СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Там, където ме обичат
Според нашата учителка, 1 модул е за 4 ка.Кажете математичките, така е, нали?
При  решен Модул 1 без грешка, оценката е 4,75.
Имах предвид, че детето в у- ще е за 4 ка Wink
Пак не съм съвсем съгласна.  Peace
Ако детето реши само модул 1, но от втори модул е направило по няколко неща, без да извежда задачата докрай, пак ще има някакви точки. Спокойно може да изкара 5, че и повече.

# 541
  • Пловдив
ganis, а как би коментирала следния отговор на 22 б : 3 източна дължина и 2 южна ширина Wink
Ние с колежките смятаме, че би следвало да се приеме за верен.
Party

Ганис, какво ще рече твоя отговор на този въпрос? newsm78  И моя син е писал до цифрите съответните посоки /изток, юг или там както са /, дали ще получи нещичко от заветните точки? newsm78

# 542
Здравейте мами, аз съм в потрес от представянето на сина си днес- 68 точки, но да ми е жив и здрав!
Може ли някой да даде таблица с минимални балове на второ класиране от миналата година за София?

# 543
  • София
ganis, а как би коментирала следния отговор на 22 б : 3 източна дължина и 2 южна ширина Wink
Ние с колежките смятаме, че би следвало да се приеме за верен.
Party

Ганис, какво ще рече твоя отговор на този въпрос? newsm78  И моя син е писал до цифрите съответните посоки /изток, юг или там както са /, дали ще получи нещичко от заветните точки? newsm78
Нямам идея:)

# 544
  • Пловдив
Ганис, благодаря ти все пак за отговора. Питам най-вече себе си и се чудя, защото в сборника който имам със задачи пиза има и отговори и там е посочено даването на непълен кредит при различни условия - ако детето е формулирало отговора така или ако е написало еди как си. newsm78

# 545
  • Там, където ме обичат
Taзи елементарна 22-ра задача ни е изяла сума ти точки. Яд ме е #Cussing out

# 546
Здравейте мами, аз съм в потрес от представянето на сина си днес- 68 точки, но да ми е жив и здрав!
Може ли някой да даде таблица с минимални балове на второ класиране от миналата година за София?

Я виж това дали ще ти свърши работа.
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2011_mo … al_IIkl_pomin.pdf

# 547
Да на тестовете могат да си драскат, колкото си искат, те после се събират отделно от бланката за отговори. Остават си в училище.

Благодаря и за отговорите и за цялостното ти присъствие в темата!  bouquet

Значи очакваните ми страхове от квесторите се оправдаха и на двата изпита. Добре, че бях подготвила добре детето какво може и какво не. Не може да се разчита на квестори.

Госпожо, не знам какво имате предвид, но видяхте как изтглежда листа със задачи и по двата модула. На този свитък листи със задачите може да си драскат колкото си искат, да ограждат, за пишат каквото си искат... Другият лист с отговорите нямат право да драскат- там само отбелязват с Х верния отговор, нищо друга не се пише!
Не вярвам, че някой квестор ще се опита да обърка децата или пък ще приеме надраскан лист с отговорите- само той се запечатва за проверка.

# 548
Може ли някой да ми каже как може да се сметне оценка само за първи модул, защото тези оценки ще са решаващи за оценките в училище. Разбрах, че излизат 2 оценки на 4ти - една е по първи модул, а другата е сборна от първи и втори модул и е за кандидатстване(ако мога така да се изразя).
Аз съм разочарована. Синът ми има 63 точки, което е около 4.60, но все пак математиката му е слабата страна, по български е доста по-добро представянето. Яд ме е, че е сбъркал елементарната 9та задача и на 20та е объркал местата на б и в. По втория модул 21ва малко, 22ра малко, 23 изобщо не, 24-та решено параметричното уравнение, но то дава само 4 точки.
Много благодаря на ganis  и tonata за прякото включване сутринта  bouquet
Приятна и заслужена почивка на мами и дечица!!!

# 549
  • София
Девойката най-накрая се прибра след дълго скитосване със съученици и сверихме отговорите.
Няма нито една грешка! newsm44 Може да й отнемат някоя точка за недобре описано решение на последната задача, второто условие /Русалке, супер си го обяснила   bouquet/, но за нас това е без значение.
Andariel, много се радвам за дъщеря ти, че се е справила въпреки температурата!

# 550
  • Там, където ме обичат
Може ли някой да ми каже как може да се сметне оценка само за първи модул, защото тези оценки ще са решаващи за оценките в училище. Разбрах, че излизат 2 оценки на 4ти - една е по първи модул, а другата е сборна от първи и втори модул и е за кандидатстване(ако мога така да се изразя).
Toва така ли е? Защо е оценката само от първи модул? Нали децата имат оценки от изпитване, контролни и  класна работа?? А ако ще кандидатстват, то им трябва крайната оценка, т.е. от двата модула. newsm78

# 551
  • София
Първите вълнения минаха. Но за нас още предстоят. Но сега е време за почивка.

# 552
  • Там, където ме обичат
Едно питане извън темата -
Скрит текст:
Канени сме на изпращане на абитурент и решихме да дадем парички, колко да приготвя, че не знам, трима сме.

# 553
Едно питане извън темата -
Скрит текст:
Канени сме на изпращане на абитурент и решихме да дадем парички, колко да приготвя, че не знам, трима сме.
Скрит текст:
Зависи- ако си наясно колко е куверта на човек, плащаш за тримата и някой лев отгоре.Миналата година (и ние сме 3 ма) дадохме 100лв.

Нашата класна им е казала, че който има над 60т. на първи модул ще има 6 ца за годината.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 19:36 от Franceska

# 554
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Първите вълнения минаха. Но за нас още предстоят. Но сега е време за почивка.

Naddya, и за нас е така Simple Smile Иска си историята в НГДЕК Simple Smile Пък е решила да се явява и на химия и биология за НПМГ Simple Smile Ако може да е навсякъде ще е най-добре  Joy Вече си е направила график за дните - кога какво ще преговаря  hahaha Ама като иска, да се явява Simple Smile
Иначе най-голямата дилема ще бъде: НГДЕК и 9ФЕГ ... Още единия ден казва искам едното, а на другия е - искам другото  Joy

Общи условия

Активация на акаунт