Как се обезоръжава любовница?

• 95 628
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Ако един мъж има 3 брака и 2 развода, каква е вероятността да се разведе отново заради любовница?

Ще залагаме ли или само ще предполагаме  Mr. Green Mr. Green

# 826
  • София
Ако един мъж има 3 брака и 2 развода, каква е вероятността да се разведе отново заради любовница?
За мен е притеснително, че някои жени раждат дете на мъж с 3 брака и 3 деца преди тях. После вестта, че ги напуска заради друга им се струва супер нереална! Сълзи, молби, клетви, обещания - все тая, трудно ще го прилапат пак.
Иначе, повече от половината ми приятелки са във втори брак с ергени. Пък те самите имат по едно дете от предишен брак. Живеят повече от доволно вече десетилетие, че някои и трети деца чакат- пу,пу Simple Smile

# 827
  • София
Ако е тръгнал да остарява и обеднява, няма да има трети развод заради любовница, а ще си натиска парцалите последната съпруга да го гледа. С възрастта и самолетът трудно отлепя от пистата.  Wink

# 828
  • София
Ако е тръгнал да остарява и обеднява, няма да има трети развод заради любовница, а ще си натиска парцалите последната съпруга да го гледа. С възрастта и самолетът трудно отлепя от пистата.  Wink
Колко истина има в този пост! Flutter
Жалко, че някои и на прага на 60-те не разбират преходността си ooooh!

# 829
  • София

Над 50 е.

# 830
Не съм сигурна дали мога добре да си го обясня, но от двете положения - мамена съпруга или любовница, бих избрала второто.Някак по лесно бих повярвала, че когато прави секс с мен е само заради мен, а не И поради други причини, защото такива едва ли би имало, дори напротив, има рискове за всичко, което е постигнал до този момент в живота си. Освен ако не съм стара богата баба и въпросния любовник да е два пъти по млад и беден и да ме чука за пари.  Laughing

# 831
  • тук-там
.......Някак по лесно бих повярвала, че когато прави секс с мен е само заради мен, а не И поради други причини, защото такива едва ли би имало, дори напротив, има рискове за всичко, което е постигнал до този момент в живота си. .....

Е, да де, ама не се отказва от всичко заради теб! То за секса ясно, че е заради теб, или по-скоро защото е различен! Ама всички останали неща, ежедневните. Няма ли да остане чувството,  че освен за секс за друго не ставаш.
Хипотетично говоря, не конкретно за теб. Peace

# 832
.......Някак по лесно бих повярвала, че когато прави секс с мен е само заради мен, а не И поради други причини, защото такива едва ли би имало, дори напротив, има рискове за всичко, което е постигнал до този момент в живота си. .....

Е, да де, ама не се отказва от всичко заради теб! То за секса ясно, че е заради теб, или по-скоро защото е различен! Ама всички останали неща, ежедневните. Няма ли да остане чувството,  че освен за секс за друго не ставаш.

А ако не е с нея заради секса?

# 833
  • София

Ако не е с нея заради секса ще се разведе.

# 834

Хайде стиге с тези хипотези бе, не знам вече как да го кажа...  говорите така сякаш няма мъже изоставили жените си заради любовницата.

# 835
  • тук-там

Ами честно казано, мен лично, това ме плаши повече Peace
Това, че някоя е по-добра в леглото, а най-често просто е нова и различна, по никакъв начин не може да ме притесни!
Ако обаче нейната компания, излъчването, усмивката и....всичко онова, което ни прави "характери" е предпочитано...., ще ми подейства сууууупер смачкващо.

# 836

Не е задължително.Познавам таква двойка,хм...тройка.Сексът им е средностатистически (ако може така да се каже),понякога даже е отсъствал.Жена му знае(ше) и не го напуска,той не се развежда,любовницата (няма материална изгода) не го оставя.Не мога да разбера нито единият.

# 837
Желанието да прави секс с мен един мъж ме кара да се чувствам по желана, отколкото кое да е друго действие от ежедневието като се замисля, така че от двете опции, за които говорих тази на любовницата ми е по привлекателна. Тя емоционално - сексуалната част е най хубавото от която и да е връзка, независимо в какво е прераснала или не е. Така, че в случая нито една от двете няма всичко, но любовницата има по добрата част, поне по моите критерии.  Simple Smile

# 838
  • Сопот, Пловдив

Не е задължително. За някои мъже развода би значил раздяла с децата и разрухата на един работещ до момента финансов съюз със съпругата и чувствата към любовницата не могат да застанат над това. Подчертавам, че казвам при някои, не при всички.

# 839

Не е задължително. За някои мъже развода би значил раздяла с децата и разрухата на един работещ до момента финансов съюз със съпругата и чувствата към любовницата не могат да застанат над това. Подчертавам, че казвам при някои, не при всички.

Къде живееш бе момиче ? в кой век си ? 
За какви финансови съюзи ми говориш за какви раздели с децата ми говориш. Имам един тон познати в Бг , които са разведени и бившите им съпрузи дори издръжка не им плащат, камо ли да искат да видят децата!
Хайде моля ви . Знам че това е страха на всяка една жена , ама да се правим че едва ли не тук всички сме идеални, а любовниците са някакви смотанячки е меко казано смешно.
Има всякакви случаи ,така че хайде стига с тези генерализации...

Общи условия

Активация на акаунт