Как се става кучка?

• 43 880
  • 458
  •   1
Отговори
# 450
Ха познай какво ти готви мъжеприятелят зад..., за да е толкова отзивчив и пожертвователен.  Laughing Laughing

# 451
Ха познай какво ти готви мъжеприятелят зад..., за да е толкова отзивчив и пожертвователен.  Laughing Laughing
За мен ли се отнася този пост?
Ама ти защо мислиш, че е само един?  Joy
Откакто се помня много мъже са ми помагали и то без да искат нещо в замяна. Възможно е да са се надявали за нещо,  но не са казали, а щом не са казали, значи не искат нищо.  Laughing Наистина много мъже са ми помагали без да искат нищо в замяна. За мен те са истински приятели. Услугите, които са ми правили никога няма да ги забравя и ако един ден имам възможност, ще им се реванширам и то не физически, а с подобен жест. Човек никога не знае какво може да го чака по пътя на битието. Добре е да има приятели, на които да разчита и на хората, които са ми помогнали, аз също бих подала ръка в труден момент, стига да е по моите възможности.

А жените само са гледали как да ме прецакат, натопят, използват и пр.

# 452

Откакто се помня много мъже са ми помагали и то без да искат нещо в замяна. Възможно е да са се надявали за нещо,  но не са казали, а щом не са казали, значи не искат нищо.  Laughing Наистина много мъже са ми помагали без да искат нищо в замяна. За мен те са истински приятели. Услугите, които са ми правили никога няма да ги забравя и ако един ден имам възможност, ще им се реванширам и то не физически, а с подобен жест. Човек никога не знае какво може да го чака по пътя на битието. Добре е да има приятели, на които да разчита и на хората, които са ми помогнали, аз също бих подала ръка в труден момент, стига да е по моите възможности.

Хубав пост с който не мога да не се съглася... но не всички жени те прецакват... някои просто ти висват на шията!!!  Mr. Green

# 453

Хубав пост с който не мога да не се съглася... но не всички жени те прецакват... някои просто ти висват на шията!!!  Mr. Green
Е, да, ако си  мъж. АКо си жена, по-скоро ще гледат да те прецакат. Но номерът не минава при всеки.  Wink

# 454
  • Пловдив / София

Taкова нещо като женска солидарност няма. Жените са кучки, но само за своя си пол. Пред мъжете са малки мъркащи котенца.  Sick Аз затова нямам приятелки жени, писнало ми е от жалките им номера. Мъжете са много по-добри приятели - такива, които наистина биха направили много за теб и биха ти помогнали в истинския смисъл на думата. Честно казано понякога ме е срам към какъв пол принадлежа. Обаче заради няколко такива екземпляра, после страда цялото женско съсловие.

Не по темата, ама...
Това, че ти си попадала на кучки не значи, че всички са такива. Имам 4 много близки приятелки. Едната от 6г., другата от ок. 15, а останалите две от 20г. Т.е. от деца. Никога не сме се предавали, не сме си крали мъже, не сме се карали, не сме се лъгали за сериозни неща. Коректността и това да държиш на приятелите си зависи от човека, а не дали е мъж или жена.

Иначе, като чета няколко от тук списващите женички и мен ме хваща срам за собствения ми пол.

# 455
Da, възможно е да има такива жени. Вероятно аз съм попаднала на тези от другия вид. Но единствените ми "приятелки", с които бяхме приятелки от ученички ги разбрах колко са приятелки, когато дойде моментът това да се докаже. А "краденето" на мъже (доколкото преспиване може да се брои за крадене  Rolling Eyes ) не го броя. Не бих се скарала с приятелка за мъж, но има по-важни неща от мъжете и те се провалиха в тях. А за мърсотиите, които са ми правили колежки, също нямам думи. Изобщо поне съм си извадила едно на ум занапред да внимавам повече.  Peace

# 456
''А най-готино е, ако той си помисли, че си му изневерила.''....и преди да разбере истината, земе, че те заколи... Joy Joy Joy Бе вие що не кажете, че тук имало забавни теми и хора, вече почти се бях отказала от форума. Grinning

# 457
Какво стана с първата "кучка"-тази,която пусна темата?

# 458
''А най-готино е, ако той си помисли, че си му изневерила.''....и преди да разбере истината, земе, че те заколи... Joy Joy Joy Бе вие що не кажете, че тук имало забавни теми и хора, вече почти се бях отказала от форума. Grinning
А Пънки, какви са тия коленета и бесенета  бре? Най-много и той да изневери да не е по-назад.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт