АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 837
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Еси здравей HugБлагодаря за почерпката  bouquetПожелавам ти незабравим абитуриенски бал Hug
Търсеща  bouquet

# 181
Меги, благодаря Hug

Сега дават Левент по шоу тв.

# 182
  • в подножието на планината
Венци,  Hugблагодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Еси, Hugвесело изкарване с приятелите и семейството!Благодаря за богатата почерпка!  bouquet

Търсеща,  bouquet

# 183
Еси, благодаря за почерпката  и

ти пожелавам един прекрасен абитуриенски бал, да имаш куража да реализираш всички свои мечти, да имаш късмет във всичко  и да имаш вяра, че хубавото тепърва ти предстои  Hug Hug Hug

Аз изчезвам, че ме чакат толкова много задължения.............................

# 184
Звезде,Рали Hug Hug много благодаря за пожеланията.

Баръш мисли,че всеки от героите ще има отделен финал.
Надява се брат му да разбере колко много той го обича и да се отърве от влиянието на Санем.
Мисли,че той и Ханде няма да бъдат двойка на финала,тъй като това е само матемеатика между тях, тя не му подхожда./това ме зарадва Simple Smile/
Репортерката иска накрая Фемир щастливи  и с бебе, а той казва, че и той иска това.
За него Джансу е едно нещастно момиче, иска тя да си намери нова, споделена любов.
И разбира се, не знаел какъв е финала.

П.П. Не го хванах от началото. Това успях да чуя.

Чао! Hug

# 185
Еси,весело изкарване с приятелите и семейството и бъди най-хубавата и най-достойната на бала,не че се съмнявам в  това,но ти го желая от сърце.Това са незабравими мигове за цял живот. Heart Eyes Heart Eyes
То добре сме се разбрали,но като гледам тя наща стратегия е да нямаме такава,кара ме я както дойде  ooooh! ooooh! , така че смело напред ,пък каквото сабя покаже или сценаристите.
 Joy Joy Joy Joy Joy
Лек ден момичета,че кафето ми свърши,за следобедното ще се включа пак. Hug Hug Hug

# 186
Добър ден. Hug Hug Hug
Вяра, благодаря за закуската.   bouquet
Еси, мерси за почерпката.  newsm51 Приятно прекарване на бала. Hug

Търсеща, добре дошла отново. Hug

Приятен ден от мен. Heart Eyes

П.П.:

spam2 spam2 spam2

Скрит текст:
Значи, надявам се да не прозвуча твърде грубо в изказването си , нооооо  както и очаквах Софка не се справи.

Гледах предложението на Турция-уникални!!! Имаше артистизъм, хореография, замисъл на всяко едно движение на сцената. Дори и турския изпълнител да не може да пее добре на английски, той компенсира с  изключително изпълнение.

Софка, нз даже какво да кажа. Песента определено беше слаба, визията и нищо особено. Излезе сама на сцената , а не смятам , че е чак тооолкова блестяща , че да я запълни и да не забравяме колко откровено глупава е тя. Слушах и интервюто след концерта и останах безмълвна. То бива, бива ама чак пък толкова не бива. Изражението и само говори колко е зле, и като се усмихне с тази извинителна усмивка тип-" Аз съм ромка и нали разбирате толкова ми е капацитета." се взривявам.

Да си кажа, че се чувствам облекчена , че не спечели и следователно не се наложи да ни представя насам натам по белия свят.

п.п Поста ми не е на етническо  ниво , а на интелектуално.

Скрит текст:
И аз съм на същото мнение. Peace Между другото от всички песни тя най-много ми хареса, след нея са на Сърбия и Норвегия.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 11:38 от ·٠•Snejka•٠·

# 187
Еси, благодаря за почерпката! Весело изкарване! Hug Желая ти късмета оттук насетне да те следва във всяка твоя стъпка!  bouquet

# 188
Снежи здравей,маме и приятен ден. Hug Hug

# 189
Zdraveite!

Vqra, nai-nakraq si uspqla. Chestito!

Esi, prekarai si chudesno!

Izpylnenieto na Djan Bonomo beshe dobro. A da znaete nashite ot AFK kakvo kazaha za kaka Sofka. Melih se e uplashil ot neq, no posle nqkakva go zatapi i mu otg., che tova ne e systezanie za krasota. A Barysh tuitna "Pesen li pq ili poiska glas, kazvaiki Seni Seviyorum"

S pylna skorsot sym se zapytila, dano da uspeq za seriqta. Jelaq vi priqtno gleldane i bezproblemen net!

Hubav den na vsichki!

PP: Izvinqvam se, che pisha taka, no i bez tova v momenta mi e trudno da pisha.

# 190
Добър ден на всички Фемирки,които не съм поздравила!Еси,желая ти хубав и весел балНе се съмнявам,че ще бъдеш прекрасна!А от тук нататък живота е пред теб и от теб зависи как ще го изживееш!Пожелавам ти всичко най-добро,не прекланяй глава пред трудностите,защото ще има доста и дано се сбъднат най-големите ти мечти!Еми,благодаря за клипчето!Защо ми се струва,че Хазалчето страни от всички!Търсеща благодаря за подаръка,колекцията ми от  магничета се увеличи!Чао на всички!!!

# 191
Снежи здравей,маме и приятен ден. Hug Hug

Мамче, Heart Eyes

Неси,
   Hug
Скрит текст:
Мелих и той голям красавец, че й не харесва. hahaha hahaha hahaha Май ни не долюбват нещо АФК-то? Thinking

# 192
Неси здравей Hug

# 193
Привет и на появилите се след мен. Hug
Еси, честито завършване. Пожелавам ти и занапред да покоряваш върхове в знанието, и в любовта, но най вече здраве, всичко друго се постига, или идва отсамосебе си.

# 194
  • в очите на дъщеря си
Еси, пожелавам ти да постигнеш целите , които си си поставила. Да бъдеш щастлива и мн обичана до края на дните си.

Весело изкарване и нзадраве.

Общи условия

Активация на акаунт