АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 466
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Еси,как можа да издадеш голямата тайна,никой не знае , че в нашия лагер няма размирици,тъкмо реших , че сме подвели врагът и ти сама се предаде,АХХХХХХХХХХХХХХХХ тоз синеочко ,май много те е пленил,големи тренировки ,голямо чудо,вече и воените тактики пропускаш заради него,но ти е простено,младоста и любовта не прощава на никой. Mr. Green Mr. Green
.........

Венци Hug, какво да кажа!? Embarassed Затова ти отговаряш за стратегиите, разбираш от тези неща. И да знаеш синеочко Heart Eyes няма никаква вина, аз съм виновната.
Няма нищо ,друга ще измислим,но както вървят нещата май няма да се наложи,че Емо много плюсове взе да трупа.  Mr. Green
Но за усилените тренировки съм с теб,при такъв треньор,може да се разсейваш колкото искаш. Embarassed Embarassed Embarassed
Е, ти пък- само един плюс за сега. Голям, но един. Naughty Да не бързаме с капитулацията.
А за треньора си сто про права Heart Eyes Heart Eyes
Еси,там е трикът да се направим , че бърза ме и скоро ще капитулира ме,когато врагът ни подцени по-лесно се побеждава. doh doh doh
 Joy Joy Joy Joy
Ще се научиш,лека полека. Mr. Green
А-ааа!Венци, не знаеш ли,че колкото и  велик да е един тактик, няма как да победи без войници, които да я приложат. Като не казваш какви са нашите, още много тактики ще отиват на кино. ooooh!
Ще се науча, ако ги казваш Joy Joy Joy

# 136
А добра ти вечер Мери. Hug Видя ли какъв хубав фрагман си имаме? Heart Eyes Лелките решиха да се смилят над нас и да ни пуснат малко келепир с тази предстояща серия. Вече искам да е Петък вечер.

# 137
Еси ,обещавам следващия път така ще направя,първо обеснението после изпълнението. Peace

Не знам ,защо но на мен ми се струва,че моя господин Чепиков ,нещо с неугода си дава ръката,дали не са ги вкарали пак в някой филм,но този път заедно Е.и Ф.Или наистина това се случва? newsm78

Имам чувсвото,че всеки момент ще предаде богу дух,не знаех , че да ти целуват ръка толкова боли. ooooh! ooooh! ooooh!

# 138
Еее, Венци, пепел ти на клавиатурата. НИЩЪ Ръза да предаде богу дух. Sick
Не знам за Чепика, но забелязах, че Емир се е обръснал по повод слизането им в портиерския дом и точно в момента когато си хващаха ръцете пред техния апартамент на мен ми се стори, че Емир има  абсолютно същата визия както в първи сезон, 1 към 1.

# 139
На мен ли ми се струва или греша, но като, че ли на Хатидже не и е много приятно, че брат й, ще прости на ФЕмир?! newsm78 Имам чувството, че в последно време Хатидже отстина от Фери и сега когато нещата, ще потръгнат тя може би, ще започне да злобее, че на Фериха всичко, и е наред, и е обичана от съпруга си, за разлика от Гюлсум чийто брак не върви, и не е обичана от мъжа си. Не знам защо, но такова е усещането ми за Хатидже. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 21:23 от Neidjal

# 140
Еее, Венци, пепел ти на клавиатурата. НИЩЪ Ръза да предаде богу дух. Sick
Не знам за Чепика, но забелязах, че Емир се е обръснал по повод слизането им в портиерския дом и точно в момента когато си хващаха ръцете пред техния апартамент на мен ми се стори, че Емир има  абсолютно същата визия както в първи сезон, 1 към 1.
Тъкмо и аз това си мислех,Емко наистина е променил мъжкото излъчване,което много му отиваше и го правеше да изглежда уравновесен и спокоен човек ,който знае какво иска и как да го постигне,с хлапака неуверен в себе си и в това ,което прави.Така също изглежда добре.
Ако това за Ръза ви се е сторило не много добре,ето ви тогава други сцени,който сигурно ще ви накарат да полетите от радост. ooooh! ooooh! ooooh!
Красота Hug

Още по-голяма красота Hug

А това е най-голямата:-Ако ,Едже ,я няма и Емир го няма. ooooh! ooooh! ooooh!
Та се чудя,ако Фериха я няма ,Емир къде ще е ?

Не знам ,защо ,но все ми се струва ,че толкова хубаво не е на хубаво , дори и в края на серяла.

# 141
  А... Наде,то тази седмица чак съм  Shocked Shocked Shocked Shockedот тези фрагмани Wink WinkТо,че цИлиФан,че кекс е..... и Чепиков за десерт,но....ай да не съм толкова претенциозна Crossing Arms Crossing Arms
  А за Хатидже-забрави какъв рев му удари ,че и наби мимичето,заради тИрбошона ooooh! ooooh!

# 142
  • в подножието на планината
Венци, Hug и на мен ми се струва, че всичко взе да се нарежда много рано и все имам чувството, че ни очакват още доста драми! Sick
Все пак важното е ,че ФЕмир са заедно! Heart Eyes

# 143
В момента не мисля за драми, а смятам да се насладя живот и здраве на утрешния епизод. Даже е по-добре, че ги сдобриха по навреме, а не в предпоследния или последния епизод и да претупат тези хубави, и вълнуващи моменти набързо.
Естествено, че, ще берем ядове с Явуз, а и сценаристите доста трябва да поработят в посока облагородяване на Юнал, а и Санем, и другите отрицателни персонажи трябва да си получат заслуженото. Определено, ще има още кофти моменти но щом ФЕмир се сдобриха, всичко друго е поносимо.
Замислих се за Корай и Гюлсум. Какво, ще стане с тях на финала, дали, ще приключи брака им, защото за оправяне на отношенията им не остана време, а и не виждам как, ще стане, като Корай обича Ханде?! Какво, ще стане с Левент и с коя в крайна сметка, ще бъде на финала, или може би, ще поеме към морето откъдето дойде и то съвсем сам? А с Ханде какво, ще стане, сама ли, ще остане и тя накрая? Джансу, ще отиде ли при леля си, или и тя, ще остане самотница?
Виждате колко сюжетни линий трябва сценаристите да доразвият или поне да ни покажат посоката на развитието им, така, че предлагам да оставят ФЕмир на спокойствие и да се съсредоточат върху тези персонажи. Цял сериал все с ФЕмир се занимаваха, време е да ги оставят намира с любовта им.

# 144
Лека нощ Simple Smile,в очакване на утрешния епизод. Heart Eyes

# 145
Венци, Hug и на мен ми се струва, че всичко взе да се нарежда много рано и все имам чувството, че ни очакват още доста драми! Sick
Все пак важното е ,че ФЕмир са заедно! Heart Eyes

Звезде Hug Hug Hug Hugсилно ми се иска да вярвам, че ще е така и до финала и ще бъдат заедно и щастливи до безкрай,но нещо все ме чопли,че не всичко в тези фрагмани е така както изглежда. ooooh! ooooh! ooooh!

Наде,наистина е време да ги оставят намира с любовта им,но да не забравят,че ние искаме да видим тази любов,не само да ни я загатват от време на време и да показват само другите персонажи.
Лека нощ момичета Heart Eyes
 Меги ,лека и на теб. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 22:52 от emila123

# 146
Добър вечер на всички мили момичета в красивата ни тема. Hug Hug Hug
Честит празник на всички.
Тинче  bouquet  bouquet  bouquetблагодара за новата тема,оформена е прекрасно,а заглавието много ми харесва сладкото бъдеще е за силните минали през горчилката на миналото.Благодаря и за анкетата Hug.
Не съм Ви чела и затова благодаря на всички Ви за топлата грижа която полагате за всички нас. newsm51 newsm51 newsm51
Еси,как си мила след тежките матури.Надявам се,че всичко е минало добре и ще си доволна от резултата,с който смело ще продължиш напред за да градиш бъдещето си.А сега се отусни и се забавлявай на бала си.Кога е той?
Влизам да Ви поздравя,а какво да видя и фрагмен си имаме.Тази седмица вълшебствата не сършват,kато в приказка.Но аз нямам нищо против от сега нататък все да е така.Май и лелките кукувелки добрата фея ги е посетила.Този епизод ще ни даде всичко от което се нуждаехме и за което копняхме.Това наистина ще е епизода на ФЕмир и дано до края да са все техните епизоди,който ще помним много дълго след финала.
Сега отивам да Ви почета малко,че отново изостанах много и ако Ви няма като се върна Ви желая ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ.

# 147
Меги, Венци, лека Hug Hug
Вяра, Hug
Утре е петък!  newsm44
 Както се очертава, ще гледаме един вълнуващ епизод ,изпълнен с Фемирски сцени! Heart Eyes

Лека нощ и от мен! Hug Hug Hug

# 148
Звезде Честит професионален празник и много успехи и израстване в бъдеще,и най-важно любовта ти към децата да расте с всеки изминат ден,защото това е най важно.Честито и на другите работещи в сферста на образованието.

# 149
Звезде Честит професионален празник и много успехи и израстване в бъдеще,и най-важно любовта ти към децата да расте с всеки изминат ден,защото това е най важно.Честито и на другите работещи в сферста на образованието.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт