СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 453
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
albenapen, Angellove, Ani_neli, brieta, ceci.d, chicco_r, danibor, deliivanova, dibigal, Dododidi, eslanchice, galka, igid, J.K., Kasy, lalique, larsen, Leila, maranta_74, Martina55, mdonkova, Mimi75, na4inae6ta, Neda, nikata1234, pars, pro77, Rakovina, rumen_97, Seaa, sevara, Snejana Usheva, Sunnynon, tonika2006, vali741974, zeli99, мюмла, плами76, скарлет 98, ^MIA^ (+ 8 Скрит/и) и 53 Гости преглежда(т) тази тема.
 Голям интерес...
Ще видиш какво ще се случи след 12:30 Grinning В понеделник имаше над 300 гости...

# 241
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ganis

# 242
  • Пловдив
На нашите в деня на изпита по БЕЛ са им казали, че ще има резултати след 5 дни /за Варна/.

И при нас така, но за Пловдив. Не ми се вярва,наи-малкото защото има и доста празници.

# 243
  • София-Младост
На нашите в деня на изпита по БЕЛ са им казали, че ще има резултати след 5 дни /за Варна/.

И при нас така, но за Пловдив. Не ми се вярва,наи-малкото защото има и доста празници.

Ако са 5 работни  Simple Smile)

# 244
Не знам момичета, след като отлагат матурата за Перник за 29.05.- дали няма да изчакат и всички резултати да ги обявят заедно. Не ми се вярва Перник да ги оставят, или пък ще си дадът зор, и техните ще се проверят скорострелно. Не съм видяла миналата година кога са излязли-след обявената дата или преди нея. Някой ако знае нека сподели Hug

# 245
  • Пловдив
Ами то до 04.06 са толкова...5 работни дни...седмицата след празниците.

# 246
Ганис, благодарим ти! Вдъхна ни оптимизъм!  Hug Hug Hug  bouquet

# 247
  • София
Не знам момичета, след като отлагат матурата за Перник за 29.05.- дали няма да изчакат и всички резултати да ги обявят заедно. Не ми се вярва Перник да ги оставят, или пък ще си дадът зор, и техните ще се проверят скорострелно. Не съм видяла миналата година кога са излязли-след обявената дата или преди нея. Някой ако знае нека сподели Hug

Нали има график на дейностите по приема, който се утвърждава с министерска заповед.
Предполагам, че ще си дадат зор за Перник, а и не са толкова много децата  - 1000 седмокласници и
1000 зрелостници, ще ги проверят за 4 работни дни.
В заповедта пише ДО 04.06.2012 г.
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_men … 11_priem7klas.pdf

Ганис, златна си  Heart Eyes

# 248
Някой беше питал за обявяването на резултатите миналата година...
Пак беше ДО определена дата и всъщност пуснаха резултатите на тази дата и то в 18:00.... и тази година май ще почакаме..  Grinning

# 249
Докато изчета всичко Simple Smile здравейте.
Моето беше неестествено спокойно днес. Едва го събудих. Simple Smile  Дано да не реши, че са много лесни задачите и да направи тъпи грешки... Все пак по-добре лесни, като се замисля. Joy
Успех!
и много се радвам, че ви има. Не мога да се съсредоточа върху нищо... друго. Blush

# 250
  • София
Ganis  Heart Eyes Облаците над София се вдигат. Децата вече са решили почти всичко от 1 модул.  Praynig Тръгна им днес по вода, ще за вършат със слънце  Hug
Аз смятам, че е разумно Перник да ги изнместят на 29.05. Стресът найстина беше голям. А и тази нощ все още се усещаха трусове, макар и много леки.
Щом са казали 04.06 за резултати, значи тогава ще са. До сега никога не са ги пускало по-рано. Имало е само разлика в часовете в различните градове. Но разликата е била в диапазон 1-2 часа, не повече.
Успех на втори модул!!!  Praynig

# 251
  • София
 fingerscrossed
Mami, spoko. modul 1 e mnogo lesen, shte se spravqt . Simple Smile
Сутринта само повтаряше "дано няма обемни тела" и "дано!
2 Пиза и 2 геометрични, сигурно грешно са цитирали Миленчето Laughing.

# 252
  • София
Благодаря за подкрепата!  Hug
Щерката за мое учудване спа тази нощ. Сутринта не можеше пак да диша, но поне няма температура. Поразстроена беше. Забравих да дам шоколада, че го прибрах в хладиника да се стегне.  ooooh! Не искаше да я изпращам, но аз и казах, че и без това отивам до супера и я изпратих. Като видя, че няма никой в училищния двор и се шашна. Макар че бяхме супер навреме, очаквала е да е пълно с деца като на БЕЛ, но понеже вали и някаше чакащи. Колко дребни неща ги изкарват от равновесие. Rolling Eyes Едно момче от нейния клас по същия начин като видя, че няма никой като хукна и понеже е мокро така падна, че си скъса дънките, накаля се, изпусна си уч. карта и бележката, чадъра му се накриви. Всичко се намокри. Аз като хукнах, вместо детето да спасявам, се метнах на бележката да я бърша и уч. карта.  hahaha    Дадох му и на него кърпи да се бърше де, ама първо спасих бележката, че печата се разтичаше. Успокоих го и го изпратих вътре, да съм сигурна, че ще го пуснат. Нямаше проблем, хората на входа бяха разбрани.  Peace
ganis Дано, дано, дано!  Praynig

# 253
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А подобна таблица за преобразуването на точките в оценка, като пуснатата по напред, но за математиката ... има ли?

# 254
  • Там, където ме обичат
Привет на всички, сега влизам, но пък ще постоя до късно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт