СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 653
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Бургас сити
Готово, мили мами,
в пощата са и двата модула Simple Smile
Успех !!!!

# 362
Чакам отговорите. Според моята дъщеря първи модул е бил лесен както и втори. Решила 23 до половината и е сгрешила 15. Ще сравняваме като получим отговорите.

# 363
  • София по рождение
Аз съм толкова емоционална, че детето ми звъни да каже, че е свършил някъде към 13 ч., а аз му се накарах защо е излязъл толкова рано! Аз вървях с известно време назад. hahaha

На нас математиката ни е по-слабия предмет и затова доста се очудих и зарадвах, че всичко е решил. Не ми харесва, че твърдят, че е лесно. Това значи, че или са се надценили или подценили задачите, или че ще се влиза с много високи балове. Смесени чувства са ме обзели, но скоро ще се разбере.
Все пак съм щастлива, че детето е решило всички задачи, сега се надявам и да са верни. На нас задачи от движение и работа ни бяха най-омразни, а те липсваха днес!!! Късметът ни се увеличи благодарение и на геометричните. Те са ни любими...Сега ще видим...

Мисля, че тези, които твърдят, че им е било трудно са направили добър резултат. Винаги е така и затова аз пък се притеснявам, че му е било лесно.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 13:37 от helli_sun

# 364
И аз моля за решенията, че нищичко не разбирам от ная математика Embarassed

# 365
Преди секунди говорих с Теди. Казва, че се е справил.На първи модул някаква задача с деца и години не могъл да реши-19 мисля, че каза. От втори модул на ПИСА ги бил решил + параметричнто, но имал и недорешена задача.. Той се разболя миналата седмица и по изпитите ходи с антибиотици.Да ми е живо и здраво детето пък  каквото такова.

# 366
  • София
Чак сега успях да вляза тук и минавам директно на последната страница.После ще изчета и началото - много писания,много нещо Simple Smile
Моята щерка каза,че първи модул бил много лесен,от втория модул объркала една задача, друга решила до половината,но написаното било вярно. Малко съм разочарована, но каквото - такова.Дано другите задачи да са верни!
По БЕЛ на първи и втори въпрос е отговорила грешно, като почти всички деца тук и на приятелки. Другите, които сверихме, бяха верни, но аз гледах много-много да не разискваме отговорите, за да не се сдуха за математиката. Сега вече всичко е минало, време е за черпня  Grinning! Вече са в мола. Дано децата да са доволни и да влязат там, където искат! Успех пожелавам на всички! newsm10
Само да попитам, отговорите в МОН пак ли ще бъдат публикувани към 16 часа? Ако знае някой, де..

# 367
  • гр.Варна
Сега изпратих задачите на моята осмокласничка и тя каза ,че са елементарни.До 7 зад .ги реши за 3 мин. PeaceНякои се решавали и на ум. Simple Smile

# 368
Ох и моята каза, че било много лесно - настръхвам просто, чакаме с нетърпение отговорите!!!

# 369
mima- страхотна си! Hug

# 370
  • София
Преди малко ми се обади!!Първият модул бил лесен .На втория 24 зад. решил до половината;не му стигнало времето... Получил е цифрата 6;неговите приятели са получили друга цифра...

# 371
А отговорите някой знае ли ги

# 372
  • гр. София
Leila, аз след изпит винаги казвах, че нищо не съм направила. Това ми беше защитна реакция. Но винаги си го бях направила. След първите 1-2 изпита, родителите спряха да ме питат как съм се справила  Laughing Спокойно!

И при нея го има това понякога. Надявам се и сега да е така. Каза, че 23 със сигурност нищо не е решила. А за целия тест новия коментар беше: " Не съм казвала, че нищо не съм решила. Не реших 23 задача." После спрях да слушам. Незнам сега направила ли е нещо или не, както каза в началото  newsm78. Най-рано довечера ще разбера като каже какво е написала като отговори, ако ги помни разбира се.

# 373
На 24 задача отговора е наистина а=6, а х=0.25

# 374
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На 24 задача отговора е наистина а=6, а х=0.25
И моята до това е стигнала и сега ми обяснява как няма значение, че е написала за х=1/4 Simple Smile, защото 1/4=0,25 ... ама, аз ще чакам оценките на 4.06 Simple Smile Тя е щастлива и това е важното Simple Smile Е, точките няма да са много и оценката страшно висока, но нейната цел е 5-ца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт