АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 442
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Ейй имаме и 3-ти фрагман,хареса ми!Дано до края се случват само хубави неща!
Сега съвсем ме е яд,че няма да имам възможност да гледам серията в петък Sad
Искам да благодаря предварително на Неси,за преводите,ако бъде на линия и на Надето,ако има възможност след това да ми ги прати.  Hug

Защо обаче вкарват този песонаж в сериала(ако не бъркам сина на Хатидже)Чудя се дали той е катализатора за това сдобряване,въпреки че не ми се вярва.Все си мислих,че заради Зехра ще се случи това.Та ми е инетересно,защо ще се появи и то вече към края!  newsm78

# 121
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Каквото и да си пишем тук, за себе си знам, че ми предстои да изгледам една суперска серия и я очаквам с огромно нетърпение. И аз съм, като Фери, и бих простила. А ако Емир наистина не е целувал ръка досега на баща си а го прави спрямо Ръза, колкото и да съм му била гневна на моменти, за мен означава, че обича много Фериха и заради нея би преглътнал всичко.

Боже, Надеее, ти това чак сега ли го разбра?! Имаше ли нещо, което той да не преглътне...  Peace

# 122
И аз си свърших работата, дим да ме няма. Купоооооооооон Party Party Party Party
http://www.youtube.com/watch?v=QMT9cVC1Ykg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TQNzKiMQvUc

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 18:49 от Esi_3

# 123
Сигурно Емир никога не го е правил Joy

Какви изражения вадят.Голямата вечер. Wink

Сигурно или го е бъз да не си обърне ръката и да не му я перне на бузата  Joy Joy Joy Joy

# 124
Като я гледам Фериха - пак рошава нещо... Joy

# 125
Неееее, Ферда, не съм го разбрала сега, но не съм забравила, че и Фериха много преглътна заради Емир. Повече не ми се обяснява относно това, кой повече е страдал. Сдобриха се и аз като зрител им се радвам, а и това в крайна сметка е най-важното за мен, като страничен наблюдател на ФЕмирската история.
Разбира се Вани, ще ти пратя преводите след серията. Може да разчиташ на мен. Дано, Praynigсамо нямам проблеми с нета както имах миналата седмица поради авария.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 19:29 от Neidjal

# 126
# 127
# 128
Здравейте Hug
На мене лично фрагмента мн ми хареса. Simple Smileи Меемедин в този момент. Laughing

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 19:59 от megi7

# 129
Здравейте!!!

Фемирки, благодаря за милите пожелания, много сте мили!!!!

Значи не знам защо, но като прочетох на Снежи поста и после като изгледах фрагмана ми стана смешно.
Дали, наистина Фери, ще целуне ръката на Юнал Бей???  hahaha

Скрит текст:
Днес е втория полуфинал на Евровизия. Аз като българка ще подкрепя каузата да гласувам за кака Софка, че да не сме пак последни, както всяка година.
Иначе много искам песента на Турция да се класира поне в тройката на 26-и. Харесвам още песента на Желко Йоксимович, другите песни не съм ги слушала. Първия полуфинал го пропуснах заради Емре Айдън-имаше концерт в града където съм, изкарах си зашеметяващо добре.smile3534

# 130
Гери здравей Hug
Някой спомня ли си каква е татуировката на Хазалчето? Simple Smile

# 131
Някой спомня ли си каква е татуировката на Хазалчето? Simple Smile

Меги, Малкият Принц.  Simple Smile

# 132
   Добра вечер  Hug Hug Hugаз докато обикалям по села и паланки - имаме и 3 фрагман  Hug HugА тази серия май има много хубави моменти,че като ги зная онези лелки  #2gunfire #2gunfire #2gunfireдано да изкарамр по-лежерно до края.
   Меги Hug на Хазал татуто е на десния крак малко над глезена и е на Малкия принц

# 133
Ферда,Мери благодаря за пояснението Hug  bouquet

# 134
Еси,как можа да издадеш голямата тайна,никой не знае , че в нашия лагер няма размирици,тъкмо реших , че сме подвели врагът и ти сама се предаде,АХХХХХХХХХХХХХХХХ тоз синеочко ,май много те е пленил,големи тренировки ,голямо чудо,вече и воените тактики пропускаш заради него,но ти е простено,младоста и любовта не прощава на никой. Mr. Green Mr. Green
.........

Венци Hug, какво да кажа!? Embarassed Затова ти отговаряш за стратегиите, разбираш от тези неща. И да знаеш синеочко Heart Eyes няма никаква вина, аз съм виновната.
Няма нищо ,друга ще измислим,но както вървят нещата май няма да се наложи,че Емо много плюсове взе да трупа.  Mr. Green
Но за усилените тренировки съм с теб,при такъв треньор,може да се разсейваш колкото искаш. Embarassed Embarassed Embarassed
Е, ти пък- само един плюс за сега. Голям, но един. Naughty Да не бързаме с капитулацията.
А за треньора си сто про права Heart Eyes Heart Eyes
Еси,там е трикът да се направим , че бърза ме и скоро ще капитулира ме,когато врагът ни подцени по-лесно се побеждава. doh doh doh
 Joy Joy Joy Joy
Ще се научиш,лека полека. Mr. Green
Весело изкарване на купона,повече танци  newsm19 и добро настроение.  superuu

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 20:46 от emila123

Общи условия

Активация на акаунт