Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 36

• 71 509
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
НА мен краката ми приличат на детски.

# 271
НЕВИН БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА Peace

# 272
Невин благодаря за превода.
Не мога да повярвам- вместо да се махне, Махито остава за постоянно, ужас.

# 273
Невин, благодарности за превода и от мен  newsm51 smile3501  love001
В момента съм на път, но щом се прибера ще сложа субтитрите  Peace

# 274
Вместо да се махне Махито ще я виждаме още доста време офф ужас горката Хюррем, дано да стане нещо и да се махне Махидевран  newsm78 newsm78 newsm78

# 275
Погледнете внимателно този фотос – това не е ли лицето на Сюлейман от финалната сцена на 62 трейлър, когато произнася думите: Валиде умря заради теб! Разбира се там отсъстваше образа на Нигяр...

# 276
  • до най слънчевия бряг
НА мен краката ми приличат на детски.

А пък ръцете вързващи въжето -на мъжки  Laughing

Ха  сега -що /кой / е  това ? Joy

Невин , благодаря за скоростния превод ,както винаги на линия   bouquet

Няма логика Дайе да се опитва да се самоубие ,освен ако не се е разбрало че тя е в течение на тайната на Нигяр и е скрила Още повече че СС я попита и тя отрече   Може тия финални думи да са към нея  newsm78
 От любов към Валиде -хич не ми звучи вероятно

И аз искам да видя Махито да си царства в Маниса и не губя надежда  щото тая бомба с Ибро и Нигяр ще избухне всеки момент и ще има рокади във властта.

На Мистик и Невин благодаря за великолепния превод и разбира се на техническия екип ,скрит зад мистериозното завер-ханъм  Laughing
Серията според мен си беше дело на М О /лека  и пръст/  така изпипана и с такъв реверанс към Валиде Невероятно красива сцена навяваща и респект  и преклонение и благоговение

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 00:52 от siren62

# 277
Невин благодаря newsm51 smile3501

# 278

muhteşem!

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 03:16 от jujja69

# 279
Заповядайте преведеният трейлър на 62 серия  Hug Благодаря на Невин newsm51 smile3501

Великолепният Век 62 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

# 280
  • планетата Земя и по точно до морето
Невин,благодаря за превода на трейлъра!  Hug  bouquet
Предният беше дълъг, а в този още са добавили  #Crazy
Ани Hug  bouquet

Ама как фино с пищните рокли на Махидевран от последните серии, показват лакомията и комплексите и и как бързо след назначението и за постоянно, ще замине за Маниса  Party
Това ще бъде още по оглушителен шамар за нея. Така предполагам.

А и забравих колко дълго след смъртта на Валиде - 1534 г. Хюррем разпуска харема в стария му вид.  Дали е преди смъртта на Ибрахим /1536г/, или по късно.  Thinking

Тия две години всъщност ще са все още борба на Хюррем, после ще е пълното и господство.

Каквото и да значи в нашите разбирания - пълното господство, предвид че след естествената смърт на Мехмет,  екзекуцията на Мустафа, смъртта на болния Джихангир, Сюлейман екзекутира и Беязид, който уж и двамата са предпочитали пред Селим. #Crazy

Вероятно 3 сезон ще започне с тоталното падение на Ибрахим и екзекуцията му. Така и не го приемат Ибрахим, като мюсюлманин, вероятно заради ревност към изявените любимци на султана. / И Хюррем и той си плащат цената да са най-близките му/.

А и се проваля като дамат. Всички може да си въртят любовници, но на дамата не е позволено и е смъртен грях.
От Искендер челеби до поета Фигани, не спират да го предизвикват с това девширме. Поне аз го възприемам, като голяма обида. Не е единствения, ама ревността към любимците на владетел е страшно нещо. Shocked
Всъщност колко би било логично точно той и Хюррем да са съюзници, ама не би.

Mistik, много благодаря за халцедона!  Hug  bouquet

soya-fen Hug Ти що си махна хубавия подпис с Мевляна Grinning  

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 11:02 от Ari888

# 281
soya-fen Hug Ти що си махна хубавия подпис с Мевляна Grinning  
Мислех да го заменя с нещо друго за разнообразие, но не можах да намеря по-хубаво.  Simple Smile Пак ще си го сложа, щом ти харесва.

Скрит текст:
Гледах едно интервю с режисьора Стилиян Иванов, направил е документален филм за суфите, дервишите, събирнаията им в Коня. Много хубаво говореше за суфизма, като истински суфи. Бил е единствения, на който позволили да снима истински "сема". Филмът е излязъл през май и сега го търся.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 08:27 от soya-fen

# 282
  • София

Като гледам облеклото на Дайе ,явно тя прави опит да се самоубие,но дали е успяла newsm78

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 11:18 от krasminikif

# 283

Въпрос за новия трейлър: женският глас, който предупреждава Хатидже за изневярата на Ибо, не е ли на Махидевран?   newsm78 newsm78

# 284
  • ГО
Все по-труден става филмът за гледане. Противно на всичките ни очаквания.
Всичко се случва обратно на това, което съм си представяла. ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт