Следя филма някъде от Коледа насам, всичко изгледах и много, много се вживях в него.

Всичко много ми харесва, много е красиво, а за играта на Халит....думи нямам. Невероятен!
Още не съм изгледала цялостно серията от снощи, ама какво излиза, Хюррем "уби" Валиде???
Може да не е директно, ама й помогна да си отиде. Валиде не можа да понесе страданието на Хатидже, когато разбере.
Махидевран, ах, Махидевран, много жлъч, много злоба и то уж към приближените й, какво остава за враговете. Иначе не мога да отрека, че е много красива.
Защо Махидевран винаги е с по-красиви и по-пищни бижута от Хюррем?
Това ми направи впечатление.
Хюррем през целия сериал изкара кажи-речи с едни и същи бижута, а Махидевран постоянно е с различни. И с роклите е така. Чак в тази серия видях Хюррем с нова рокля.
Защо не й обличат една жълта имаше, много красива, нея май само в една серия я видях, има и една друга жълта, нея си я носи повече, ама тази, първата, не съм я виждала повече, сякаш.
Според мен, ако обличаха и гласяха Хюррем повече от Махидевран, би си личало повече превъзходството на любимката над останалите.