АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 831
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро на всички!
Наде аз засега нямам никакви проблеми,но и на мен ми се е случвало това!
В ден като днешния само да се гушкаш до любимия човек Simple Smile

# 166
Звезде, на мен и авовете Ви ми изчезват. Ужас е отсега, а за довечера не ми се мисли. Cry Само да не остана без нет по време на епизода, като миналата седмица, че не знам. Ще гледам епизода по тв.то., но си е друго с превод, а и искам да съм с Вас по време на серията.

# 167
Наде,Романтичка добрутро Simple Smile
В момента виждам всички подписи и аватари,но преди 10 мин.виждах само част от тях. Peace

# 168
  • в подножието на планината
В момента виждам всички подписи и аватари,но преди 10 мин.виждах само част от тях. Peace

И при мен вече се виждат всички подписи и аватари! Peace
Засега имам и SHOW TV.Дано да имам и довечера и нета да не ми създава проблеми! Praynig
Понякога, когато чакам с нетърпение някоя серия винаги имам проблеми с нета, дано сега да не е така! ooooh!

# 169

И при мен вече се виждат всички подписи и аватари! Peace
Засега имам и SHOW TV.Дано да имам и довечера и нета да не ми създава проблеми! Praynig
Понякога, когато чакам с нетърпение някоя серия винаги имам проблеми с нета, дано сега да не е така! ooooh!
Дано и спокойно да си изгледаме серията. Simple Smile

# 170
Оххх и при мен се оправи, но не знам докога, ще е наред. Интересно е, че проблем имам само във форума отвреме навреме, а иначе навсякъде другаде нямам проблем с нета.
Ванина, стига всичко да е наред при мен с форума, ще ти пратя преводите след серията. Даже съм си записала да не забравя, че днес имам много работа за вършене.

# 171
# 172
Привет и от мен момичета Hug Hug Hug Hug
Вяра,прекрасна закуска   bouquet  bouquet много добре си се облякла , аз се чудя къде зачезна по едно време , ти за дрешки си ходила,а да а ти честити? Heart Eyes
Вили,прекрасна музика  bouquet
Аз засега нямам никакви проблеми,но да видим до довечера как ще е?

Лек ден момичета и при нас вали,но на мен ми е добре,с кафето пред компа ,с хубава компания,да си вали колкото иска. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
П.П.Вяра ,Звезде,честит професионален празник на патерица. Peace

http://www.youtube.com/watch?v=-HgarXPTVsE

# 173
Еми здравей HugИ аз така викам ,нека си вали,с приятна компания и кафенце  на мен ми е добре. Simple SmileБлагодаря за сета.  bouquet

# 174
Добро утро и от мен - отново съм сред вас и няма по-щастлив човек от мен!  Hug Hug Hug

Влизам в темата и съм шок - какви са тези анкети - толкова ли хубави са били фрагманите, та такваз Фемирска радост ни очаква  newsm78 newsm78 newsm78, нищо не съм чела , нищо не съм гледала, бая материал имам за наваксване, дано ми остане днес време преди серията, ако ли не ще ви попрочета отгоре по диагонала да имам напредстава какво се е случило в тади една седмица.

Много съм гладна и затова една закуска и от мен, с кафе поднесена с много любов

и да не кажете, че сама си правя кефа ви нося и малко подаръци

Скрит текст:
,

# 175
Оххх и при мен се оправи, но не знам докога, ще е наред. Интересно е, че проблем имам само във форума отвреме навреме, а иначе навсякъде другаде нямам проблем с нета.
Ванина, стига всичко да е наред при мен с форума, ще ти пратя преводите след серията. Даже съм си записала да не забравя, че днес имам много работа за вършене.

Наде,балгодаря ти за усърдието,но аз няма да съм си вкъщи така или иначе,ще пътувам и нямам да имам достъп до нет чак до неделя.Така,че може и в неделя Simple Smile Благодаря предварително и на теб и на Неси   bouquet

# 176
Меги Hug Hug Hug Hug
Рали,привет и на теб,наистина се загуби,но поне за серията довечера си на линия. Hug
Дано всички имаме безпроблемен нет довечера,че както сме се наточили да няма изненади?

# 177
Търсеща здравей Hug
Благодаря за кафенцето Simple Smile
Сега май разбирам къде се изгуби WinkБлагодаря за подаръка.  bouquet

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 10:53 от megi7

# 178
Добро утро Hug

Вяра,Рали  bouquet  bouquet

Венци Hug,разбрахме се Wink

Вяра Hug, вече само си почивам след матурите. И аз се надявам да е така, както казваш. Бала- 28 ми. Дрешките ти са супер. Simple Smile

Момичета, правя абитуриентска за семейство и приятели. Искам и вас да ви почерпя. Разбира се,че всички сте поканени и на бала.
Заповядайте Hug

П.П. Още от сега ви пожелавам приятно гледане на очертаващия се страхотен епизод. Hug

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 11:04 от Esi_3

# 179
Меги, Емила  Hug Hug Hug

и като гледам колко е неприятно времето тук и какви катаклизми са преживели някои от момичета, ви подарявам късче топлина

Общи условия

Активация на акаунт