СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Аз няма да смятам точки. Не искам да гледам решения.

Това е най-правилното решение. А за къде ще стигне бала? По-добре да ги редим желанията наистина пожелание, а не за където стига бала.
Peace Да, и за мен всяка оценка е субективна, както примерно с преразказа-един ще го грабне друг не...така, че това притеснение с изпитите вече отмина от главата ни, пуснах го навън да си продуха главата #Crazy
А и наистина сега като премина през това си първо изпитание, за мен остана важната мисъл и доволството, че здрав и борбен направи първите си изпити. Е ще излъжа ако при излизането на оценките няма да съм изпаднала пак в изтерия, но пък вече времето назад не мога да върна, а и да мога какво ще е , каквото е направил значи това е могъл.... Hug
Дай Боже да имаме избор , това се моля и то добър избор Praynig
Хубави празници момичета  bouquet

# 511
  • София
Мдааа. Сега остава да чакаме 04.06. Каквото са направили - напрвили.
Весело изкарване на празниците и хубаво да си починат децата. Пък и ние покрай тях  Peace

# 512
  • София
Момичета, я да ви разсея малко.

Как редите желанията? Имате ли ориентир дали бала на детето ще стигне за първо желание? Знаете ли кои други деца кандидатстват на същите училища?

# 513
ganis, благодаря ти за отговора..
Искам да те питам, когато на 04.06. излязат резултатите, училищата в които учат децата получават ли ги и ако да - залепват ли се списъци с имена и резултати някъде в училището?

Да. В училищата, в които учат поставят списъци с оценките по БЕЛ и по Математика и за двата модула. Общо 4 оценки. Оценките са само за децата, които са се явили в съответното училище.
Излизат и статистики на МОН за това колко момичета и колко момчета са с оценки  между 5,500 и 6.00 , 5.00 и 5.500, 4,500 и 4.00 и т.н.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 16:55 от Slas

# 514
ganis, благодаря ти за отговора..
Искам да те питам, когато на 04.06. излязат резултатите, училищата в които учат децата получават ли ги и ако да - залепват ли се списъци с имена и резултати някъде в училището?

Да. В училищата, в които учат поставят списъци с оценките по БЕЛ и по Математика и за двата модула. Общо 4 оценки.
newsm78Е как 4 оценки??? Нали една по мат. и една по бел, или пък?

# 515
Две за ВО и две за кандидатстване (1+2 модул).

# 516
  • Там, където ме обичат
Докато се  прибера и сте изписали 10 стр. Връщам се да наваксам и пак се включвам.

# 517
Е извинявайте за може би тъпия въпрос-но ок една оценка за ВО, и една която се получава от втория модул...е само с оценката от втория модул ли кандидатстваме или с някаквъ сбор или изчисление на сбора от двата модула?

# 518
  • Пловдив
При нас притеснението си каза тежката дума. На 20 задача...28:7=3  Shocked и нали разбирате какво става след това...0т. А тази задача носи 12т. Какво повече да кажа... Cry

# 519
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Така - моята щерка постигна целта си Simple Smile Искаше да е 5-ца, защото на ПИ все о/о 4-ка ги въртеше. Сега сметна, че ще има 73т., а по таблицата, която я имаше по напред това е 5,036 и е много щастлива Simple Smile
Сега вече е спокойна и чака 4.06
А аз съм доволна от прекрасната си щерка и й пожелавам да е здрава и усмихната Simple Smile

# 520
Весели празници на всички!  bouquet

Свърши се, ooooh! каквото стана стана. Ще чакаме резултатите и пак ще сме #Crazy на тръни,  Laughingно така е.

Приятна почивка на всички, пожелавам. Hug

# 521
При нас притеснението си каза тежката дума. На 20 задача...28:7=3  Shocked и нали разбирате какво става след това...0т. А тази задача носи 12т. Какво повече да кажа... Cry

Иначе пък е била на прав път, само дето с делението не е случила. С тройка ако си бе проверила дори наум, до 29 нямаше как да го докара /нали толкоз бяха всичките отсъстващи, по спомени пиша, минах ги по обяд задачките/.
Задачите от І модул са наистина леки, първа стр. се решава наум.
Втори модул не съм го гледала още, не съм имала време.

Важно е децата да не се стресират предварително, да не им се говори колко е много важно и решаващо това /наистина не е чак толкова, зависи от гл.т./. Иначе за изпита ще се поболеят.

Момичета, я да ви разсея малко.

Как редите желанията? Имате ли ориентир дали бала на детето ще стигне за първо желание? Знаете ли кои други деца кандидатстват на същите училища?

Желанията затова са желания, защото се редят само според желанието. А ще стигнат до там, докъдето стига балът. Разнообразен за различните години. При леки задачки- по- висок, при сложни- по- нисък. Не го мислете.
....................
Весели празници желая и живи- здрави догодина- който за където е успял. Важно е после да им допадне на децата и да се чувстват добре там, където са. Лично аз това по- бих им пожелала.

# 522
Момичета,

за съжаление не мога да се похваля, че се е справил много добре нашият младеж,
Разочарована съм и вече мисля, че няма да успее по първо желание.

Имате ли представа на второ класиране колко места се освобождават от първото. Примерно приемат на 1/вокл. в английската 50 момчета, записват се 45 и остават свободни 5места за второ ли?
Правилно ли разсъждавам?

# 523
  • София
Да отдъхнем, трудното за децата мина, явиха се на първите си сериозни изпити, да са ни живи и здрави и с много късмет!
Ще чакаме 4.6 и ще се надяваме...
Радвам се, че ви има и че преминаваме заедно през това Hug

# 524
Нашето кюфте се е справило добре, но на само 22 въпрос е отговорил  в)
И.... е дал неподробно описание на 23 и 24 задача. Нещото, за което всеки път, и на Веди, и в училище, и у дома говорехме. Решава всичко в главата си, така че никой да не разбере как е стигнал до отговора...... Е, ако попиташ - ще ти каже, но не и да го напише подробно на белия лист преди това.  Таткото каза, че е дал непълно описание, което означава, че все нещо е написал, от което да видят как е разсъждавал.
Аз лично съм повече от доволна, ако резултата му е такъв какъвто казва - всъщност вярвам му!!!!/, защото аз самата не бих могла да реша задачите  Embarassed
Браво на децата, след всичкото вълнение, трябва да ги възнаградим през почивните дни!

Общи условия

Активация на акаунт