АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 820
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Вяра. Hug
Сега се сетих Embarassed и на теб, и на Звездето, честит Ви професионален празник. Hug
Права си Вяра, тази седмица си имаме  трейлъри за чудо и приказ. Heart EyesНавсякъде е пълно със стари снимки от първите епизоди на първи сезон.
Лека Ви нощ и от мен. Hug

# 151
  • в очите на дъщеря си

Софка отпадна от Евровизия.

# 152

Софка отпадна от Евровизия.

Скрит текст:
Е, то е закон това просто. Иначе песните, които се класираха не бяха свестни, то въобще като изключа моите фаворити- Турция и Сърбия, и Швеция (донякъде) беше голяма скука. Софка заслужаваше да отиде на финала, ама тоя тоалет, плат ли не й достигнал... newsm78 Нормално, криза е!!! Laughing Mr. Green Grinning

Радвам се за Джан, а не Кан както го пишат/казват навсякъде, големи малоумници са някои журналисти, поне да направят проучване преди да коментират такъв конкурс... ooooh! ooooh! ooooh!
http://www.youtube.com/watch?v=XkkY9hOq5gM&feature=share

Лека нощ!!! Hug Hug Hug

# 153
Добро утро Hug Hug Hug в най-слънчевият ден,макар и вън да е облачно.Това няма да помрачи  прекрасното чуство обхванало ни днес.Днес аз ще Ви поглезя

Желая Ви хубав почивен ден.

# 154
Добро утро  Flutter

Тинче страхотна темичка пак, а колажа е  Heart Eyes
В анкетата гласува Mr. Green Само ще се натискат по ъглите като ученици. hahaha hahaha
Вяра благодаря за закуската, кафето, и клипчето Hug Имаш страхотни дрешки Heart Eyes да са ти честити Flutter

http://www.youtube.com/watch?v=_jkTrP2M4kY&feature=plcp

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 08:00 от ·٠•violetka•٠·

# 155
# 156
Добро утро Вера,Виолетка.Днес е петък,най-хубавия ден!Чакам с нетурпение серията довечера,да видим какво са ни подгтвили сценаристите.Много хубави фрагменти изгледахме,но да не е само това хубавото.Явуз се появи и ще видим какви ще ги забъркат с Едже-мафиотската кукла,много ме дразни,честно!!!И  Емко отново ще се спусне да я спасява ,той нали е супер герой!Ама в интерес на истината всеки истински мъж би постъпил така.Хем много ме е яд на него,хем го разбирам,все пак е мъж с главно М.Ох,пак се олях!Хубав ден момичета !Среща в 20.00

# 157
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Вяра, благодаря за закуската и клипчето!  bouquet
Много ти е хубава премяната! Heart EyesЧестито!  bouquet

Виолетка, благодаря за ФЕмирските клипчета!  bouquet

soi4e, Hug

Петък е!Денят на ФЕмир! newsm44

Желая Ви лек ден, изпълнен с усмивки и добро настроение! Hug

# 158
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug

Вяра,   bouquet за закуската. Много готЯнко си се барнала. Heart Eyes

Вили,  Hug

# 159
Добро утро и на теб Sasy !!!

# 160
Лек ден момичета Hug
Оставям ви с едно от любимите ми клипчета на Мамчето ми  Heart Eyes Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:d51a8fc0e9

# 161
  • в очите на дъщеря си
 spam2 spam2 spam2

Скрит текст:
Значи, надявам се да не прозвуча твърде грубо в изказването си , нооооо  както и очаквах Софка не се справи.

Гледах предложението на Турция-уникални!!! Имаше артистизъм, хореография, замисъл на всяко едно движение на сцената. Дори и турския изпълнител да не може да пее добре на английски, той компенсира с  изключително изпълнение.

Софка, нз даже какво да кажа. Песента определено беше слаба, визията и нищо особено. Излезе сама на сцената , а не смятам , че е чак тооолкова блестяща , че да я запълни и да не забравяме колко откровено глупава е тя. Слушах и интервюто след концерта и останах безмълвна. То бива, бива ама чак пък толкова не бива. Изражението и само говори колко е зле, и като се усмихне с тази извинителна усмивка тип-" Аз съм ромка и нали разбирате толкова ми е капацитета." се взривявам.

Да си кажа, че се чувствам облекчена , че не спечели и следователно не се наложи да ни представя насам натам по белия свят.

п.п Поста ми не е на етническо  ниво , а на интелектуално.

# 162
Добро утро Simple Smile
Верка благодаря за глезенето и си и мн хубава. Hug
Детенце за клипчетата на мамчето ти.  bouquetКъде ли е сега? Heart Eyes

# 163
Здравейтеее. Hug
Вяра,    bouquetВиле.    bouquet  
Вяра, честити ти дрешки. Hug
Суперски ден, макар, че навън вали като из ведро. Много трудно отварям страниците в темата, не ми се отварят до долу, а и подписите и аватарите Ви включително и моя подпис изчезват на моменти Sickа при Вас как е!?
Да Ви попитам нещо. Забелязах във фрагмана, че Емир не целуна ръката на Ръза, а само си допря брадата до ръката му и после си допря челото. Значението същото ли е при допир с брада и целуване на ръка? newsm78

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 09:41 от Neidjal

# 164
  • в подножието на планината
Наде, Hug
И аз имам проблеми с форума, понякога не ме пуска да вляза и при мен трудно се отварят страниците! ooooh! ooooh! ooooh!

Не виждам подписите на Виолетка и на Надето.При вас виждат ли се? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт