АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 422
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Видяхте ли мъжа с бяла риза и с мустаците?! Да не би да е Акиф(брата на Хатидже)?! hahaha
Да той е, но е нейн син, не брат.

# 91
  • в подножието на планината
Неси, благодаря за фрагмана  bouquet

Нещо много хубаво взе да става!Сдобриха се , сега и семейството на Фери ги приема, нещо ще се случва! ooooh! ooooh! ooooh!

# 92
Охооо Емир ще иска прошка от Ръза. Shocked Аз съм против! Crossing Arms Нищо нередно не са направили, за да искат благоволението му.

Много сапунисано стана. ooooh!

Фера ще целува ли ръката на Юнал бей?
Laughing Laughing Laughing

# 93
Да, това наистина е незабравим момент в сериала..
Семейството на Фериха наистина се отнесе ужасно с нея, но  те са нейното семейство, тя ги обича въпреки всичко. Хубаво е, че се сдобряват, защото ако не бяха направили това, до края на живота й нямаше да бъде пълноценно щастлива и щеше да чувства празнина в живота си. Щом тя иска това, аз много се радвам за нея.
+1 Точно така. Човек без родителите си, каквито и да са те, дори да са постъпили несправедливо в миналото, колкото и да е щастлив в семейството си, което е изградил с любимият за него човек, е като дърво без корени.

# 94
Видяхте ли мъжа с бяла риза и с мустаците?! Да не би да е Акиф(брата на Хатидже)?! hahaha
Да той е, но е нейн син, не брат.
Да де, сина й.

# 95

Нещо много хубаво взе да става!Сдобриха се , сега и семейството на Фери ги приема, нещо ще се случва! ooooh! ooooh! ooooh!
Звезде, спокойно, нищо драматично няма да се случи занапред, което да е непоправимо. Просто ФЕмир напълно заслужават всички хубави моменти, които започнаха да им се случват. Наближава финала и щом, ще има щастлив ФЕмирски край, който е напълно заслужен, е редно частите на пъзела наречен ФЕмирска история, да започнат да се нареждат по правилните си места.

# 96
Еси,Ферда,Наде,Неси и всички други здравейте!Още веднъж честит празник!Все още не мога да изгледам фрагмента,но от това което сте писали ,ми харесва!Крайно време беше Ръза да омекне и да приеме избора на дъщеря си,сега Фери вече трябва да е истински шастлива!Кога ще дойде петък!Нямам търпение!!!
,

# 97
Охооо Емир ще иска прошка от Ръза. Shocked Аз съм против! Crossing Arms Нищо нередно не са направили, за да искат благоволението му.

Че и чак и балончета има  hahaha hahaha hahahaSick Sick

# 98
# 99
Здравейте!!! Hug Hug Hug

Включвам се тъкмо навреме за фрагмана.Да си призная,това няма да е момента който ще помня дълго време hahaha hahaha hahaha

Неси,благодаря за превода на статията,за фрагмана и превода му newsm51

Тинче, за Фемирските клипчета newsm51

Гери,Честит Рожден Ден  на брат ти!!!Да е жив и здрав  рожденника,да е много щастлив и да

изживява само хубави мигове.   love001

Simple Smile Честит празник на всички!!! Simple Smile

# 100

Звезде, спокойно, нищо драматично няма да се случи занапред, което да е непоправимо. Просто ФЕмир напълно заслужават всички хубави моменти, които започнаха да им се случват. Наближава финала и щом, ще има щастлив ФЕмирски край, който е напълно заслужен, е редно частите на пъзела наречен ФЕмирска история, да започнат да се нареждат по правилните си места.

Наде, дано да е така! Peace

Сякаш Мехмед е щастлив от случващото се или така ми се стори. newsm78

# 101
За мен не е сапунисано, защото тяхното щастие е много изстрадано и колкото и прекрасни моменти с тях да ми предоставят за гледане, няма да са ми достатъчни като компенсация за моментите, в които ме натъжаваха.
И на мен ми се струва, че Мехмет е доволен от случващото се.
Хриси 95, здравей и на теб, и честит празник.

# 102
Сега да не си кривя душата- Емир много добро впечатление ми направи. Мисля си,че много хора не биха направили това,което той направи. От мен има голям плюс, ама айде да увеличава тези плюсове, защото минусите са толкооооооова много. Като се обичат взаимно и Фери му прощава,  да увеличи плюсовете,че SON наистина идва.

# 103
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
На мен ми беше скучен незабравимият фрагман.

Фера ще целува ли ръката на Юнал бей?
Laughing Laughing Laughing

Хахаха...  newsm10  Е, него май ще го изкарат лошият накрая - нали все някой трябва да бъде злодух, а той е и богат, така че най-добре му пасва тази роля...  Joy

Според мен Ръза не го заслужава. Stop

А Ръза с такова усилие си подаде ръката...  Joy

Сега да не си кривя душата- Емир много добро впечатление ми направи. Мисля си,че много хора не биха направили това,което той направи. От мен има голям плюс, ама айде да увеличава тези плюсове, защото минусите са толкооооооова много. Като се обичат взаимно и Фери му прощава,  да увеличи плюсовете,че SON наистина идва.

Ами, Емир нали е подлога на Ферихата, та как няма да целува, ШЪ целува, та пушек ШЪ сЪ вдига.

# 104
Хатидже ми се видя доста напълняла... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт