СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 437
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас

Браво на детето!

# 286
според мен синчето ще се  издъни на втори модул с тия хонорари и сутринта говореше
че е забравил параметричните уравнения. И ако се притесни отиде - нищо няма да направи

# 287
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А подобна таблица за преобразуването на точките в оценка, като пуснатата по напред, но за математиката ... има ли?

Заповядай...
http://www.kaiowas.biz/math/2007/25_06_2007_oceniavane.pdf

Благодаря!!!

# 288
тоната, благодря за инфото!Силно се надявам в успеха на децата, ама и ми е по- спокойно днес нещо.Не съм пушила много.В понеделника до сега бях на 5 цигари и три кафета...Днес на едно с две цигарки Joy

Малко остана!!!

# 289
  • Бургас сити
Сега, вижте , мами , не драматизирайте с процентите и хонорарите. Ще ви кажа принципно каква е задачата, / в бяло /  без да цитирам числа, че ще има #2gunfire

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 16:19 от tonata

# 290
според мен синчето ще се  издъни на втори модул с тия хонорари и сутринта говореше
че е забравил параметричните уравнения. И ако се притесни отиде - нищо няма да направи

ВСЯКО ДЕТЕ ИМА СКРИТ ПОТЕНЦИАЛ!!! РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ!!!!
newsm74

# 291
edwam 4akam ve4e

# 292
nikata1234 , благодаря за успокоението. дано да се справи

# 293
На tonata специални благодарности. 18-та звучи като да им отнеме време. А и като цяло не е май много лесен този първи модул. На мен вторият ми се струва по-добре. Какво ли значение има на мен какво ми се струва. Дано децата да се ориентират бързо Simple Smile

# 294
Тая матаметика ми е като китайския език...дано да се справи моята кокона!
Успех на всички! Ще следя тук

# 295
Успех на всички ,но аз вече едвам издържам чакам вести

# 296
  • Sofia, Bulgaria
Защото китайския език си бил чиста математика  Laughing

# 297
не трябва ли вече да се ориентират към приключване, че ще гръмна!!!!!!!!!!

# 298
  • София
ти я го махни онова с бялото, че балконът много натежа!

# 299
  • София
Рано е за приключване. Никой не почва точно в 10. Нали се иска време да се принтира теста, да се раздаде и т.н.  По БЕЛ синът ми са почнали чак в 10 и 20. А между двата модула, понеже на много деца им се е ходило до тоалетна, квесторите са им влезли в положение и са ги пуснали.

Общи условия

Активация на акаунт