Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 300
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Браво на всички приети деца!
Толкова много бъдещи медици, поздравления ! Поздравления и на всички останали момичета и момчета за сбъднатите мечти. Дано всички, които все още чакат резултати и тръпнат, да изпитат радостта и облекчението на вече приетите  Peace

При нас еуфорията по приема / Холандия, Хага/ премина отдавна , сега само дооправяме документи и плащаме. Днес се снабди и с нов куфар... Хем ми е хубаво, хем ми се свива сърцето, че остава един месец да си е при нас и ... това ще е. Оттук насетне ще я виждаме по два пъти в годината за по петнайсет - двайсет дни. Ох, поразкиснах се ...ще ме прощавате  Embarassed

# 616
В Холандия май най-рано започват, поне така ми казват студентски майчета. Някъде към 18-20 август трябва да са там.

# 617
На 29.08. трябва да се запише официално там. Ще лети на 23.08. 
Питах на няколко пъти  в темите има ли други мами на новоприети студенти в Холандия, а и не само новоприети? Добре ще е да се преброим, да си помагаме с информация и както се казва,  да си удряме по едно рамо при нужда  Simple Smile

# 618
Лила, много се радвам, че дъщеря ти е сигурна в избора си и че е приета там, където най-много иска. Пожелавам й много успехи по пътя, който си е избрала.  Hug

Славче, още малко остана, мила. Постискай зъби, а аз пък ви стискам палци.  fingerscrossed

Честито на всички приети студени и успех на тези, които все още са в очакване. Дано скоро се похвалят и те с приемане в желаните университети. 
Praynig

# 619
Питах на няколко пъти  в темите има ли други мами на новоприети студенти в Холандия, а и не само новоприети? Добре ще е да се преброим, да си помагаме с информация и както се казва,  да си удряме по едно рамо при нужда  Simple Smile
Знам за една съученичка на дъщеря ми, с чиято майка си говорим често. Ще взема да я "зарибя" да се присъедини към нашата виртуална седянка  Laughing Момичето й е прието в университет в северната част на Холандия.

# 620
Да се похваля, че и ние си имаме студент в ТУ Пловдив. Беше приет и в двата университета, в които кандидатстваше, но избра този.

Поздравления за всички приети студенти и стискам палци на останалите чакащи резултат!

Ние пък си направихме почивката между изпита и записването, а класирането го следяхме от морето. Сега ще си търси работа за лятото.

# 621
  • София
Моят син е новоприет студент в Холандия, само че в Ротердам. Той ще лети на 29.08. И последните документи са преведени и подадени, днес си пусна документи за ЕЗК и нов задграничен паспорт. Още чакаме сметките на университета за да преведем таксите, но обшежитието е платено за 5 месеца.

# 622
  • София
az_pak_az, честито! А паспорта с каква цел е? Моята дъщеря имаше в началото, но изтече и го върнахме. Сега е само с лична карта. Няма никакви проблеми. Все пак сме граждани на Ес.  Wink

ma cherie, хич не е лесно!  Sad  Обаче като ти гледам подписа, поне набор 99 е все още край теб. Виж когато и "двете пиленца отлетят"(появила се е такава тема и надничам от време на време  Grinning), става страшно.  Cry Не ми се мисли какво ще ни е след 2 месеца.  Sad  Ще си останем само с котарака  Cry.

Честито на всички приети!   bouquet  Ние продължаваме да чакаме ...

# 623
  • София
Таня 67 мерси. Паспорта е по-скоро за мое успокоение (ако си загуби личната карта и т.н, каквито само майките ги мислим), пък и стария изтича в началото на април 2013, няма как да го поднови или върне навреме и току виж отнесъл някоя глоба.

# 624
  • София - Варна
Здравейте. И аз да споделя. Синът ми вчера получи безусловна оферта от Кардиф, Уелс за сроителлно инженерство. Той искаше най-много там. Знам, че трябва да замине, обаче ми е мъчно. И ако някой знае за заминаващ там, ще бъда благодарна, да обменим информация. В другата тема са деца, заминаващи основно в Шотландия. А всичките му приятели заминават за Англия. Той каза, че не се притеснявал, че не познава българи засега, но аз се притеснявам. Аз си мисля, че би трябвало да има заминаващи българи, т.к. университетът е добър за строително инженерство и архитектура, и таксите са по-малки от Англия. Успех на всички деца /нищо, че вече са мъже и жени/! Simple Smile

# 625
[Знам за една съученичка на дъщеря ми, с чиято майка си говорим често. Ще взема да я "зарибя" да се присъедини към нашата виртуална седянка  Laughing Момичето й е прието в университет в северната част на Холандия.
Ще се радвам да се запознаем виртуално , да идва бързо насам   bouquet

Моят син е новоприет студент в Холандия, само че в Ротердам. Той ще лети на 29.08. И последните документи са преведени и подадени, днес си пусна документи за ЕЗК и нов задграничен паспорт. Още чакаме сметките на университета за да преведем таксите, но обшежитието е платено за 5 месеца.
az_pak_az честито на студента ! Ротердам не е далеч от Хага. Каква специалност е избрал ? От София ли ще лети?

ma cherie, хич не е лесно!  Sad  Обаче като ти гледам подписа, поне набор 99 е все още край теб. Виж когато и "двете пиленца отлетят"(появила се е такава тема и надничам от време на време  Grinning), става страшно.  Cry Не ми се мисли какво ще ни е след 2 месеца.  Sad  Ще си останем само с котарака  Cry.

Честито на всички приети!   bouquet  Ние продължаваме да чакаме ...
Таня67, наистина малката си е още при нас, но времето лети толкова бързо ...
Стискаме палци и на вас  Hug

# 626
Здравейте,
влизам само да кажа и аз,   получихме първия отговор от Хайделберг и сме приети право там .Не мога да повярвам  Grinning сега чакаме и от другите места.
На всички други които чакат пожелавам късмет.
Приятна вечер

# 627
Здравейте,
влизам само да кажа и аз,   получихме първия отговор от Хайделберг и сме приети право там .Не мога да повярвам  Grinning сега чакаме и от другите места.
На всички други които чакат пожелавам късмет.
Приятна вечер

Честито-о-о! Дано да "повлечете крак" и за останалите, които чакаме отговори от Германия. Колко ви е дипломата? Питам, защото и ние чакаме за право, макар и в друга провинция Laughing

# 628

Здравей Ирена,
Дипломата и е 5.65  на немски не знам как се изчислява.Консултантката която използвахме за документите каза че е около 1,3 1,4 немска.Миналата година са влизали 1,4 1,5 право  беше ни дала една статистика за градовете които кандидатстваме Simple Smile

# 629
И аз получих днес имейл ,че съм приета право в Хайделберг , а във вторник получих  положителен отговор от Бохум . Но предпочитам Хaйделберг .

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 00:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт