Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьорите ~ 43

• 33 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Е, да им е честито на малките, големи празници бяха... ooooh!

Много интересни снимки Мамче, браво, хубав ще е епизода  Peace

# 586
Али веднъж е в със селма нермин и джемиле, веднъж с децата, веднъж е до морето, преместил се е при него... Ще се сетят за жената от снимката, ще я потърсят и ще разберат коя е.
Недим няма да събере доказателства за правотата на Джемиле в спора й с Кенан. Но Али ще пробва нещо друго за да спечелят делото й. Единственото което остава да разберем е как ще умре Али накрая..

# 587
И на мен така ми се стори, че жената с кокчето е Нермин. Не зная защо тя се е съгласила да разговаря с двете жени и Али  newsm78 В озета не пише ли нещо  newsm78 newsm78
Али играе табла с кого........Може би са в някоя рибарска колиба - видяхме в първи сезон, че има много такива колиби по брега. Но тази снимка мало възбужда любопитството ми....

# 588
A L I & C E M I L E

# 589
En çok güldüğüm sahne  

# 590
# 591
# 592
# 593
Добрутру!   bouquet

Ей ви какво щял да пробва Али за да върнат паричките на Джемилето.
Ще отвлече Г-жа Нермин, слабото място на Кенан.
Абе Джошкун, само отвличания ли знаеш бе, колко ги направи тая година мм????

# 594
Другият фрагман също не се нуждае от коментар...
Едно и също, едно и също, ТЪПО Е!

# 595
Нещо с истинска стойност обаче,
днес е деня на Ботев, поклон!!!!
Теменужена честит празник, едно росно цвете на паметника  му сложи и от мен!

Приятни събота и неделя!   bouquet  bouquet  bouquet

# 596
Здравейте момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Бях на агрофитнес, но не съм ви донесла нито цветя нито череши. От тези дъждове черешите изгниха, а цветята и зеленчуците чакат по-добро време - слънце....

Нещо с истинска стойност обаче,
днес е деня на Ботев, поклон!!!!
Теменужена честит празник, едно росно цвете на паметника  му сложи и от мен!

Приятни събота и неделя!   bouquet  bouquet  bouquet

Сирената днес ми напомни за деня на един Велик Българин. Поклон пред паметта на всички Велики Българи, борили се и запазили българщината  bowuu bowuu bowuu А ние къде сме  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

Сани благодаря за фрагманите. Значи капитан Али си е намерил компания да хвърля заровете  Joy Joy Joy Joy Отправя предизвикателство към Кенан...Защо се изненадваш Сани....Вече не остана с какво Джошкун да предизвиква интереса....Може би на финала на втори сезон ще изригне вулкан....Ще бъде интересно. Това не сме го гледали  Joy Joy Joy Joy Joy

# 597
За вторият фрагман. Кюршат се обади на Хакан, за да му каже, че баща му е организирал убийството на Ахмет....Но дали улученият няма да е Хакан....Това ще разберем най-вероятно в по-следващият епизод....

# 598
A L I. KAPTAN & C E M I L E.
(Sunglasses Can Bonomo - Love Me Back
Hop up to my ship baby I'll make you fly
You love me and you know that baby don't you lie
Like me like I like you and say naninaninaninanina

# 599
Хубава работа, аз откога се облизвам за черешки, знаех, че си на градинката  smile3516

"не може ли този момент да продължи вечно"

"Ще остана с него"

Общи условия

Активация на акаунт