От година живея с едно момче,ама нещо напоследък нещата куцат-май ще ставам кучка че така като съм добричка май не става.Та... за момчето- той вече си ме прие за даденост,нито ме пита как си добре ли си, гладна ли си жадна ли си, може ли да направя нещо за тебе, не е от този тип който си показва чувствата не е нежен, а за романтичност да не говорим
. Случвало се е когато нещо се разсърдя и той чак тогава започва да ми се умилква.Май му харесва да се държат зле с него. Напълно ти разбирам терзанията. И аз съм се чудила защо понякога т.нар. ми гадже не се интересува от мойте нужди, чувства, интереси и пр. По същия начин не си изразяваше чувствата, не е романтичен. Мислех си, че му идва от зодията, но не е сигурно. Но, макар да ме обявиха за прибързан преценител №1, го отдавах на лична индивидуалност. Обаче, колокото и да се заблуждавам, тези прояви са си чисто и просто нормалното поведение на един мъж, който вече се е успокоил, че жената си е вечно негова, вързана-завързана и няма нужда да се хаби.
Е, мен това ме дразни и не понасям подобно любовно поведение.
Безинтересна съм, вярно е
Хем той я набърка в разговора, хем като казах и аз нещо, се изнесе по бързата процедура. Като в детската градина - "на-на-на-на-на, имаааам си гаджеее, ля-ля, нека тиии". 
), въобще много ми харесваш. Обаче ето ти и моят съвет. Не си играй. Не искаш да си от другата страна - на мястото на "приятелката". Не наранявай хора, които не познаваш, само защото искаш да задоволиш някаква своя потребност на АЗ-а, само защото искаш да опиташ нещо ново, или само защото си оттегчена от този презадоволен свят в който живеем. Не наранявай това момиче. Била съм преди всичко от твойта позиция, докато, разбираш, колелото се върти, и в един момент минаваш от другата страна. Не искаш да си там, повярвай ми. За това не прави нещо, което не искаш сама на себе си да ти се случи. Намери си някой друг на който да приложиш всичко, което е в главата ти. Успех

в Бг. сложили сте му рамка и край, писател за менекенки и т.н.