хмм, винаги...не бих казала, но всеки си има мнение. )
Ако изобщо не разбереш за изневярата на мъжа си, кое точно ще се разсмърди?

Е затова и всяко гърне си има похлупак. Други жени биха сготвили, ичистили къщата, нахранили децата, сложили ги да спят и биха го чакали мирно и кротко да се върне, за да му сервират. Дано никога не ти се случва да реагираш така. А колкото до мен - не знам как ще реагирам, докато не изпадна в подобна ситуация. Тук мога да напиша всичко, но истината е, че 100 % вярна е информацията само на жените, които са постъпили по единия или другия начин, защото им се е случило. Другото са си чисти предположения

# 791
кои хора? Много бих искала да се запозная с такъв човек, к
Говоря за "престъпниците".

# 792
  • София
Аа, те са ясни - правят каквото са решили и оставят другитте да сърбат попарата!

# 793
Да оставим, че има и хора които не считат това за престъпление, а  за леко провинение.
Абе, ти не ги слушай какво говорят....
Тук са писали и такива , дето твърдят, че за тях не е проблем дори мъжът да си има постоянна любовница, стига да се грижел за семейството....
Ама колкото и да са коравосърдечни и безчувствени, не ми се вярва която и да е жена да приеме лесно и да не й пука хич, че мъжа й харесва, предпочита и желае друга жена.
Та, пита се , коя жена приема без никакъв проблем, че друга жена е по-харесвана, по-желана и по - готина от нея?    Laughing

# 794
Мале какъв раздикализъм се въди в тази тема Simple Smile дайте всички любовници и неверни съпруги да ги изкараме на мегдана и да ги пребием с камъни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт