СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 463
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Цитърат зам. министърка в NEW.bg

# 211
Извинявам се за грешката:Цитират

# 212
Господи,
Пази страната и народа ни от всяко зло!
Избърши сълзите на тези, които плачат, вдъхни сили и кураж на онези, които се страхуват и дай надежда на всички, които я губят! Нека се укроти вече гневът земята, за да се върне спокойствието в дните и лекотата на нощите ни!  Hug

Неда, присъдинявам се към твоята молитва и се моля и Бог да облекчи състоянието на болните дечица за да могат да се предсатвят отлично днес и да  отведе децата ни в подходящото за тях учлище. Praynig

# 213
  • София-Младост
Защо толкова им се шашкате на тези задачи...за мен те са много по-лесни от една геометрична примерно. Чисто мисловно е всичко и логика като се вложи няма да имат проблем.  Simple Smile

# 214
  • София
Цитърат зам. министърка в NEW.bg

Някой нещо не е разбрал. Това би било по-лесният вариант - само ПИЗА, но няма да им се разминат описателните текстови и геометрични. Цитат от dir.bg

"Изпитът на седмокласниците е разделен на два модула, този за националното външно оценяване съдържа 20 задачи, продължава 1 час и носи максимално 65 точки. Вторият модул се състои от четири задачи с отворен отговор, две от които са по формата на международното изследване „Пиза”. Продължава час и половина."

# 215
  • пловдив/дряново
благодаря за скалата по БЕЛ!

За пиза доколкото знам са 2 задачи!?

# 216
"Според изтегления днес Вариант 1 за математиката, учениците ще се трудят върху 20 задачи, от които 16 тестови, 4 за решаване и 4 по формата "Пиза", съобщи зам.-министърът на образованието Милена Дамянова."

# 217
Започнаха. И нашето дете е болно днес, дано не се отрази на логиката му  Wink. Не бих могла да реша 20-те задачи за един час, някои според мен изискват повече време от 3 минути.

# 218
  • София
"Според изтегления днес Вариант 1 за математиката, учениците ще се трудят върху 20 задачи, от които 16 тестови, 4 за решаване и 4 по формата "Пиза", съобщи зам.-министърът на образованието Милена Дамянова."

Ами Милена Дамянова е известна с това, че 1) не разбира от математика и 2) мрази математиците, така че нищо чудно да не е в час  Confused
Но по-вероятно е да е цитирана грешно.

# 219
В  навечерието  на  24 май  солунските  братя СВЕТИ СВЕТИ  КИРИЛ И МЕТОДИЙ  ДА ЗАКРИЛЯТ  ДЕЦАТА  НИ   И  С БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ ДА СЕ РЕЛИЗИРАТ МЕЧТИТЕ ИМ! АМИН!

# 220
  • Sofia
Силно се надявам, че болните дечица днес вече са добре  Hug.
 На всички 7-мокласници пожелавам успех   bouquet.

# 221
  • София
Моят син е в стая само с девойки и още едно момче. Това малко ме успокои. Успех на децата ни!

# 222
  • гр. София
Дано всички дечица имат късмет днес  Praynig! Колкото до зам. - министърката вероятно се е объркала. Не може да променят в последния момент формата на теста според мен.  newsm78

Неда, много съжалявам за случилото се. Надявам се да не се отрази на детенце.  Hug

# 223
  • София
Mami, spoko. modul 1 e mnogo lesen, shte se spravqt . Simple Smile

# 224
  • Бургас
В  навечерието  на  24 май  солунските  братя СВЕТИ СВЕТИ  КИРИЛ И МЕТОДИЙ  ДА ЗАКРИЛЯТ  ДЕЦАТА  НИ   И  С БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ ДА СЕ РЕЛИЗИРАТ МЕЧТИТЕ ИМ! АМИН!

Дано!Успех на всичките ни дечица!Да са ни живи и здрави! Hug

Общи условия

Активация на акаунт