АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 070
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Е поне зад кадър е интересно и забавно за разлика пред. Mr. Green

А този Явуз цяла серия рупа ябълки като заек. ooooh!

Трябват му витамини, за да измисля гадости. hahaha hahaha hahaha
hahaha

# 541
Емили, Систър, Hug Hug Hug

Гюлсюм Heart Eyes ми хареса. Каза на всички истината в очите и на онова мекотело (с извинение) мъжа си. #2gunfire Тя ми е от любимите образи в този сериал, въпреки всичките й грешки. Hug

Сахерка ме уби - как върти очите, ама и Акиф засука мустака, като я видя. Много хубава беше, между другото.

Браво на Лара - не изостави Джансу (а и на самата Джансу най-накрая) и в най-тежките моменти. Това се казва истински приятел.

Не знам какво очаквахте от Емир, пък и от който и да е в такава ситуация?!? Да си стоят мирно, докато пред очите им отвличат някого, и то го прави човекът, за който се съмняваш, че е стрелял по теб. Напълно нормална реакция, според мен. Peace

Какво си казаха Фериха и Ханде, после и Фериха и Гюлсюм, че гледам, че тя и при двете все с една тъжна физиономия?  ooooh! Ферда, като се появиш, моля те, погледни тези два момента. Praynig Praynig Praynig

После са страхува,че Едже разсмива Е. Peace

# 542
Явно екипа е минал на ябълкова диета. Stop Ама Емир сладко си хрупка, а Явуз бей с такава злоба си реже кръгчетата, че все едно убива човек. Противен ми е! Sick

# 543
Феновете водят статистика на целувките. Joy Joy Joy Joy

От толкова целувки,трябва да са задобряли?Но къде ти тебе? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 544

Това сигурно е в кой еп.колко целувки има. Laughing

# 545
  • в подножието на планината

От толкова целувки,трябва да са задобряли?Но къде ти тебе? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еееее, поне са се нацелували! Joy Joy Joy

# 546
Най - хубавата и въздействаща целувка е от 44 еп. Peace

# 547
Е ,на това му викам аз дружинка,Чаги и фотографа на куп , сега остава да поканят и инженера и картинката ще е пълна ooooh!,на Корай РД ряпа да яде(ябълка обърках се) Joy

smile3521 беше ,като истинска,незнам как я докараха ,но стана добра.

# 548

Вярно, другите някакви близания само. hahaha hahaha hahaha

# 549
Благодаря Ви момичета!Всички сте много мили и много внимателни!Не съм искала да обидя никой,наистина с Вас е весело и за момент забравям за проблемите си,но малко ще спра!Когато ми премине ще се включа!Още веднъж много благодаря за милите думи и топлото посрещане!!! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 550

Вярно, другите някакви близания само. hahaha hahaha hahaha

Именно. Grinning

Да не говорим, че тази от 16 еп. за мен си беше целувка по бузата. Май нещо Емир тогава не уцели устните на Фери. hahaha

# 551
И като сме подкарали темата с цИлУвките,да споделя какво забелязвам , много пъти целувките от фрагманите и тези в серията са различни,дори и с вчерашния епизод е така,който е любопитен да си пусне ,фрагмана и после епизода и ще види огромната разлика,най-ясно се вижда по ръцете на Емко,на фрагмана ги има и се се спускат от врата до рамото,а на епизода ги няма,някъде ги е скрил. Joy Joy Joy Joy
А защо ги забелязах,сега ще ви отговоря,защото цветът на ръцете му ми се стори някак странен и си помислих , че е изгубил свежеста на кожата си от диетите,които прави,така ми се набиха в очите.

Засега лек ден от мен ,до по-късно,че дългът ме зове.Тежката артилерия се връща. Laughing

# 552
  • в подножието на планината
Венци, тежката артилерия е изразходвала доста енергия ,заслужава подобаващо посрещане! newsm64

# 553
Венци, тежката артилерия е изразходвала доста енергия ,заслужава подобаващо посрещане! newsm64
Надявам се да е така ooooh! , каня се да им спретна следобедна почивка,но май в тези ситуаций си почивам сама , а те се вихрят около мен. Joy Joy

Сега ми хрумна генялната идея,че не ФЕмир,са виновни,а Енгинчо не е сглобил добре нещата,затова изглеждат не наред. Peace

# 554
Снимка от Селин абла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт