БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 120 895
  • 732
  •   2
Отговори
# 405
Жак, изписва ми това: За съжаление тази страница не бе намерена.
Направих си регистрация в Галери и сега разглеждам схемите. Благодаря Жак. И понеже не съм много в час с чуждите сайтове- пише ми че ми остават 30 дни безплатно ползване. Как се процедира след това, ако не искам да плащам? Сами ли ще ми изтрият регистрацията или...

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 22:00 от люска

# 406
  • До сърцето...
И понеже не съм много в час с чуждите сайтове- пише ми че ми остават 30 дни безплатно ползване. Как се процедира след това, ако не искам да плащам? Сами ли ще ми изтрият регистрацията или...

Няма да можеш да качваш снимки. Регистрацията ще ти стои, моята вече 2 години си е на място.

Flutter

# 407
Едва ли скоро ще видите нещо готово от мен, но затова пък приятелка -гобленарка шие и не си поплюва.Ето последните и завършени гобленчета.Рогът с цветята и го направих аз, за да и стане комплект с другия  Simple Smile Дано да се е получило:

Иначе от мен етап.Изнерви ме това чудо.То бод до бод еднакъв няма и го зарязвам .

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 08:24 от sissak

# 408
sissak гоблените са направо чудесни особено този с цветята.Този рог на изобилието съм го запланувала да го взема и отпуската да го ушия.

Това,което шиеш има много страшен вид.

# 409
Сиси много красив е станал комплекта с рога. Прекрасни схеми правиш. От миналия път се каня да те питам какво е това страшно нещо дето шиеш.  bouquet

# 410
  • Атлантис, Галактика Пегас
Сиси, Рога с цветята е много красив!

# 411
Благодаря ви  Hug , радвам се, че нещата ми ви харесват.

Това страшното трябваше да стане това, но ще има доста да почака, че както споменах ми изпили нервите:

# 412

sissak, включвам се, за да изразя възхищението си от рога с цветята! Страхотно се е получил!   bouquet А пък в комплект двата се допълват прекрасно!

Приятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 12:06 от Бяло Цвете

# 413
st. Dobri,изпратиха ли ти схемата

# 414
Здравейте на всички които в тази жега успявате да шиете.

Сиска, рогът на изобилието винаги съм го харесвала ,но твоят с цветята е разкошен smile3501  bouquet

Момичета получих един подарък  и вътре намерих ваучер за 5% отстъпка. Аз няма да го ползвам,защото София ми е далеч,а и скоро няма да рамкирам или нещо друго,та се обръщам към вас и най вече тези които сте от София,ако някоя иска да го ползва да ми прати адреса си на лични веднага й го пращам. Ама колко съм разсеяна ooooh! Ваучерът е на "Златен гоблен" ,а отстъпката е за гоблен с DMC или   рамкиране

И майче стана длъжко но имам едно въпросче. Някой шил ли е гобленов бод 1:2 или обратно(не съм сигурна)Ако някоя от вас е правила това нека сподели как ставаМисля че Джема ши нещо така,но може и да греша.

# 415
Здравейте момичета,
Търся схема и конците за гоблена САХАРА /"Принцесата на пустинята"/ на Миленастил
http://shop.milenastyle.com/popup_image.php/pID/1492
e-mail: pelambre@abv.bg
Благодаря ако някой ми го прати  bouquet

# 416
St.Dobri имам тези. Ако ти харесват ще ти пратя схема Grinning

Момичета, на някой да му се намира това? Приемам и други подобни Laughing

Аз явно съм на тема ексхибиционизъм Blush . Завършвам един подобен (женско тяло, графика на черна панама)- до ден / два ще го покажа готов, а ми се иска да ги направя 3-4. Мисля, че в спалнята ще стоят добре.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 14:40 от didida

# 417
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
дайте някакви идеи за гоблен за офис, компютри, маркетинг. направо се видях в чудо, нищо не мога да измисля
Още сутринта го видях, но вече втори ден се боря с ел.предаване на отчет в ТР, но аз ВИНАГИ побеждавам.  newsm44 newsm68 Просто ми е страшно кеф и се фукам.

Та, Ваше височество, като каза "офис " аз се сетих за това

Едно време като го видях реших, че добре ще стои в офиса, но така и не ми идваше отвътре да го шия... Пък и не мога да предвидя реакцията на Шефа.
Ако желаеш, може да смениш надписа например с името на фирмата, за която ще го шиеш. Или пък нещо от рода " Във фирма .... не са затрупани от бумаги, защото си имат компютри" или нещо в такъв дух.

Страшно ме кефят тези мечета, имам едно ушито от тях с бира за мъжО и имам още доста схеми. Авторски разработки на момичетата от Осинката. Ако искаш влез там и разгледай. Има още, но за съжаление не са на "офис" тематика, но пък са сладки.

Сис, поздравления за рога с цветята. Наистина е хубав! Поздравления и за приятелката, която го е ушила.

Аз свърших един, почнах друг, направих още четири нещица, но кога ли ще се отредя да се изфръцкам  newsm78

# 418
  • София
Честит рожден ден на нашата прекрасна Иваничка! Да е жива и здрава!   bouquet

Сис, рогът с цветята е хиляди пъти по-красив от другия   bouquet Hug

# 419
Ееее, благодаря ви  Hug   bouquet  Дано не завали дъжд, че навирих носа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт