АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 093
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Фериха беше нервна за вечерята, а Е. й казва, че щяла да бъде една хубава вечер.  
Айсун се обади на Ф и я помоли да се срещнат така, че Емир да не разбере!!!

# 391
Нещо ми прескочи преди малко

# 392
Ааа, Сахер и Акиф да не завъртят тайна ЛИБОФФФ, че тя е като шило и в тобра не стои.

Да попитам, че не съм разбрала - тоз Акиф какъв е и откъде се взе  newsm78 newsm78 newsm78

Син на Хатидже, брат на Гюлсюм. Hug

# 393
Айсун каза на Ф, че общото им е само Емир и искат да не работи повече там.Фериха каза, че той не иска. Айсун каза: а защо не го изкараш оттам?!
Ф. каза, че иска да не ходи там, но не може да го повлияе.
Айсун: Използвай ума си. Ти една година го лъга, ето сега използвай ума си затова.

# 394
Така и не разбрах, Едже напусна ли клуба или не!? newsm78 Нали уж се отказа, а пак е там. Sick

# 395
Ааа, Сахер и Акиф да не завъртят тайна ЛИБОФФФ, че тя е като шило и в тобра не стои.

Да попитам, че не съм разбрала - тоз Акиф какъв е и откъде се взе  newsm78 newsm78 newsm78
Син на Хатидже. Беше ходил на война и беше на село, но се появи защото явно като се разведе Гюлсум с Корай да им е в помощ на нея и майка си.

Тез персони като черва ни ги влачат само, като трябва да се пълни и радводнява някъде току вкарат някой  Mr. Green Mr. Green

Много ми е скучно, като ви четях останах с впечатление, че серията ще бъде доста интригуваща, дано на финала стане някой екшън, че ще заспя

# 396
Какво стана, нека някой да поеме, защото трябва да стана за известно време!

Явуз каза на Ю. да държи изкъсо сина си.

# 397
Шефът каза на Едже, че Емир няма тази вечер да дойде, защото имат семейна вечеря.

# 398
Санем си припомня думите на Л. : Как можеш така да разсъждаваш за мен?! ...
Ихсан: Ти си дошъл да пиеш или да говориш? Не можеш да идваш на мойто място и да ме обвиняваш.
Ю:... Ха да видим дали фамилията на Емир Саррафоулу ще спаси този боклук (заведението)

# 399
Еййй, ФЕмир са големи сладури. Heart Eyes

# 400
Ей да му се не знае, дали Ризото няма да направи някоя щуротия на финала!? ooooh! Май не очакваше, че, ще му целуват ръка. newsm78

# 401
Не ми хареса филма,и този път фрагментите по-интересни от серията!Кога ще гледаме Фемир щастливи.

# 402
Какво ли не прави Емир за Фериха? Сега и ръка на тоя дивак ще целува. ooooh! ooooh! ooooh!

Като го гледам, ще вземе да се гътне. Mr. Green

# 403
Тинче, ти защото не беше сложила 0 като отговор в анкетата и те затова нито един път не си легнаха. Joy

# 404
С последната сцена май вървим към затопляне на отношенията, а дано, че то не остана време Praynig Praynig :pray

Какво ли не прави Емир за Фериха? Сега и ръка на тоя дивак ще целува. ooooh! ooooh! ooooh!

А той остана чок шашардъ, да не получи пак някой пристъп  #Crazy #Crazy да обърка щастието на нашите  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт