СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 643
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Резултатите може би ще се проверяват тук, след корекция на формата

http://7klas.mon.bg/

с входящ номер и ЕГН

Мисля, че сега ако се пробва ще излиза класирането от миналата година.

# 526
  • София
Момичета,

за съжаление не мога да се похваля, че се е справил много добре нашият младеж,
Разочарована съм и вече мисля, че няма да успее по първо желание.

Имате ли представа на второ класиране колко места се освобождават от първото. Примерно приемат на 1/вокл. в английската 50 момчета, записват се 45 и остават свободни 5места за второ ли?
Правилно ли разсъждавам?
Да, зависи от броя на записалите се деца.

# 527
Ако всичко е нанесла правилно, грешно й е на 18з. В, защото това било написано в условието и не можело то да бъде ooooh!И 24з. е намерила само а=6.
Много лесен тест, жалко за децата математици...Кофти отсявка ще е...

# 528
  • Там, където ме обичат
На първи модул една сгрешена - 8 Sad

# 529
  • София
Малка ще е почивката за някои. Кандидатите за НПМГ, ТУЕС, НГДЕК и т.н. продължават с подготовката и с изпитите  Hug
За изпитите в НПМГ мога да кажа, че преминават в много спокойна обстановка. Няма го това напрежение, което е сега в училище. Самите квестори (учители от гинмазията) се отнасят към децата много стимулиращо. Обикновено се прави в коридора, ако кандидатите не са много, тогава се разпределят и по кабинетите. Така че, тепърва ще стискаме палци!  Hug

# 530
  • Пловдив
Ние не можем да разберем  24 з. с колко ще ни я оценят и за 22 имаме някои притеснения - надяваме се поне на 5 т там. Иначе всичко друго ни е вярно. Надяваме се на хубава оценка  Grinning

Момичета, благодаря ви че споделихме заедно напрежението и стреса!  Hug Надявам се да споделим пак заедно само хубави емоции при изнасяне на резултати от изпитите!
Желая ви спокойни и усмихнати празнични дни! На дечицата - да са здрави и да си починат добре след тежките битки с БЕЛ и МАТ. Hug

# 531
Според нашата учителка, 1 модул е за 4 ка.Кажете математичките, така е, нали?

# 532
Много жалко, че децата ще бъдат пресявани от по-субективния изпит!:-(

И аз съм направо бясна от този факт!!!

А иначе моята, поне по отговорите на ganis, е решила всичко с изключение на третата точка от задача 22в).

Браво на дъщеря ти , Ванче !! Моята си сметна 85 точки.

# 533
  • Там, където ме обичат
При  решен Модул 1 без грешка, оценката е 4,75.

# 534
Днес едната квесторка решаваше задачите на 3ма от групата. #Cussing out Какво ще стане ако кажа на директорката?Тя може ли да направи нещо?Да не стане лошо за мен?

# 535
  • София
ganis, а как би коментирала следния отговор на 22 б : 3 източна дължина и 2 южна ширина Wink
Ние с колежките смятаме, че би следвало да се приеме за верен.
Party

# 536
  • София
Аз честно казано се ядосах, едва ли има друго дете, сгрешило на 5 задача.  ooooh! Така й се сторило и не го погледнала и премерила. То от леснотия, станало лиготия. Гледаше и сама се чудеше как може такава глупава грешка да направи. Явно е мислила как да се напъне на по-сложните и тези ги е минала джаста-праста.  ooooh! Иначе даже по-рано излезнала даже. Колко си повтарях, че само да ми е здрава, не ме интересува нищо друго, обаче за такава грешка, направо съм бясна и ме заболя главата.
Иначе в селото доста къщи са пострадали, комшиите вече нямат къща изобщо. Акцентира се само за Перник, но и селата наоколо са пострадали доста. Дано се помогне на хората, защото е беден край.  Praynig

# 537
  • София
Ако всичко е нанесла правилно, грешно й е на 18з. В, защото това било написано в условието и не можело то да бъде ooooh!И 24з. е намерила само а=6.
Много лесен тест, жалко за децата математици...Кофти отсявка ще е...
Абсолютно съгласна съм с теб!

# 538
  • София
Нека излезе формулата. При този лесен изпит не се знае..

# 539
При  решен Модул 1 без грешка, оценката е 4,75.
Имах предвид, че детето в у- ще е за 4 ка Wink

Общи условия

Активация на акаунт