АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 088
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Тинче,успек!Ще стискаме палци!!!

# 421
Е, разговорът е последващ!

# 422
  • в очите на дъщеря си
Тинче,успек!Ще стискаме палци!!!

Тинче успех и от мен  Hug Hug Hug
Ще стискам палци  Hug Hug

Благодаря.

# 423
  Ризата какво се корка #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireхем ги поканиха-сега гледа на вереф #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireЕй... селското им лицемерие да се показват..
  Ей...Сахерлита Shocked Shocked Shocked Shockedвари го, печи го Shocked Shocked Shockedманталитета и характера не можеш да промениш Shocked Shocked ShockedМного закачлива го раздаде по ношница Joy Joy Joy Joy JoyЕй, това май беше най-готината сцена Joy Joy Joy Joy

# 424
Е аз така си мисля,че кекс може  да е имало,може да нямало.Нищо не се разбра.

# 425
И аз много благодаря за превода в ефир Simple Smile
А сега отивам да наваксам от 49-та серия до днешната.

Всъщност Фериха и Емир въобще от началото до днешната серия кекс имаха ли или само увъртат в тая посока?

# 426
  • Варна
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

# 427
Е аз така си мисля,че кекс може  да е имало,може да нямало.Нищо не се разбра.
Бабе стига сте го тъкмили тоя кекс.   hahaha hahahaЯсно е че накрая ще ни дадат производството пък ако не ги дадат след да кажем на финал 10-15 години като в Перла  hahaha hahaha И една голяма щерка, може и един момък.
Къде ти това щастие да видим производството  Joy Joy Joy

# 428
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

Нали? Laughing

# 429
  Ей... вие пък иската да ви ги дават все кексирани и от намеци не разбирате ooooh! ooooh! ooooh!
Разговора в леглото си беше след кекс,а дали е имало рефреш-Ни сЪ знае Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink

# 430
Всъщност Фериха и Емир въобще от началото до днешната серия кекс имаха ли или само увъртат в тая посока?

Да, цели два пъти. Peace

Добре дошла при нас. Hug
Много благодаря за преводите още веднъж.  bouquet  bouquet

Лека нощ от мен. Hug

# 431
arimeri ,Ферда newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Тинче,не се тревожи имаше верен отговор , натискаха се по ъглите като ученици,ехааааааааааааа познах. newsm68 newsm44
Тези Фемирковци,не знам , защо но последно време нещо много немога да ги почувствам, да ми харесат и да ме грабнат както преди. ooooh! ooooh! ooooh!
Емир да си наляга парцалите и да се спре с тази Едже,че както в тръгнало , Руя,Едже,Ханде,после ще е някоя друга и така до безкрай.Странна любов,но да видим къде ще му излезе края. Mr. Green Mr. Green

Кекс нямаше и като гледам скоро няма и да има.

# 432
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ето ме пак. Какво стана накрая? Случи ли се нещо въобще?

Тинче, успех на дъщеричката ти!

Наде, според мен Едже остана в клуба, нали беше на работа, когато шефът й каза, че Емир щял да отсъства.

Я да ви питам и аз - имаше ли кекс или не, че аз нали като пиша и не гледам, т.е. не разбрах. Загатнаха ли нещо?

# 433

Тьобее, тьобеее, само аз ли съм гладала единствено рекламите? Имам чувството, че филм нямаше! А и като ми прескочи нещо, от вертолета, направо на Ф и Айсун отиде  Joy Ще го гледам в тубата.

# 434
Добре дошли и от мен на всички нови попълнения  Hug Hug Hug
И приятни минути в темата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт