Как се става кучка?

• 43 890
  • 458
  •   1
Отговори
# 420
  И как мъжът ти разбра, че си искала, но си се отказала, ти ли му каза? Това е обидно.
 Ще твърдиш докрай, че нищо подобно, не сте се разбрали, не си искала нищо да правиш с никого и това са глупости.
Вярно,добра идея.Той мъжо й е говорил с другия и той може всичко да каже.

# 421
majat mi me obvinqva v iznevqra a to ne e taka molq da mi pomognete ako mojete na kratko istoriqta

otidah da se vidq s priqtel vav tqh no apsolutno ni6to ne sme pravili toi iska6e kakto i az no kato se vidqhme toi se eti za priqtelkata si kakto az za maja mi i dvete mi deca i mu kazah 4e neiskam ni6to kakto i toi kaza taka po dobre 4e taka stana za6toto i dvamata 6tqhme da sajelqvame i tova be6e daje si govorime za moq maj kak me obijda i rugae i za negovata priqtelka sedqh v tqh 20 min ne pove4e i az na ediniq krai na legloto toi na drugiq posle daje maja mi mu zvana i toi mu kaza ni6to nqmah s jenati iskahme ama nestana za6toto se setihme za polovinkite i 6te6e da ni e gadno nqmalo e ni6to pi4 to4no tova mu kaza ta na kratko tova e

i sega maja mi iska da se razdelim za6toto ni6to 4e e nqmalo ni6to fakta 4e voob6te sam iskala e bil dostata4en
molq pomegnete kak da si zadarja maja i ba6tata na 2 deca blagodarq 4akam otgovori po skoro ako moje vednaga

Ох!  ooooh! По-баламски случай не бях чела. Сега първо самия факт, че си отишла на този мъж на гости е достатъчен. И аз да знам,че мъжа ми е отишъл у друга жена на гости, ще си помисля същото без значение в какво ще ме забаламоса след това.
А този мъж защо пък всичко е казал на твоя мъж? Толкоз ли е зле, че не може да си държи езика зад зъбите или му е било цел да ви раздели?  ooooh!
Не знам как може да се оправи такъв случай освен да му кажеш на твоя мъж да ти изневери и да сте квит.  Laughing Или ти да му изневериш поне да има защо. Абе най-добре изчакай малко да се поуталожат нещата. Много ми е чудно и защо искаш да продължаваш да си с мъж, който се държи грубо с теб и те ругае - само заради децата ли? Ами мисля, че и на тях ще им е по-добре на спокойствие.  Rolling Eyes
А между другото, само за да поддържам известно напрежение, аз пък все гледам така да издокарам нещата, че моя да си мисли, че му изневерявам или че съм близо до изневяра, за да се старае винаги да не ме загуби.  Laughing Но има най-различни типове мъже.

# 422
Кой да предположи, че тази тема може да има такъв потенциал  Joy
Кучки тук няма, но затова пък има такива изцепки...да не раздавам квалификации....ама не е истина направо  ooooh!.
Дали не трябва да се въведе нов предмет в училище, за да обясни някой на хората отрано това-онова за човешките взаимоотношения и ценности  newsm78

# 423
Кучки тук няма, но затова пък има такива изцепки...да не раздавам квалификации....ама не е истина направо  ooooh!.
Дали не трябва да се въведе нов предмет в училище, за да обясни някой на хората отрано това-онова за човешките взаимоотношения и ценности  newsm78
Айде,айде всеки може да сгази лука.Дай идея как би излязла от такава ситуация.

# 424
Айде,айде всеки може да сгази лука.Дай идея как би излязла от такава ситуация.
Руми, да сгазиш лука...може, случва се, ама това ми прилича на съвсем други неща. Та както влизаш, така и излизаш - с глупости и тъпи лъжи.
А, да, и после отиваш на гости на следващия да ревеш, че мъжът ти те ругае.

# 425
  • Насред хаоса
majat mi me obvinqva v iznevqra a to ne e taka molq da mi pomognete ako mojete na kratko istoriqta

otidah da se vidq s priqtel vav tqh no apsolutno ni6to ne sme pravili toi iska6e kakto i az no kato se vidqhme toi se eti za priqtelkata si kakto az za maja mi i dvete mi deca i mu kazah 4e neiskam ni6to kakto i toi kaza taka po dobre 4e taka stana za6toto i dvamata 6tqhme da sajelqvame i tova be6e daje si govorime za moq maj kak me obijda i rugae i za negovata priqtelka sedqh v tqh 20 min ne pove4e i az na ediniq krai na legloto toi na drugiq posle daje maja mi mu zvana i toi mu kaza ni6to nqmah s jenati iskahme ama nestana za6toto se setihme za polovinkite i 6te6e da ni e gadno nqmalo e ni6to pi4 to4no tova mu kaza ta na kratko tova e

i sega maja mi iska da se razdelim za6toto ni6to 4e e nqmalo ni6to fakta 4e voob6te sam iskala e bil dostata4en
molq pomegnete kak da si zadarja maja i ba6tata na 2 deca blagodarq 4akam otgovori po skoro ako moje vednaga

А каква е връзката с кучката?  Rolling Eyes

# 426
Аз бих се радвала, че ще се оттърва от мъж, който ме обижда и ругае.

# 427
Кажи, че другия се е пошегувал или ако е имало нещо няма да му каже. Просто е искал да му покаже колко е ревнив, пък и приятелката му.

# 428
Някой беше казал във форума тук, че един от големине въпроси, който всеки трябва да си задава при подобна ситуация е -  какво обичат в теб, дали верността ти или самата теб. Какво обича мъжа ти в теб, теб или всичко от главата ти надолу. И другото, чувството за свобода, което всеки трябва да има. Никой не принадлежи на никой, ти не си ничия собственост. И ако той не го разбира това, разбери го ти и му го обясни по най-грубия начин. Иначе не става, няма да си си на мястото, ще те мачкат и ще ти вменяват вина и за времето навън.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 13:44 от Shiny_Star

# 429
Някоя беше казал във форума тук, че един от големине въпроси, който всеки трябва да си задава при подобна ситуация е -  какво обичат в теб, дали верността ти или самата теб. Какво обича мъжа ти в теб, теб или всичко от главата ти надолу. И другото, чувството за свобода, което всеки трябва да има. Никой не принадлежи на никой, ти не си ничия собственост. И ако той не го разбира това, разбери го ти и му го обясни по най-грубия начин. Иначе не става, няма да си си на мястото, ще те мачкат и ще ти вменяват вина и за времето навън.
Това е съвет за сигурна раздяла.

# 430
Не, не е съвет. Има моменти когато човек трябва да прогледне, да се избави от мъглата на илюзиите си. Може нищо да не последва, да няма действия от негова страна веднага, или с години да се проточи такова съжителство, но осъзнаването на някои прости истини и на ситуацията, в която се намира е началото да си подобри живота по някакъв начин. Ако иска, разбира се. Дори с риск да изглежда кучка в очите на благоверния си затормозител и пазител на нещо си, дето не е негово

# 431
  • София
Де ги кучките в темата? newsm78

# 432
Знаете ли какво ми направи най-силно впечатление в темата  - голямо плюене по авторката, ама в позицията на какви критикувате, медала има ли 2 страни или не ? Вие винаги ли сте железни, винагли ли сте номер 1 ?

Влачила съм се като куче след мъже, да, факт, знам си спатиите, приятелите ми си също ги знаят.

Също така има и мъже, които съм ги правила диви и щастливи, сами да си говорят - отново факт.

Разликата е проста като боб - в единия случай имаш емоция, която изкривява реалния поглед, в другия случай нямаш емоция, разиграваш си коня и гледаш шоу !

Няма общо с интелект, образование, наглост или такт, финес, Louis Vuitton или каквото и да било...

Но нека не съдим толкова строго кой бил нагъл и прост, щото никога не се знае в каква ситуация можеш да попаднеш...

Е разбира се може в темата да са се събрали мъжемелачки без пропуск в биографията си, всичко е възможно, не чувствам потребност да се правя на такава и слава Богу.

# 433
  Няма мъжемелачки без пропуск в биографията Laughing

# 434

А между другото, само за да поддържам известно напрежение, аз пък все гледам така да издокарам нещата, че моя да си мисли, че му изневерявам или че съм близо до изневяра, за да се старае винаги да не ме загуби.  Laughing Но има най-различни типове мъже.

Подло.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт