СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ganis, на 22А ако са изброени отсечките от най-късата към най-дългата, но не са поставени знаци < може ли да се признае за вярно?
Знак за неравенство не е задължителен, аз просто съм го сложила, но изрично е написано:"като започнете от най-късия". Така, че ако е объркана наредбата, мисля, че няма да го признаят.

# 466
ganis, на 22А ако са изброени отсечките от най-късата към най-дългата, но не са поставени знаци < може ли да се признае за вярно?
Знак за неравенство не е задължителен, аз просто съм го сложила, но изрично е написано:"като започнете от най-късия". Така, че ако е объркана наредбата, мисля, че няма да го признаят.

но в задачата се иска от най-късата да се започне

# 467
На мен ми се реве- такива лесни задачи от 2 модул а той нито една не е решил до края

# 468
Огромно мерси за теста и отговорите  Hug Hug Hug

От тук насетне Simple Smile пожелавам на всяко едно юначе да учи в най-желаното училище   bouquet

# 469
А да бе лесни.. Аз съм решила 21 и 22, като съб сбъркала ъгъла на 21 Б, а от другите май нямам нищо вярно.. Sad

# 470
  • София

но в задачата се иска от най-късата да се започне

Ооох, аз помислих, че е писала от най-дългата... Embarassed мами, сори, ама вече давам заето...значи всичко е ОК:)

# 471
  • София
Благодаря за отговорите! Дъщеря ми се е представила отлично! Много жалко, че децата ще бъдат пресявани от по-субективния изпит!:-(

# 472
  • Варна
Благодаря на всички за активната помощ и подкрепа. Моят юнак си е излязъл по-рано и каза, че всичко е решил. А аз като гледам задачите, съм сигурна, че не е така. Довечера ще се тестваме в къщи. Вече чакаме 4.6.

# 473
  • София
Много жалко, че децата ще бъдат пресявани от по-субективния изпит!:-(

И аз съм направо бясна от този факт!!!

А иначе моята, поне по отговорите на ganis, е решила всичко с изключение на третата точка от задача 22в).

# 474
A на 18 В ако е написала CD???
Трябва да е вярно Grinning

А на 15 ако е прочела периметър вместо лице? Laughing Laughing Laughing и е сметнала периметъра  Laughing Laughing Laughing

# 475
  • София
A на 18 В ако е написала CD???
Трябва да е вярно Grinning

А на 15 ако е прочела периметър вместо лице? Laughing Laughing Laughing и е сметнала периметъра  Laughing Laughing Laughing

Няма да и дадат точки.

# 476
Извинявам се за тъпия въпрос , но на 6 задача някой може ли да каже защо е В

# 477
Много жалко, че децата ще бъдат пресявани от по-субективния изпит!:-(

И аз съм направо бясна от този факт!!!

Извинявам се , но сегавлизам в темата и не съм в час.Как ще ги пресяват ?

# 478
Ганис, знаеш ли как се разпределят точките в  23 и 24 задача.?

# 479
Момчето ми изчислява, че е към 90 точки.

Много изчетох, но никъде не видях как се точкуват съответните задачи. Сигурно пропускам нещо , а моята ми дава зор да си изчисли точките и да отива с приятелките на "разходка"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт