АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 443
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Еси,как можа да издадеш голямата тайна,никой не знае , че в нашия лагер няма размирици,тъкмо реших , че сме подвели врагът и ти сама се предаде,АХХХХХХХХХХХХХХХХ тоз синеочко ,май много те е пленил,големи тренировки ,голямо чудо,вече и воените тактики пропускаш заради него,но ти е простено,младоста и любовта не прощава на никой. Mr. Green Mr. Green

Наде  bouquet и дано бързо да отмине,друго не мога да кажа.
Гери ЧРД на братчето,жив и здрав да е.

А сега за фрагмана,откакто разговарях на дълго и на широко с Чепиков,започна да вдява,затова аз не съм изненадана,нали си помагаме взаимно,я как добре съм се справила. Joy Joy Joy

# 106
Много им се радвам, като ги видя да си държат по този начин ръцете и вплели пръсти едни в други.

# 107
  • в очите на дъщеря си
Това е нещо съвсем естествено , което Емир направи. Ако Ръза го приеме Емир най накрая ще има истинско семейство. Ръза и Зехра ще го обичат като син , а Мехмед като брат в това съм сигурна. Тези хора са чистосърдечни и каквото им е на сърцето това им е изписано и по лицата. Ако не искат или не могат никога няма да приемат Емир , но ако го допуснат ще е искрено и без задни мисли. Peace

# 108
  • в очите на дъщеря си
Ферда, Емир никога не е бил подлога на Фериха иииии мн обидно и грозно звучи така казано. Peace

# 109
Това е нещо съвсем естествено , което Емир направи. Ако Ръза го приеме Емир най накрая ще има истинско семейство. Ръза и Зехра ще го обичат като син , а Мехмед като брат в това съм сигурна. Тези хора са чистосърдечни и каквото им е на сърцето това им е изписано и по лицата. Ако не искат или не могат никога няма да приемат Емир , но ако го допуснат ще е искрено и без задни мисли. Peace
smile3521
Сега ще разбере,какво значи семейно щастие.И най-накрая ще намери това ,което винаги му е липсвало.
Чистосърдечни е точната дума поради,която ви казах , че отивам да се обогатявам душевно при Чепиков. Heart Eyes

# 110
Абсолютно съм съгласна, защото каквито и да са те, за разлика от родителите на Емир и в частност Юнал, семейство Йълмаз са преди всичко човечни.

# 111
Еси,как можа да издадеш голямата тайна,никой не знае , че в нашия лагер няма размирици,тъкмо реших , че сме подвели врагът и ти сама се предаде,АХХХХХХХХХХХХХХХХ тоз синеочко ,май много те е пленил,големи тренировки ,голямо чудо,вече и воените тактики пропускаш заради него,но ти е простено,младоста и любовта не прощава на никой. Mr. Green Mr. Green
.........

Венци Hug, какво да кажа!? Embarassed Затова ти отговаряш за стратегиите, разбираш от тези неща. И да знаеш синеочко Heart Eyes няма никаква вина, аз съм виновната.

# 112
Абсолютно съм съгласна, защото каквито и да са те, за разлика от родителите на Емир и в частност Юнал, семейство Йълмаз са преди всичко човечни.
+2

# 113
Ферда, Емир никога не е бил подлога на Фериха иииии мн обидно и грозно звучи така казано. Peace
+1
И Фериха твърде много е търпяла от Емир.

# 114
.........

Венци Hug, какво да кажа!? Embarassed Затова ти отговаряш за стратегиите, разбираш от тези неща. И да знаеш синеочко Heart Eyes няма никаква вина, аз съм виновната.
Няма нищо ,друга ще измислим,но както вървят нещата май няма да се наложи,че Емо много плюсове взе да трупа.  Mr. Green
Но за усилените тренировки съм с теб,при такъв треньор,може да се разсейваш колкото искаш. Embarassed Embarassed Embarassed

# 115
Сигурно Емир никога не го е правил Joy

Какви изражения вадят.Голямата вечер. Wink

# 116
.........

Няма нищо ,друга ще измислим,но както вървят нещата май няма да се наложи,че Емо много плюсове взе да трупа.  Mr. Green
Но за усилените тренировки съм с теб,при такъв треньор,може да се разсейваш колкото искаш. Embarassed Embarassed Embarassed
Е, ти пък- само един плюс за сега. Голям, но един. Naughty Да не бързаме с капитулацията.
А за треньора си сто про права Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Ако Чепикови са задружно семейство - аз ще се прекръстя.  Peace Не знам къде я видяхте и тая човечност в тях, като започна от дъртия Чепик и стигна до Хатидже.  ooooh! Няма да забравя как баща и син пердашиха Фериха, както и Хатидже какво причини на дъщеря си, заради ограничения си ум. Те са й роднини, добре прощава им, ама на тия диваци, с извинение, да им казвате чистосърдечни и прочие, не съм съгласна. Peace

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 18:32 от ·٠•Snejka•٠·

# 118
Каквото и да си пишем тук, за себе си знам, че ми предстои да изгледам една суперска серия и я очаквам с огромно нетърпение. И аз съм, като Фери, и бих простила. А ако Емир наистина не е целувал ръка досега на баща си а го прави спрямо Ръза, колкото и да съм му била гневна на моменти, за мен означава, че обича много Фериха и заради нея би преглътнал всичко.

# 119
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Това го казах независимо от фрагмана. За ръката е ясно, че ще я целува - такива са си обичаите (а освен това, не той е ял бой от Йълмазови). Иначе, колкото и да звучи грозно - няма нещо, за което Фериха да е дала знак и Емир да не го е изпълнил... Така че си стоя зад думите.  Peace

...Тези хора са чистосърдечни и каквото им е на сърцето това им е изписано и по лицата. ...

С това съм съгласна - чистосърдечни са или по-скоро първопланови, първосигнални.

Общи условия

Активация на акаунт