Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 782
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
дано разберем накрая, защо всички като обезумели се втурват да помагат на жената с многото вежди/устни и малкото мозък Rolling Eyes

Лакун, Късметче  Hug  Heart Eyes
За да си намерят белята.
Според мен филма ще завърши зле за Селим и Айлин.
И добре за безмозъчната.

Лакун, тенкс за превода! Hug

# 31
Късмет и от мен Hug

# 32
Тая е за убиване, щом си оставя детето на произвола с патката. От какъв зор тръгва за непознати и подозрителни хора и то в такава държава?!

Още повече като знае какво става с децата на въпросната патка  ooooh!. После да не търси Йомер в Ливан...  Whistling
Най-вероятно няма и да може да го търси. Кой знае в каква дупка или затвор ще е.
Последно за Селим или за предполагаемото му дете тръгна тая изтрещелка?

# 33
Тя си е направо гениална Лейлата, как безмозъчна, като има толкоз балъци да и слугуват. Mr. Green

# 34
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
дано разберем накрая, защо всички като обезумели се втурват да помагат на жената с многото вежди/устни и малкото мозък Rolling Eyes

Лакун, Късметче  Hug  Heart Eyes за преводите и на всички за приятната компания  Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ох, умрях от смях!

късмет, много благодаря за нежното, но стабилно рамо, което ми удари.    bouquet

Момичета, надявам се не съм ви лъгала много. Благодаря ви за компанията. В четвъртък, живот и здраве, ще разберем повече неща от серията.

# 35
Лакун, не се притеснявай, нали видяхме Жеко и купонът стана  Hug
Лека на всички и безпризрачна  Mr. Green  Hug

# 36
Най-вероятно няма и да може да го търси. Кой знае в каква дупка или затвор ще е.

Бе да ти кажа, май и за двете, но Кудрет така завъртяно го каза това изречение, че първоначално реших, че Кудрет не мисли, че Селим е в Иран.

отделно Айлин каза на Лейла, че Селим може да прежали, но ако изчезне Йомер щяла да се побърка ( тя що се мисли за нормална, не знам) , та затова щяла да й помогне да си събере пиленцата. То добре, че не са тризнаци, че можеше и едно в Австралия да има. Ей го къде е! Там щеше да иде кака Фериде да го търси  Joy

# 37
  • СТАНДАРТНО.
 Абе таз Лейла хич не е проста да ви кажа аз. Селим остави на Бахман, едното лапе в Норвегия, другото в Иран, тя си избяга по живо по здраво и се настани в "хубавата" къща. Остана да почне да сваля Халил.  Laughing

# 38

Бе да ти кажа, май и за двете, но Кудрет така завъртяно го каза това изречение, че първоначално реших, че Кудрет не мисли, че Селим е в Иран.

отделно Айлин каза на Лейла, че Селим може да прежали, но ако изчезне Йомер щяла да се побърка ( тя що се мисли за нормална, не знам) , та затова щяла да й помогне да си събере пиленцата. То добре, че не са тризнаци, че можеше и едно в Австралия да има. Ей го къде е! Там щеше да иде кака Фериде да го търси  Joy

Да бе тоя Байрактаров нещо много за луди ни взема.  Mr. Green
Коя жена ще си остави детето с чужда и ненадеждна свиня в къщи и ще хукне да събира и тя не знае какво.

# 39
А де! Дори и за Селим да е литнала... как може да си остави детето на баджаначката дето вчера са се запознали и да литне на майка си в дивия   Rolling Eyes  Не ги разбирам аз тия работи, да ви кажа честно.
Байрактаров си е купил нови гъби явно.  Mr. Green

# 40
Абе таз Лейла хич не е проста да ви кажа аз. Селим остави на Бахман, едното лапе в Норвегия, другото в Иран, тя си избяга по живо по здраво и се настани в "хубавата" къща. Остана да почне да сваля Халил.  Laughing
Не знам дали е проста, но е безскрупулна, нагла и самодоволна курветинка.
Халил не й трябва, тя нали само на Селим дава.  Mr. Green С другите фригидна го раздава.  Wink

# 41
Въобще как ни ги показаха туркиня и иранка в цивилизована борба за един мъж, простоооо това и във френски филм не мож го видяхме  Laughing

ДВе жени се бият за Жеко и всяка вика - Вземи го ти!

# 42
От половин час ви чета  ooooh! И се спуках от смях  Joy Joy Joy Joy Joy

Лакуна  Hug Късметче  Hug

Да се молим тия патки да не намерят Селим , че тогава и екстракта от слънчогледите няма да го спаси  Mr. Green
Омер според мен е при майката на Айлин , нали Айлин не искаше той да вижда  Лейля ,  та едва ли и и го оставила  Peace

Аз защо останах убеждението , че К. нещо подшушна на Айлин . Thinking Дали не тръгнаха заедно  newsm78

# 43

Аз защо останах убеждението , че К. нещо подшушна на Айлин . Thinking Дали не тръгнаха заедно  newsm78
Надявах се Кудрет да й даде някакъв жокер и да й удари едно рамо. М, да видим.

Лакун, може така да си хвърлят зарибявка двете. Mr. Green

# 44
Лакун ,Късметче..БЛАГОДАРЯ!Момичета ,много интересни коментари.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт