СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Моето Диване звънна - излязъл е близо 50 мин по-рано (дали са им задачите към 10:20)  Close
Кълне се, че т'ва били най-лесните два модула и че ако имал и една грешка, щял до живот да решава тестове всеки ден  Outta Joint Тази му увереност ме притесни повече, отколкото, ако ми беше казал, че е омазал половината тест  Confused

Но исках да споделя с вас коментара му, както и, че почти всички деца от стаята му са предали по-рано.

# 301
  • София
аз го смятам да са започнали към 10.30, та още е рано за обаждане. По български се обади след един и половина

# 302
tonata, сърдечни благодарности!! Hug  bouquet
и на мен 18-та ми се струва , че ще им отнеме мн време, ох дано на всички дечица им се е сторил лесен теста.,че моят син не му е слабост математиката, ще видим какви ги е сътворил....
чакам с нетърпение да се обади, но  поне към 13ч. най рано, казала съм му да стои да не излиза, докато поне по два пъти не си провери задачите,ако има време де Praynig

# 303
  • София
Mnogo lesno.
Ne e sigurna samo vav vtoroto poduslovie na poslednata zadacha.

# 304
 #Crazy
Ох искам да видя черно на бяло оценките , а именно как се е справил блестящо Praynig
всички наши мили дечица Hug
Нашия още го няма, и аз съм му казала да стои и ако трябва да пререши нещо newsm78

# 305
И  аз нямам новини още и се притеснявам.Хайде още половин час може би.

# 306
много било лесно. Това значи ли, че балът ще е много висок тази година?

# 307
  • София-Младост
И моята щерка е свършила, лесно било...времето предостатъчно...сега очакваме резултатите, за да сверим. Този път няма като по БЕЛ преобладаващ отговор, от това което ми даде като отговори, да видим.  Simple Smile

# 308
  • София
Много лесно не е добра новина. Имало е уловки 100 %.

# 309
  • Добрич
Още я чакам да се върне и да ми звънне. Ще се пръсна.
Като видя текстова задача и почти съм сигурна, че надали ще я е направила като хората..

На мен втори модул ми изглежда недобър за Деси, дано тя да ме опровергае. Wink

# 310
  • Пловдив
Ние като прочетем само думата "хонорари" и сигурно ще се притесним. Задачата от първи модул с годините и за нея се съмнявам. Ох, дано да са напразни страховете ми. baby_neutral

# 311
  • София
форумът бг мама не е представителна извадка  Laughing Тук всчики деца се представят добре, защото са учили повече. Така че, не можем да гадаем за това какъв ще бъде балът спрямо миналата година. Това ще знаем от сортираната статистика на 04.06.  Simple Smile

# 312
  • София
И моят звънна. Супер лесен бил теста. Даже се чудел какво да прави  #Crazy Ох, дано това, че е бил по-лесен теста не му изиграе лоша шега накрая и да не не е обърнал внимание на нещо!!!  Praynig

# 313
Обади ми се, първи модул го решил за 20 мин #Crazy.За втори както предполагах -затруднили са го и той не може да обясни какво е решил

# 314
  • София
Защо форумът да не е представителна извадка. Нищо, че сме все откачени и амбициозни мами. Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт