Отговори
# 105
Привет момичета,

Как сте? Аз не съм си доспала  и благодарение на това сутринта  Sick.... Моля се просто да свърши този ден щото не ми се вярва, че ще доживея Sad Sad

Ние в Кюстендил слабичко се полюляхме тази нощ, но мъжът ми е от Перник и имат къща в Дивотино, просто родата беше в ужас и паника и ние не спахме покрай тях... Дано с това се размине всичко и да останат само историите за разказване, всички да сме живи и здрави.... другото се прави.

dream78m    извини ме, че не съм изчела назад всичко в детайли, какво те тревожи толкова..... Дишай дълбоко и си пусни хубава музика, на мен ми помага. Хапчета не мога да ти препоръчам Laughing
Радвам се за всички с хубавки новинки и снимчици на човечета.

# 106
  • на земята
mile_79,добре дошла сред нас,никъкви изследвания няма да прави рано е още,ще гледа къде е разположен самият сак ,най вероятно..)))      dream78m,успокой се,мисля че валидол може,сестра ми беше смукала по време на бременност,званни на личния питай какво може да пиеш..)))Дано няма вече земетръси,че си е голяма паника и страх,особенно в нашето положение,дано няма вече  Praynig Praynig Praynig                  Zlatence,супер резлултати пожелавам си и аз като твоите,но с моите 37 г.незнам..)))) Успокойте се мами и приятен следобед,природата си знае работата,ще ни пощади,знам си..само да бъдем по добри и човечни и всичко ще е наред..)))  bouquet

# 107
Привет момичета,

Как сте? Аз не съм си доспала  и благодарение на това сутринта  Sick.... Моля се просто да свърши този ден щото не ми се вярва, че ще доживея Sad Sad

Ние в Кюстендил слабичко се полюляхме тази нощ, но мъжът ми е от Перник и имат къща в Дивотино, просто родата беше в ужас и паника и ние не спахме покрай тях... Дано с това се размине всичко и да останат само историите за разказване, всички да сме живи и здрави.... другото се прави.

dream78m    извини ме, че не съм изчела назад всичко в детайли, какво те тревожи толкова..... Дишай дълбоко и си пусни хубава музика, на мен ми помага. Хапчета не мога да ти препоръчам Laughing
Радвам се за всички с хубавки новинки и снимчици на човечета.

Занимавам всички с пристъпите си на паника, които не отминават , в резултат на тази кошмарна нощ...........за което се извинявам. Хем ми се спи, хем ме е страх и адреналина ми е висок и не мога да заспя.......

# 108
Добре  дошли на новите момичета  Hug
Дано това земетресение остане само един неприятен спомен и довечера всички  да е ок .
Zlatence браво за чудесните резултати....дано на всички ни са така добри.
Аз от вчера слагам вагинално на 12 часа по една таблетка Утрогестан,но въпреки това днес пак имам зацапване и затова днес ще ставам само до WC и да ям.И на всичкото отгоре вчера хапнах доста чипс и като ме сви гастрита...едвам изкарах нощта,та днес на припекан хляб и варени картофи ще съм.

# 109
  • София
Здравейте момичета!
Добре дошли на новичките, няма да изброявам, че май сте повече от четири?   bouquet
Всички май доста сте се поуплашили от земетресението, ама да видите на 19-я етаж какво беше усещането  newsm81 Пърмият пък беше посока изток-запад, стаята направо се люшкаше, всичко дрънчеше, пострадаха само две чинии. То нямаше как да се излиза, пеша до долу си е 10 минути... Втория път блока само подскочи малко 2-3 пъти, а третия пак се люлееше хоризонтално, ама обратно! Изобщо, при 5,8 по Рихтер долу при нас сигурно се чувства като 8-ма степен!
emzi браво за добрите резултати от ФМ
vesta_78, Beeps благодаря ви за поясненията относно болничните, и аз бях в заблуда  Peace
zlatence ами резултатите ти май са отлични, за собствено успокоените можеш да ги копираш във форума на Генетичната лаборатория, отговаря лично проф. Кременски. Ето: www.lmpbg.org
 Аз току що се връщам от там. Професора дойде към 9,30 аз бях първа, прие ме веднага. Страхотен, много мил и любезен човек, обяснява всичко спокойно и на достъпен език! Разтълкува всички резултати. Каза, че важните неща са наличието на носна костица, размера на нухлеалната кухина, РАРР /планцетарен протеин/ и bCG хормон. Лошото съотношение 1:95 и 1:130 се формирало статистически, като годините качвали много неблагоприятния %. Все пак можели да са и по-добри резултатите, препоръча ми втория БХС с 17 г.с, защото там вече се изолирали албумини от бебето, а не от майката. Успокои ме, че не очаквал да има  лоши резултати, насочващи към амнио, но в същото време ще обсъдим въпроса, защото спокойствието и липсата на всякакви притеснения били много по-важни! Изказа се, че опасността от аборт при амнио 0,4 % била преекспонирана и едно напрежение и притеснения до края на бременността били много по-опасни!
Това последното и аз го усетих вече, защото от преживяването тази нощ, особено първия трус, яко ми се разблъска сърцето, качи ми се и кръвното май и след малко получих едни такива тъпи болки в коремчето, като в началните седмици  Rolling Eyes
Хайде хубав ден на всички и не вярвайте на прогнози за нови земетръси, това не е предсказуемо! Ако изобщо има, ще са някакви слаби, нали и снощи е имало над 20, пък се усетиха 3!
dream78m спокойно миличка! Аз в момента съм по-ядосана, че ходих до три магазина и не си намерих бременски панталон  Twisted Evil
По-късно отивам до докторката за служебната бележка за уведомление на работодателя, днес ще си взема и болничен  Sunglasses

# 110
  • София
Успокойте се с това земетресение вече! Помислете за бебенцата в коремите! Как може пред свършил факт да го излагате на такъв риск! Стреса води и до прокървяване и т.н.т.! Аз снощи като се изплаших после 5мин ме боля корема, но се взех в ръце и се успокоих, защото видях какво можеше да стане!
Никакви лекарства не трябват, просто пусни си един филм, някакъв комедия или драма или анимация или ако искаш и ужаси, загледай го и спри да мислиш, или пускаш си музика и почваш да пееш!  Hug  Hug

sofyia - Много се радвам, че си срещнала разбран професор, който те е успокоил! Ти си нахъсана за безпроблемност и съм сигурна, че предчувствието ти е вярно! В H&M има бременски панталони, аз от там си купих един, не е никак лош - ленен!

# 111
sofyia слушай , на калиопе има много яки панталони по 29.90 с широк ластик , в разни цветове, тънички, чудни.......ако не си гледала там.

# 112
Здравейте момичета, бях се записала "плахо,плахо" преди няколко седмици,но до сега само Ви четях. За първа страничка - очакван термин 23.12.21012.Днес бях на преглед- 9.3 г.с.-2.5.см.Ако Ви кажа че видях да ми махат ръчички, ще бъде пълна лъжа.Сърдечната дейност  доста добра,поне засега.Записах се за ЖК пуснаха ми всички изследвания,даже цитонамазка и секрет за папилома вирус (не знаех че и той се взима и е вече по ЗК).Успех на всички ,които им предстоят ранни скрининги ,БХС и прегледи   bouquet.

# 113
  • София
tiziana - супер, ето те и теб с ръчички и крачета (това че не си ги видяла, не значи че ги няма!)
Направи си линийка ако искаш! И браво и честито! На този етап както каза моята лекарка:  малко е вероятно сърчицето да спре, така че се успокой! 2 седмци ти остават до края на рисковото време и те ще минат много много бързо!

# 114
# 115
  • София
То и да го мислим земетръса, нищо не можем да направим, момичета, та затова спокойно.
Страшнко беше, ама мина  Wink не сме в Япония все пак Simple Smile
Ние не излязохме, че детето спеше и да не го плашим, аз си доспивах след това, а мъж ми ни пазеше Simple Smile

# 116

Знаеш ли тъкмо малко се успокоих, и някакъв идиот публикува " шега " за очаквано ново земетресение, новини от ББС и НАСа. Как може да има такива изроди?! Има хора и като мен , които се паникьосват дори и от празни приказки  Sick
[/quote]
dream78m , За съжаление има всякви идиоти !
Мен един колега ,който незнае в какво положение съм но това не го оправдава на 100 %,ми мина зад стола тихо мълком и ми го разклати лекичко точно като земетресение !
Направо се разтреперих,дори нямах сили и да му се развикам.Само успях треперейки да се добера до 00 плачейки и като се видях в огледалото бях бледа та блета.
Дори през ноща се държах по-мъжки отколкото сега .

# 117
sofiya,,браво!
Чудесна новина!За мен не е логично да не пише на прост език в заключение какъв е резултатът от изследването.Колко бременни жени, в крайна сметка, разбират от биохимия и по какъв точно алгоритъм се прави това статистическо изследване...
Все мисля,че ако имаше нещо смущаващо,щеше да се разбере още при УЗ.

# 118
  • София
Благодаря ви, момичета!
tiziana браво за добрите новини от прегледа  Peace
Nati_2005 изпуснала си момента да му праснеш на тоя един шамар, жалко  Laughing
Да ви кажа, аз само по тези специализираните магазини търсих, щото в другите в нищо немой се втъкна  Embarassed  Sunglasses Ама се ядосах, защото "те размерите са до 8-ца, ама ние имаме 2,3 и 4, пък вие сте по-едричка"! Ами то на 45 кг-овите бременни всичко ще им стане, ама аз съм 174 см и доста кила, виждате ме във Фейса! Така де, ако не намеря по Пиротска или в другия на Княз Борис I, ще си ушия по-нататък, не е болка за умиране  Simple Smile

# 119
  • Разград
Добре дошли на новите мами!  Hug
dream78m, успокой се с някоя комедия или класическа музика, може и книга и нещо вкусно за хапване, което много обичаш.
Момичета, съчувствам ви за преживяното. Ние, тук, нищо не сме усетили, а и до нас не е достигнало, но знам какво е, защото и при нас е имало. Дано не се повтаря повече и да се успокоите.
Днес, дъщеричката ми стана на 4 годинки и по този повод ви черпя!
newsm38  party002 Tada  party041  cook Popcorn
По-късно ще кача снимки в албума и ще гледам да има и днешна - топла, от партито в детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт