Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 859
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Бланче  Hug,Зелка разчита да и доведат детето, не ще да го е пратила,но може да е Маджо от затвора, там си се свиждаха като  в сладкарница- да менка Ленчето срещу Зелка или Селим, не беше хич мил при свиждането с Лена.
Все си мисля,че Лакуна ще излезе права за патките,  ние по две телета изкарахме изпод вола. Joy

# 511
Пенде, безумията са за заблуда на врага  Grinning Grinning  
Или ние сами се заблудихме, търсейки много по-дълбоки завръзки. Докато Лакуна проучваше иранския шах до 9-то коляно, аз пък се зарових в доброволческите отряди в Иран, когато Маджид спомена басиджитите. Нещата около Маджид пък колко излишни бяха - че майка му как умряла, че историята му със Селен, пък как наблегнаха на иранския песенен шедьовър... Каквото и да измислят като развръзка, не смятам че тя ще обхване всички показани елементи.

От друга страна, ако Лошият не е Халил, откъде ще ни измислят вече накрая друг виновник, че и да обосноват действията му с това, което вече видяхме. Все повече си мисля, че след като така забърка нещата, единственият изход за Байрактаров остава ФАРА.  Joy Joy Joy

Ники, да, няма как Лейла да е пратила иранеца. Но Халил изглеждаше така, сякаш искрено вярва в нейната вина. За мен по същата тази причина той иска да отстрани и Лейла при всички рискове, които се поемат с нейното залавяне. За Халил Лейла е причината за всички опасности и нещастия, на които е подложена Айлин.

# 512
Халил, дори и да е контролирал нещата до някакъв момент ,вече е изгубил контрола и се е сдухал тотално, заради  вината,в добавка Айлин и това, че не успя да я спре да отиде в Иран.Той вече не мисли трезво, може би сам за себе си търси оправдание в лицето на Лейла,за това я напада и  мисля сгафи с хотела.Оттук би трябвало да се разплетат нещата може би, да не забравяме,че и бат Али загря най-после.

# 513
Това с хотела си е чиста проба издънка - нито Лейла може да се регистрира без лична карта, нито някой има полза тя да попадне в полицията и да бъде изслушана по всички въпроси, с които е запозната. Какво като Халил я изведе от дома на Айлин, след като за 2 минути ще се разбере, че и Айлин, и всички около нея са били замесени.
Но може би ни показват, че каквото и да прави Халил, дори и да са простотии, той е ръководен от едно единствено нещо - да защити Айлин.
А може би аз съм романтичка, а Халил - просто ненормалник.  Grinning

# 514
За Халил Лейла е причината за всички опасности и нещастия, на които е подложена Айлин.

сега може би да, но в миналото май я виждаше като шанс да отмъкне Айлин от Селим  Thinking

на мен отдавна ми пресвятква ФАРА  Laughing то друга светлина йок  Crazy

да не забравяме,че и бат Али загря най-после.
не знам какво е загрял бат Али, ама ще му хвръкнат пеленгаторите  Whistling

# 515
Фарът тоя път немой ни стресна,  пеленгаторите и тях сме ги виждали,влакът и той бита карта,  нещо ново ще да е, като самолет с близнака например, Жеко нали още му хортува в огледалото  Joy Joy Joy

# 516
Бат Али ще се светне за нещо, само ако то го светне във физиономията.  Grinning Grinning Grinning

# 517
Халю,както му е причерняло го е свтнал одма или в мазето при Селим  ,като толкова го търси  Mr. Green

# 518
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
За мен пък Халю е цар да обвинява околните в собствените си грехове.
първо - правеше на луда Алев и я обвиняваше във фикс идеи за ненужна ревност ( то се видя, че си е била баш нужна), в обсесии и т.н.
второ - обвиняваше Джем, че е психопат и преследва Алев с лоша умисъл. Абе, тотално си го ненавиждаше и тая омраза я насаждаше на всеки дръзнал да попита за психотерапевта на Алев. А пък самия Джем му стана крайно неудобен, когато и Айлин тръгна при него. Явно е знаел много неща от болестта му. Естествено от самата Алев. То и затова Халю е ходел заедно с нея до едно време, за да я държи под око.
трето - обвинява Лейла, че тя е пратила Сульо да следи Лена. Дръжки! Кой знаеше, че Кудрет отива в Иран да спасява Лена? Халил, Али и Фериде. Как така Сульо като видя колата на Куди в огледалото веднага го позна. Явно точно Халю му се е обадил, че баретите са на път  Laughing

Относно разговорите с духа на Алев... Това е съвестта му и болният му мозък. Те говорят в тези случаи. Затова понякога звучи като признание, а друг път като самооправдание.
Туй то, засега. Връщам се на ютията  Joy

# 519

Относно разговорите с духа на Алев... Това е съвестта му и болният му мозък. Те говорят в тези случаи. Затова понякога звучи като признание, а друг път като самооправдание.

Точно!!!
Това си мисля и аз от известно време, гледайки го. Едно обаче не ми е ясно - ако той е наясно с всичко, защо изпада толкова в истерии и е паниран? Държи се като човек, който не знае какво да прави. Бележката, която зелката му даде според мен я изгледа с досада, а не с интерес, не й отдели много време. То и не вярвам да има кой знае какво написано там, адрес няма, само някакъв чертеж.
Според мен зелката няма да се оправи, тъпа е до безобразие. Селим сам ще се освободи от дупката, то стана ясно. Да се надяваме да е достатъчно слаб, за да мине през решетките. А на зелето единственият й шанс е да уводомят полицаите батю и той да я оневини. Иначе ако я върнат в затвора в Иран, много неща се обесмислят.

# 520
Едно обаче не ми е ясно - ако той е наясно с всичко, защо изпада толкова в истерии и е паниран? Държи се като човек, който не знае какво да прави.

Или защото е действал стихийно и някои работи му се изплъзват от контрол или защото не е той Лошият.

Ама дори и в спомените Халил така естествено от дън душа се изненадваше, когато Алев му натякваше нещо за Айлин... Сякаш никога съзнателно не е обмислял чувствата си към нея  newsm78

Лакун, забрави кака Фериде.  Joy Joy Joy Може тя да е пратила иранеца, та мъжа й да спре да си мачка ушите.  Wink

# 521
Няколко пъти призракът на Алев напомни на Халил за обещание, което и е дал на пристана. Какво?  newsm78 /тая емотка досущ Али  Mr. Green/
Защо в нощта, когато Алев изчезна, Халил се сепна от кошмар с нея... освен ако вече не знаеше, че е мъртва?

# 522
Относно пробойните в сценария - много са, наистина и имаше напълно излишни епизоди и истории. Цялата иранска тайфа е напълно излишна. Саймън какъв е? Така и не изясниха. Маджит, големи истории, много нещо, накрая го убиха. Бахман? И него го гледахме излишно и семейството му и всичко.
На Танер драмата също нямаше смисъл, до нищо не доведе.
В снощният епизод имаше много нелепици - така и не показаха онзи, който отвлече Айлин за какво се бори. Чекиджия, преследващ сами жени или в пряка връзка със случая. Как пък веднага тръгнаха да търсят Айлин, токова бързо й откриха снимка дори полицаите. Йорго, който отива за Йомер, бе на тоя луд кой ще му даде дете първо? И второ, ако за Селим е опасно, как ще води и детето му там??? Саймън току го изкара Кудрет от гаража, Куди тръгва да тъси Айлин, не я намира и като му каза на Саймън, оня осведомен как Изабел щяла да я взема. Е, откъде си осведомен, бе Саймъне и като знаеш, що не каза на човека да не си натоварва излишно краката?
Зелето пък извикало Халю да му обяснява, ама най-важното, скицата с чертежа ДЕ Е ЖЕКО, най-последно се сети за нея. Галиба умрял дъртия с такова спокойствие рече, сякаш го пита Хальо, искаш ли кафе? Бтв, тая актриса Мухмороша е много слаба, не може да се справя и 90 % съсипва ролята.

# 523
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Е, аз кака Фери отдавна я подозирам  Joy Може след спонтанния аборт да е преместила стрелките и ето ти резултата.

Марице, това не е паниране, а действия на луд човек.

Значи, колкото и да мисля за случката с Алев в Сапанджа и съдейки по нейната реакция и тази на Бахман ( тя - безумно стресната и стъписана, а Мичурин спокоен като бебе след баня) и имайки предвид бръщолевенията на Халю последните две серии за мен няма съмнение, че той е убил Алев.
Иначе си мисля, че в началото е смятал просто да използва възможността, че зелето идва с децата при Селим и да го натопи в нечовешка изневяра. Обаче самолетът пада и нещата променят своя ход. Налага се да мисли на парче и започват издънките, оттам и истериите. Изчаква зелето да се върне за Мехди (тук Маджид му удря едно рамо неволно), изпраща Фархад в Норвегия и Селим му пада в ръчичките сам самичък. С единствен свидетел човек, който се крие от властите, тоест по дифолт не застрашава плановете му. През това време баба Роза вече усилено търси Селим, защото е обещала на Йорго да свърши тая работа. Може би го открива след убийството на Алев. Халил съзира възможност Йорго да му върши работа като надзирател, защото кой аджеба ще повярва на това божие творение (само някоя интелектуалка от Иран  Mr. Green), отстранява баба Роза от картинката и държи Селим под ключ изчаквайки Айлин да потърси близостта му. Може би така ще му е по-спокойно като го убие. Мислейки си, че не прави нещо, което би могло да нарани Айлин. Обаче не щеш ли зелето се връща и намира Лена.... нещата се омазват още повече и на Халю му се стъжва.

Мале, мале... страх ме е да прочета каква глупост съм написала   Joy

# 524
А, Куди май не обича да мачка чужди булчета.  Mr. Green
Айлин като го видя там до колата, как му се метна на врата, с къв кеф, пък той милият, така строго седи и я изчаква да й мине изблика.
Бланче, Халю сигурно не е Лошия, само е бил може би информатор на биг боса. Както и преди съм споделяла, за мен Халю няма капацитет да докара една такава работа до край както трябва.
Пък ако е лошия той, сигурно страда от някакво разсройство и живее живота на двама души. Като разбира се, много добре си спомня и знае какви ги върши.
Да видим сега Жеко дали няма да изскочи някъде из на Таласъм бей градината. Това куче, дето толкова наблягаха на него... Единствено ме притеснява, че Таласъмовъта къща така и не стана ясно къде е. Джевдет хвана от летището такси и отиде у Таласъмови. А Айлин иСелен хванаха самолет до там. Йорго пък цялото разстояние пеша го мина по чертеж и каза, че е близо. Ама то знае ли се, луд умора няма, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт