Земетресение

• 187 310
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 640
Събуди ме тази гад, усетих го чудесно, бучене, тресене, както си му е реда. Аз съм в Перник, по-точно в момента в едно селце до града, на по-спокойно уж. За щастие децата не се събудиха, че вече са супер стресирани, първия път бяха будни при големия екшън. Леко фрустрирана се чувствам вече, пфууу...

# 2 641
  • София
Хич не ми харесва това интервю!

# 2 642
  • Fort Worth, TX
Добре, явно трета поредна нощ няма да се спи. Надрусах се с хапчета, дано се поуспокоя. Винаги съм мислела, че съм хладнокръвна...
Аз се надрусах с поредното блоке шоколад. Mr. Green Mr. Green

# 2 643
И моят хърка най-спокойно. Чак ме дразни. Кви са тия мъже, бе, капчица съчувствие нямат, ние изкрейзваме тука.

# 2 644
  • София

Питаш ли ме мен??? Shocked Shocked Shocked Shocked

# 2 645
Сънчо, наздраве!
И аз ще си сипя вино, дано се опиянча и да събера смелост да си легна! Но не се надявам. Тоя пусти адреналин не ме пуска, непрекъснато настръхвам и треперя. Не смея даже да изляза да пуша... не за да не ми срути терасата, а се притеснявам, че ако тресне пак няма да мога да стигна на време до детето...
Егати!
Миличка, аз пуша вътре. Не дай боже да стане втория последен етаж.

# 2 646
Бойко да открие епицентъра с прерязване на лентичка ли:)

# 2 647
  • София
Миранда, и на теб наздраве!
И на всички, дето са с чашките.

Другите ми опции са да въртя обръч пълен с ориз (хаха, изтрещях съвсем) или да си прасна 2 грейки (разбирай анатомията на грей последните 2 серии).
Сън абсурд!

И аз уж се имам за мноо смела, но онази вечер докато обличах децата ми трепераха ръцете.
А Калоян, който 3 ще стане август само питаше - Мамо, това какво е?

# 2 648
  • София
Много ме дразни това мъжко спокойствие, що се прави на юнак..спи!

# 2 649
Добре де, как е възможно пък всичко идиотско да се случва в Перник?!

# 2 650
Комшията огторе пстоянно мести нещо
ще се спомина вече!
Пих аз една бира почти на екс хапове - не. Чудя се дали ако питам милото може ли да пи в колата тази вечер (поне да спя) ще ми тегли една щото треперлива и бледна му нарушавам концентрацията (онлайн  играе). Или да се свра до дребното и да стискам очите.....

# 2 651
И при мене всички спят. Аз не съм си и лягала де, вече ще знам да си лягам възможно най- рано. Само котката се събуди, поогледа, 5 минути след като свърши, заспа пак.

# 2 652
И в Кюстендил се усети, силничко беше, но много по-кратко спрямо предишните от онзи ден, както и да е - на мен ми е достатъчно да не мога да заспя още дълго време, хем знам, че не е като да съм в София или Перник, хем адреналина си ме държи  #Crazy
Успокоявам се, че сме на 80-тина км. от епицентъра, не на 20, както е в София, че обираме доста по-отслабналите вибрации...но пак си е супер гадно  Confused
В този сайт го дават 4.3 :  http://www.emsc-csem.org/Earthquake/, аз гледам в него откак първите земетръси бяха. И аз съм сред онези с половинката-непукист до тях. Онзи ден след второто земетресение той само стана, свали плазмата на пода и каза "погрижил съм се за най-ценното - лека нощ", докато аз мерех с педи касата на вратата и ми се виждаше тясна да стоя под нея Crazy за протокола - на 2-рия етаж сме, без деца, 4-годишен брак  ooooh!
Дано няма повече...

# 2 653
  • София
Моля ви се, само да не коментираме мъжете.Моят обясни на детето, че това е нещо супер забавно. И аз излязох неуравновесена, че го извлякох по боксерки навън. Щом минел първият трус и сме оцелели, значи нямало страшно.
Писна ми от мъже, дето от всичко разбират.
Ей Бойко/хахах...съвпадение/ друго разправя!

# 2 654
Както беше писал някой - ние се бъзикахме с Перник, сега той се бъзика с нас!

Общи условия

Активация на акаунт